Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

יום שישי האחרון (בשעות אחה"צ) קיבלתי דו"ח על חנייה במקום חנייה לנכים (כמובן שלא שמתי לב שזה מקום המיועד לנכה).

מה שאני ראיתי כשבאתי להחנות את הרכב זה איקס על הכביש ועל המדרכה מס' פחי אשפה (צפרדעים) של העירייה ולא שמתי לב שהיה שם שלט של מקום חנייה לנכה (יכול להיות שבאמת לא היה).

החנתי את הרכב בידיעה שמדובר ביום שישי אחה"צ ולא יהיה פינוי של פחי אשפה בזמן זה.

כשחזרתי לרכב אחרי שעתיים ראיתי שקיבלתי דו"ח 250 שקל על חנייה במקום המיועד לחניית נכים.

מצרף קישור ל google maps ותמונה עם מקום חנייה בו חניתי (צד ימין). כפי שניתן לראות ישנו שלט שאומר שזה מקום המיועד לרכב נכה (שוב אציין שלא ראיתי את השלט כשבאתי להחנות).

השאלה שלי, האם השלט שמופיע בתמונה הוא תקני והאם יש על מה לערער?

תודה לעוזרים.

זה לא אמור להיות דוח

אלא תלונה על השגת גבול

מאחר ויש שם תמרור שהמקום שמור לרכב נכה ובשלט יש את מספר הרכב

בעל החנייה הזאת משלם ארנונה לעירייה

תנסה להגיש ערעור על הדוח מאחר וזאת חניה פרטית ולא חניית נכה רגילה

פורסם (נערך)

איזה שטויות במיץ. למה לכתוב שטויות לא נכונות ולהטעות אנשים?

זו לא חניה פרטית והנכה לא משלם עליה ארנונה.

מכיוון שהבן אדם נכה, העירייה מקלה עליו ומקצה לו חניה ברחוב קרוב לביתו.

העיריה יכולה להציב במקום החניה תמרור מעטפה ביחד עם שלט שהחניה שמורה לרכב X (כמו במקרה הזה) או להציב תמרור 437 שמתחתיו יהיה מספר רכב ושתי האופציות חוקיות למהדרין.

מתי בפעם האחרונה ראית חניה פרטית בשטח הרחוב הציבורי? גיבוב של שטויות.

אין כאן שום הסגת גבול ואין שום סיבה לביטול הדו"ח.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

התמרור (או השלט...) פונה לכיוון ממנו מגיעות המכוניות.

לא ראית את התמרור חנית בניגוד לכיוון הנסיעה.

במקרה כזה היית אמור לראות את ה"גב" של השלט והיה עליך לוודא מה כתוב בחלק הקדמי שלו.

אם לא ראית שיש שם שלט אתה צריך לשים לב לסביבה בה אתה נוהג...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

בחיפה רבים מסימוני חנית נכים אישית הם מהסוג המופיע בתמונת גוגל-מאפס שצורפה. תמרור 437 משמש לחניות נכים ציבוריות ולחלק מהאישיות החדשות.

מכל מקום - כרנאה שיה לך מזל שהפקח היה רחמן מן רחמן ונתן לך דו"ח עם סעיף מקל. נתקלתי בהתנהגות כזו כאשר הזמנתי את הפיקוח העירוני בגלל רכב שהפריע לכניסה לחניה שלי (אמנם בלט רק איה חצי מטר, אבל מדובר בכניסה צרה מאד), והפקח עשה שמיניות כדי להמנע מלתת קנס (אם כי בגלל חוסר שת"פ של חברת הליסינג באיתור הנהג לא היתה לו ברירה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כלל לא בטוח שהרכב חסם למישהו חנייה, אחרת אני משער שהיו מנסים להשיג אותי בטלפון כדי שאבוא לפנות את הרכב.

חניתי עם כיוון הנסיעה (הרכב שמופיע בתמונה לא שלי כלל - תצלום של גוגל) ואני שם יתר על המידה לסביבה בה אני נוהג.

תודה לכל המגיבים, קיבלתי את התשובות לשאלות שלי.

סוגר את הפוסט.

• תוכן חדש...