Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה החברה צריכה לדאוג ל"מוצרי מדף"?

הרי מלכתחילה היא מעדיפה לא העסיק אותך, אלא לקנות שרותי אבטחה מחברה חיצונית. היא לא משלמת לך שכר. מי שעושה את זה אמור לדאוג לתנאים שלך. אתה נותן שרות מטעם מעסיק שלך באתר החברה. הא ותו לא. אתה לא עובד חברה ונכון שאלו האם יש מאבטחים עובדי החברה. אני משאר שרק קב"ט וגם זה לא בטוח. אם יש מאבטחים עובדי חברה זה סיפור שונה.

למה גם אתה חושב שאתה שווה לעובדי חברה?

הכל עניין של מה עשיתה כדי שזה יגיע לך?

יש לך 20 שנות לימוד, מקצוע, נסיון, יוקרה מקצועית כמו שיש לעובדי החברה שחונים בפנים?

פורסם

מאין לך מספר שנות הלימוד של העובדים, זה לא הוזכר.

גם אני יכול לכתוב השערות, פות"ש הוא רובאי 8 בדרגת רב סרן, עבר קורסים של חבלה ואבטחת אישים ובהחלט בעל יוקרה מקצועית.

פורסם
למה החברה צריכה לדאוג ל"מוצרי מדף"?

הרי מלכתחילה היא מעדיפה לא העסיק אותך, אלא לקנות שרותי אבטחה מחברה חיצונית. היא לא משלמת לך שכר. מי שעושה את זה אמור לדאוג לתנאים שלך. אתה נותן שרות מטעם מעסיק שלך באתר החברה. הא ותו לא. אתה לא עובד חברה ונכון שאלו האם יש מאבטחים עובדי החברה. אני משאר שרק קב"ט וגם זה לא בטוח. אם יש מאבטחים עובדי חברה זה סיפור שונה.

למה גם אתה חושב שאתה שווה לעובדי חברה?

הכל עניין של מה עשיתה כדי שזה יגיע לך?

יש לך 20 שנות לימוד, מקצוע, נסיון, יוקרה מקצועית כמו שיש לעובדי החברה שחונים בפנים?

תסלח לי אבל זה טיעון לא רלוונטי. החברה שבה אני עובד מעסיקה אלפי עובדים, חלקם אכן בעלי תארים, יוקרה ונסיון כמו שטענת, וחלקם פועלי יצור פשוטים שההכשרה שלי כמאבטח אורכת יותר זמן מאשר להכשיר אותם לעבודה.

אין פה מקום להשוואה מי יותר "תורם למערכת" כדי שהאתר יתפקד כמו שצריך.

העניין היחיד הוא, שאני לא עובד ישיר של החברה, והם כן, לכן החברה מרשה לעצמה לא לתת לי את רוב הפריוויגיות שהעובדים מקבלים.

לפי התגובות שאני רואה פה, כנראה שזה חוקי-אבל לא פחות מרגיז.

פורסם

אתה גם לא עובד עקיף של החברה. אתה נותן שרות מטעם חברה חיצונית. OUTSOURCER, יעני. אין לך שום זכות לפריווילגיות של עובדי החברה.

אני עבדתי בחברה שהיה שם גם חדר כושר לעובדי החברה ועובדי קבלן לא היו רשאים להשתמש בו.

גם מתנות לחגים לא היו זהות בערכן. מה לעשות? כל אחד ומעסיקו.

פורסם
פות"ש הוא רובאי 8 בדרגת רב סרן, עבר קורסים של חבלה ואבטחת אישים ובהחלט בעל יוקרה מקצועית.

אישית מכיר אנשים כאלה שמתפרנסים מאבטחה. אבל משום מה הם בתפקידי ניהול בחברות כמו "מודיעין אזרחי" וכדומה. אין להם בעיות חניה בעבודה.

פורסם
לי באופן אישי זה לא מפריע, אני לא מגיע עם רכב לעבודה, פשוט מעצבן אותי לראות את העובדים נכנסים לחניון (חניון תת קרקעי בשטח של החברה, לא חניון חיצוני בתשלום), כשעובדי הקבלן צריכים לחפש חניה בחוץ, לחצות כבישים ו ללכת בגשם.

כל המאבטחים הם עובדי חברת קבלן, אין מאבטחים שהם עובדי החברה.

זה מעצבן, תשמע מה באמת מעצבן:

עובד חברה שמוותר לקחת רכב ליסינג ולהגיע לעבודה עם רכבו הפרטי אינו מורשה להכנס לחניון החברה.

לי באופן אישי זה מפריע למרות שזה לא המקרה שלי אלא רק הרבה מקרים כאלו שאני נתקל בהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתור אחד שעובד בתאגיד עולמי שהנציגות הישראלית מעסיקה כמה מאות עובדי קבלן (אבטחה, ניקיון, IT, SUPPORT ועוד - משהו כמו 30-40% מעובדי החברה בישראל הם עובדי קבלן) וגם חשוף לתחשיבים שמתבצעים מאחורי הקלעים, הנושא הוא פשוט כלכלי.

אם החברה שמעסיקה אותך הייתה משלמת לחברה שבה אתה עובד בתור עובד קבלן, היו מקצים לכם חניות ששמורות רק לכם. בסופו של דבר מדובר על שטח שיש לו עלות כספית והוא נמדד בכל תחשיב שהחברה עושה.

התלונות שלך לא צריכות לבוא אל החברה שמקבלת ממך שירותים, אלא לחברה שמעסיקה אותך כדי שהיא תילחם עבורך לתנאים טובים יותר אצל החברה לה אתה נותן שירותים, וזה תקף לכל התנאים שלך, ולא רק לחניה.

פורסם

אם הייתי בעל חברה, הייתי רוצה שמי שמאבטח ואחראי על ביטחון הקומפלקס ויושביו לא יהיה ממורמר על החברה.

זה השנייקל שלי ואני לחלוטין מבין את הטענה שפתחה את השרשור.

באופן עקרוני, מקווה שלעולם לא אצטרך להיות במעמד של עובד קבלן.

כשהכרתי את אשתי היא הייתה כזו, עשיתי הכל כדי שתחליף עבודה ועד היום זה משתלם לנו.

אופנוען

פורסם

עבדתי כעובד קבלן בחברה גדולה ברעננה וזכיתי להיכנס עם רכבי הפרטי לחניון המקורה של החברה.

לכל הממורמרים שבינינו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עבדתי בקיץ בחופשת סמסטר בחברת היי-טק מסוימת, היה חניון תת קרקעי גדול לעובדי חברה אבל אני עבדתי באמצעות כוח אדם ולכן לא נתנו לי גישה לחניון.

מה שכן, היו עובדי חברה חדשים יחסית שגם לא קיבלו כניסה כי "אין מקום". ייתכן שהחברה לא קנתה מספיק מקומות חניה בשביל העובדים שלה.

אני זוכר שפעם אחת ביקרתי בחניון, היו הרבה מקומות פנויים בלי שלט "שמור", פשוט מי שרוצה היה יכול לחנות, אבל הכניסה לחניון היתה רק עם כרטיס עובד ולא היה לי.

מה שעשיתי זה לבוא מוקדם בבוקר חצי שעה לפני כולם ולחפש חניה ברחוב, שהיא חניה "לא איכותית" (צפופה על הכביש). במקרה שהגעתי כמה דקות לפני שהתחילה העבודה כבר לא היה מקום, והייתי מחפש פתרונות יצירתיים כמו לחנות באדום לבן על המדרכה.

חשוב לציין שאני ממש שומר על הרכב ומאוד רציתי להכניס אותו לחניון התת קרקעי, מכיוון שהוא מוגן מפני השמש הקיצית. מכיוון שלא נתנו לי אז תמיד כיסיתי את הרכב כשהוא חונה בחוץ, והייתי איתו בקשר עין מהחלון של המחלקה כדי שלא יגנבו את הכיסוי.

מצרף 2 תמונות:

* תמונה של החניון התת קרקעי שצילמתי יום אחד.

* תמונה של הרכב שלי שחונה על המדרכה בחוץ ועוד על קוצים ושיחים. צולם בהפסקה מהחלון של החברה.

20140902_165458.jpg

20141005_111910.jpg

פורסם
עבדתי כעובד קבלן בחברה גדולה ברעננה וזכיתי להיכנס עם רכבי הפרטי לחניון המקורה של החברה.

לכל הממורמרים שבינינו.

הוא מאבטח, לא שזה חס וחלילה מציג שהוא נחות, אבל יש הבדל גדול בין עובד קבלן בתפקיד של משרה פנימית לבין מאבטח של חברה חיצונית לגמריי.

שמיים וארץ.

• תוכן חדש...