Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פרויקט שלישי שלי שאני מעלה פה לפורום.

אז הפעם העבודה היא על LEXUS IS 250 בצבע שחור מטאלי (נראה כחול שחרחר במשמש).

הרכב היה במצב נוראי באמת . אפילו שהלכה של הLEXUS הייתה מאוד מאוד קשה , עדין היו עליו סווירלים רציניים מאוד.

הרכב נשטף על לפחות פעמיים בשבוע במכונות שטיפה אגרסיביות ובעזרת מטאטאים איומים ונוראים.

חלק מהסווירלים היו עמוקים ואך ורק שלייף סבון היה יכול להסירם .

לפי בקשת הלקוח בוצע שלב אחד (לרענן את הצבע ולהחזיר לו את הברק ולא לקבל רכב תצוגה)

אז מה טופל :

ניקוי גאנטים בעזרת CG Orange Degraser SS . וג'ל ENDURANCE לצמיגים.

ניקוי וטיפוח מושבי עור - ניקוי עם CG Leather Cleaner והזנה עם Cg Leather Conditioner.

ניקוי קליל של הפלסטיקה בתא מנוע בעזרת MEGS APC וטיפוח והזנה עם CG Silk Shine.

ניקוי הדשבורד +חלקי פלסטיקה נוספים ברכב בעזרת MEGS APC ושוב הזנה וטיפוח עם CG Silk Shine.

חידוש אגזוזים בעזרת CG Orange Degraser SS וצמר פלדה עדין .

על הצבע :

שטיפה ראשונית עם סבון כלים ולאחר מכן פלסטלינה עם כפפת פלסטלינה של farecla g3 clay mitt (ללא תחרות -15 דק' והרכב נקי ממזהמים - הוא היה כמו נייר שיוף ואחרי מעבר וחצי הכפפת פלסטלינה פשוט עשתה עבודה מטריפה ).

פוליש בעזרת כמה פדים שונים (צהוב וכתום של LC וגם קצת פד סגול של LC ונעזרתי גם בפד ירוק של 3Mׂ).

מכונה DAS-6 PRO שלמען האמת התאמצה מאוד על הלכה הזו , אפילו עם פדים אגרסיבים ופוליש אגרסיבי ( Menzerna FG400).

להעצמת ברק השתמשתי בLIME PRIME PLUS שטרם להסיר את הפוליש ובו זמנית נתן חיתוך עדיין להעצמת הברק של הצבע.

השפרצתי גם IPA כדי להיות בטוח שהסרתי את כל הפוליש ואת כל שאריות הפילרים מהמוצרים הקודמים.

להגנה וברק סופי השתמשתי ב Collinite 845 (מוצר נהדר שמשלב ברק והגנה בו זמנית) קל ליישום ונוח מאוד.

סה"כ עבודה כללית מאוד על הרכב, להחזיר אותו למוטב.

ודי לחפירות , עכשיו לחלק המעניין ,

תמונות :

54bbb65357dd2.jpg

54bbb65364933.jpg

54bbb653740ed.jpg

54bbb65381708.jpg

54bbb6539170d.jpg

54bbb6539cbda.jpg

54bbb653a50f8.jpg

54bbb653afdee.jpg

54bbb653baa91.jpg

54bbb653cd968.jpg

54bbb653dd36e.jpg

54bbb653f09e7.jpg

54bbb654075df.jpg

54bbb65411074.jpg

54bbb654196e2.jpg

54bbb654236d4.jpg

54bbb6542dd00.jpg

54bbb65438ae5.jpg

54bbb65444620.jpg

54bbb6544e4f8.jpg

54bbba349c3fe.jpg

54bbb93bcae27.jpg

54bbb93bd4267.jpg

54bbb93bde027.jpg

54bbb93be545a.jpg

54bbb93bed395.jpg

54bbb93c04be4.jpg

54bbb93c0c9cf.jpg

54bbb93c18df8.jpg

54bbb93c239d1.jpg

54bbb93c350ae.jpg

54bbb93c42b49.jpg

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה ממש ממש טוב.

הסתייגות אחת קטנה, הליים פריים פלוס הוא מעיין גלייז/קלינר עם יכולת חיתוך גבוה מהליים פריים הרגיל.

אם רצית להגביר בעזרת המוצר הנ"ל את הברק, לא עשית נכון שהסרת אותו לאחר מכן עם ipa.

הוא אמור להוות שכבת בסיס להגנה שתבוא מעליו, ובנוסף "הפסדת" את יכולות המיסוך שלו ברגע ההסרה.

בגדול אני בספק שהוא תרם רבות למהלך חיתוך הלכה, הוא עדיין עדין מידי.

במקרה כזה, היה עדיף לעבור לפוליש עדין שימקסם את התוצאה, בדיוק באותו התהליך שהצריך ממך ה +lime prime.

בכל מקרה, מעולה, אוהב לראות את העבודות שלך :).

"יאללה בירי".

פורסם

תהליך הפוליש כ שעתיים וחצי.

סהכ עבודה 8-9 שעות.

לגבי ה ליםפרים+.

הוא לא גלייז אלא במשמעות שלו pre wax cleanser . וה+ זה בשביל לתת יותר חיתוך (לא שהוא חתך משמעותית).

זה מוצר חדש שרכשתי והשתוקקתי לנסות אותו.

הוא לא גלייז ולא פילר כלשהו לכן אני מעדיף להסיר אותו עם ipa כדי לקבל תוצאה מושלמת עם הקולייניט שאני מאוד אוהב.

יש משהו בדבריך, אנסה בפעם הבאה לעשות ניסיון לראות מה הוא יכול לתרום בשילוב עם fk ובשילוב עם קולייניט (אולי הם לא יעבדו יפה ביחד ואולי כן)

פורסם

אני רציתי ללכת ל2/3 שלבים של פוליש וגם שלייף אבל הלקוח היה מעוניין במה שבוצע. (יש כאלה שזה מספיק להם מאוד).

איזה פוליש היית משתמש ?

פורסם
אני רציתי ללכת ל2/3 שלבים של פוליש וגם שלייף אבל הלקוח היה מעוניין במה שבוצע. (יש כאלה שזה מספיק להם מאוד).

איזה פוליש היית משתמש ?

במקרה הזה קרוב לוודאי ששול S30.

פורסם

נראה מדהים!

איכות עבודה מצוינת, כל הכבוד.

אשמח לדעת מהיכן ניתן להשיג את החומר לחידוש האגזוזים ועוד קצת פרטים עליו- עלויות ואם יש עוד משהו שהוא מתאים לו.

שלומי.

• תוכן חדש...