Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו די ישן, למרות שהוא ידני הדבר הזה מאוד יעזור לי, במקום לבקש כבלים מאנשים או אם יש לי כבלים ללכת לחפש מי יעזור עכשיו עדיף כבר לקנות את הדבר הזה ודי.

העניין שחדש עולה באזור ה 700+ ראיתי לא מזמן איזה חנות שמכרה במבצע בסביבות 600 שקל אבל בטח זה כבר לא קיים שם הדבר הזה

אז למי שמכיר את המוצר או התנסה או יש לו.

יש מלא סוגים ראיתי.

אפשר קצת פרטים? ההבדל כוחות שבינהם, אם לקנות אז איזה, כי יש כאלה שמספיקים לרכבים פרטיים ויש כאלךה שיכולים גם משאיות להתניע וזה לא ממש מעניין אותי, או שכולם יכולים להתניע כל רכב. קיצור אני די באפלה.

מחירים סבירים מקומות מומלצים ואם שווה לקנות יד שניה.

תודה לעוזרים. מקווה שפתחתי תאשכול בפורום הנכון :)

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

אם תשמע על מבצע טוב לבוסטר - גם אני בעניין.

היה בזמנו מבצע דרך buy2usa בוסטר של סטנלי בסביבות 700 שקלים לבוסטר חזק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה לגבי כזה?

עולה 400 ש"ח

ובפורום קיבל תגובות דיי טובות, אני לא יודע בכמה התנעות הוא יוכל לעמוד אבל לפי הפורום נשמע דיי מבטיח.

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8-%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%91%D7%9B%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-btx-02/pi6dabtx02

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

טוב,

הפנו אותי חברים לחברת א. מנצור בת"א - http://www.emansour.co.il/Contact.aspx

בוסטר לרכב פרטי - 600 ש"ח לפני מע"מ.

בוסטר לג'יפ - 1200 ש"ח לפני מע"מ.

מכיוון שאני צריך לג'יפ, בדקתי נקודתית והבוסטר הקטן יהיה לי חלש מדי, אבל לרכב פרטי הוא יהיה מתאים.

אין לי קשר עסקי עם א. מנצור ואני לא מקבל מהם עמלות לצערי. אני מוותר על הרכישה מהם, המוצר לא יתאים לשימושים שלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...