Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

אני חדש בפורום ומבקש עזרה,באוקטביה שברשותי 1.9 דיזל מופיעה תקלת מנוע באופן קבוע, שמתאפיינת ברעידות מנוע עד כדי דעיכה של המנוע וכיבוי. לפעמים זה בא והולך, לפעמים זה תוקע את האוטו ולפעמים זה עובר כלא היה וחוזר אחרי כמה מאות ק"מ שוב. המוסך שלי כבר עבר על מערכת הסולר, חשמל, אינגקטורים מחשב, החליף חלקים ואפילו פתח ראש מנוע ולא עלה על הבעיה. בכל פעם התקלה חזרה ואני כבר מיאוש. הכסף יוצא והתקלה נשארת. הרכב עם 400 אלף ק"מ, האם מישהו מכיר את התקלה? נפגש בה או שיש לו רעיון כל שהוא?

תודה מראש יניר

פורסם

רעידות במנוע נגרמות בד"כ מכמות הזרקה לא נכונה של האינגקטורים , יש לכוון כמות הזרקה בעזרת תוכנת ואגקום , לפרק את המניפולד ולישרוף את הפיח , לנקות שסתום אי גי אר ומצערת כיבוי ,בתקווה שזה יפתור לך את הבעיה.

פורסם

עוד עצה שאני יכול לתת לך שיכול לעזור לך, שכאשר אתה פונה לגבי עזרה למנוע שלך, תציין את דגם המנוע. משום שחלק מהחלקים זהים או דומים, וחלק אחר שונים לחלוטין עם בעיות טיפוסיות שונות. למשל, תגיד מנוע ALH, או אם יש לך מנוע אחר אז תציין את זה. לא גובים כאן תשלום נוסף על פירוט הדגם, בפרט ברכב כמו "אוקטביה", שקיים בכמה מנועים שונים, כאשר הטכנולוגייה בהם שונה מעט ממנוע למנוע.

פורסם

מאיזה אזור אתה בארץ?

כמו שהרבה חברים עושים כאן, אפשר לפנות למוסכים המתמחים בVW שהם לאו דווקא מוסכים מורשים יבואן.

יש שנים כאלה שאני מכיר, מוסך רון בת''א, ומוסך אלכס בראשון. שניהם מתמחים ברכבי VAG.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל תודה על היחס ,מאז שכתבתי פה הוחלף לי בית פילטר סולר לאחר שהמוסך גילה שהותקן ברכב פילטר של דגם ישן ושוב נסעתי 80 ק"מ והמנוע שוב כבה בפתאומיות לא ליפני שק"מ או שניים לפני ברמזור היה זיוף קל בשעון הטורים ?? אני עדין מתקשה להבין איך אחרי שהאנגקטורים תקינים ,משאבת סולר תקינה, חשמל תקין וכול מה שהזכרתי למעלה תקין מה יכול להיות הבעיה ? האם יכול להיות המחשב? לא נדלקת כל נורת תקלה ! לשאלתך מדובר במנוע bxe הרכב משנת 07 עם 400 אלף ק"מ אשמח לקרן אור

פורסם

קודם כל תודה על היחס ,מאז שכתבתי פה הוחלף לי בית פילטר סולר לאחר שהמוסך גילה שהותקן ברכב פילטר של דגם ישן ושוב נסעתי 80 ק"מ והמנוע שוב כבה בפתאומיות לא ליפני שק"מ או שניים לפני ברמזור היה זיוף קל בשעון הטורים ?? אני עדין מתקשה להבין איך אחרי שהאנגקטורים תקינים ,משאבת סולר תקינה, חשמל תקין וכול מה שהזכרתי למעלה תקין מה יכול להיות הבעיה ? האם יכול להיות המחשב? לא נדלקת כל נורת תקלה ! לשאלתך מדובר במנוע bxe הרכב משנת 07 עם 400 אלף ק"מ אשמח לקרן אור , האם אתה מכיר מוסך בעל נסיון רב ישר ואמין בירושלים או באזור מודיעין ?

פורסם

תודה על התגובה

,מאז שכתבתי פה הוחלף לי בית פילטר סולר לאחר שהמוסך גילה שהותקן ברכב פילטר של דגם ישן ושוב נסעתי 80 ק"מ והמנוע שוב כבה בפתאומיות לא ליפני שק"מ או שניים לפני ברמזור היה זיוף קל בשעון הטורים ?? אני עדין מתקשה להבין איך אחרי שהאנגקטורים תקינים ,משאבת סולר תקינה, חשמל תקין וכול מה שהזכרתי למעלה תקין מה יכול להיות הבעיה ? האם יכול להיות המחשב? לא נדלקת כל נורת תקלה !האם תוכל להסביר יותר מה זה המניפולד ושסתום אי גי אר ? א

פורסם

בתשובה הקודמת שנתתי לך הנחתי משום מה שיש לך מנוע alh , מאחר שמדובר במנוע bxe ואין כל מנורת תקלה תחליף בית פיוזים בתא המנוע שים לב שאתה מתקן בית פיוזים מתאים .

• תוכן חדש...