Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי, אתה כמוני :) מפנק את הלקוחות יותר מידיי "על הדרך".

קשה לי להשאיר משהו לא מושלם, גם אם לא יבקשו לנקות את השטיחונים נניח, אין מצב שאני לא אקרצף 2 דקות ואשטוף עם גרניק, מעצבן אותי בעין, ocd קשה ;)

עבודה יפה, כל הכבוד.

פורסם

וואוו פשוט וואו אין מילים בפי לתאר את העבודה וההשקעה שלך,

באמת כל הכבוד , כאילו אנשים אני מעריך שמתייחסים לרכבהם =]

פורסם
הם מעולים,עברתי את מנזרנה,מגס,אקספרט,פראסלה,ועוד כמה סוגים ששכחתי,ב3 שנים האחרונות אני עובד רק עם שול,הם פולישים מדהימים.

נסה את cleaner fluid storng al sv או את ה zephir של רופס. מהר מאוד תשכח משול

פורסם
מה אורך החיים של הכפפה?

וכמה היא עלתה לך אם אפשר לדעת?

לפי מה שהבנתי , אני לא סגור על עצמי. זה אמור להספיק ל 20-30-40 שימושים.

עלה 100 שח כולל משלוח אם אני זוכר נכון.

פורסם

חיפשתי. זה היה מזמן . המוכר באייבי עם חנות ריקה וגם בזמנו שכנעתי אותו לשלוח לישראל במיוחד. אני זוכ שהוא לקל לי רק 3.5 פאונד

פורסם
נסה את cleaner fluid storng al sv או את ה zephir של רופס. מהר מאוד תשכח משול

עבדתי עם כל הסדרה של הCF של SV,כולל הפרופשינל,כפוליש לא התחברתי,אני אוהב את ה CF הרגיל כבסיס לוקסים,אחלה חומר.

עם הפולישים של הBIGFOOT,כולל הUHS עבדתי קצת ולא אהבתי,למרות ששול מייצרים אותו לרופס.

כמו שרשמתי,עברתי הרבה יצרנים וסוגים שונים של פולישים,אני צמוד לשול חזק,בנתיים אין משהו שמתקרב לזה.

פורסם
חיפשתי. זה היה מזמן . המוכר באייבי עם חנות ריקה וגם בזמנו שכנעתי אותו לשלוח לישראל במיוחד. אני זוכ שהוא לקל לי רק 3.5 פאונד

143 ₪ כרגע המחיר לכפפה המדוברת.

• תוכן חדש...