Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למבינים בתחום.

אני עובד קבלן (אבטחה) באתר של חברה גדולה.

באתר קיים חניון גדול לטובת העובדים, אך ההרשאה אליו ניתנת רק לעובדי החברה, ולכל עובדי הקבלן (מאבטחים, אנשי נקיון, עובדי מטבח) אסור להכנס לחניון, ואנו נדרשים לחפש חניה ברחוב.

האם מבחינה חוקית לא מגיע לנו, בתור עובדים באתר, את אותם זכויות שמגיעות לעובדי החברה מבחינה הזאת?

גם מבחינת סבסוד ארוחות אנו נאלצים לשלם סכום כפול מעובדי החברה על ארוחה החדר האוכל, אך נמסר לנו שהעניין בטיפול כתוצאה מצו ההרחבה שנכנס לתוקף בנובמבר, ובקרוב נשלם את אותו מחיר, אבל עניין החניה מפריע לי. אני לא רואה סיבה למה לי לא מגיע לחנות במקום העבודה שלי ולעובדי החברה כן.

אשמח לתשובה :)

פורסם

לא, לא "מגיע", אין שום חוק שמחייב בנוגע להימצאות חנייה

או לשיוויון בחנייה.

יש מקרים שבהם עובד קבלן תבע ולפעמים זכה,

אבל זה קורה בדרך כלל כשהעבודה זהה לזו של עובד רגיל,

והוא מצליח להוכיח שיש אפלייה למרות שתפקידו זהה לזה של עובד רגיל.

סליחה על הניסוח המבולבל על הבוקר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבל על העצבים שלך, אם זה בלתי נסבל, תחפש עבודה אחרת, איפה שלא יתייחסו אליך כאל תת אדם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חבל על העצבים שלך, אם זה בלתי נסבל, תחפש עבודה אחרת, איפה שלא יתייחסו אליך כאל תת אדם

לא לספק לעובד חניה זו התייחסות כאל תת אדם?

מעניין מה יגידו נשים שנמכרו לזנות על התיאור הזה....

פורסם

חניון של מקומות עבודה עולה ברוב המקרים כסף לחברה וזה הטבה שנותנים לעובדים.

גם לי יצא לעבוד בתור עובד קבלן במקום כזה, עם מצוקת חנייה. אבל שם הם הציעו לעובדים חניון או מנוי לחדר כושר.

כמובן שלי לא היה לא זה ולא זה, אבל בסוף המקום ששלח אותי לשם שילם להם על החניה בחניון וכך יכלתי להכנס לחניון.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אתה יכול להגיע גם באוטובוס וככה לחסוך את הכאב ראש.

בכל אופן אתה מקבל תשלום לפי עלות של חופשי חודשי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
זה לא נגמר רק בחניה, עובדי הקבלן לעולם לא יקבלו את אותם התנאים של האחרים.

לא נכון.

זוגתי עבדה בחברה ממשלתית כעובדת קבלן, עם תנאים זהים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לי באופן אישי זה לא מפריע, אני לא מגיע עם רכב לעבודה, פשוט מעצבן אותי לראות את העובדים נכנסים לחניון (חניון תת קרקעי בשטח של החברה, לא חניון חיצוני בתשלום), כשעובדי הקבלן צריכים לחפש חניה בחוץ, לחצות כבישים ו ללכת בגשם.

כל המאבטחים הם עובדי חברת קבלן, אין מאבטחים שהם עובדי החברה.

פורסם

אני מכיר לפחות שני עובדי קבלן (בתחום ה IT) שמקבלים תנאים טובים יותר מאשר עובדי חברה, ולכן לא שווה להם להיכנס להעסקה ישירה. חריג, נכון, אבל יש גם כאלו.

פורסם

גם עובדים שונים של אותו מעסיק לא מקבלים אותם תנאים, באופן כללי ולגבי חניה בפרט.

פורסם (נערך)

חוקי? לא יודע אבל מרתיח ברמות על.

עברתי את זה כמאבטח באיזור 2002.

עבדנו 5 מאבטחים מסביב לשעון 24 שעות,לפעמים אף

עבדתי בלילות בחניון ריק

והייתי צריך לחנות רחוק.

לא בבית סיפרי!! למרות שכולם חששו עליתי למנהלת והסגנית (עלק)

ולא הסתרתי את כעסי עם רמז לפנות לתקשורת,

מה הסוף?

למחרת קיבלתי כרטיס כניסה.

לצערי,זה היה החלק הזניח של האפליה (חוקית) שהיתה שם,8 שנים עבדתי שם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...