Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי..אני אעשה עוד חושבים.

על רכב כזה כמה הייתם משלמים?

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אם אתה באמת יודע הכל על האוטו והוא באמת במצב טוב כמו שאתה מתאר ואתה לא מסונוור (אחרי הסופלמנט שהרעפת "כולם הרגישו לי עממיות") - אז כן, 30% מתחת למחירון של לוי יצחק זה מחיר בסדר. לא מציאה, זה מחיר הוגן לשני הצדדים.

איתמר

עריכה: אני מציע לך לבדוק מה באמת מחיר המחירון של לוי יצחק ולא להסתמך על המחירון שיגידו לך בחברת הליסינג.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אחרי קרוב ל4 שנים עם הרכב הזה הייתי בודק אותו בנסיעה ארוכה . בנסיעה קצרה הכל טוב. בנסיעה ארוכה ,שעה בערך,הכסא לא נח ואתה מחפש תנוחת ישיבה בלי פתרון. חבל על הגב של אמא שלך.זה רכב לנסיעות קצרות טווח. דרך אגב עד כמה שיונדאי עממית עבורך, ה i30 טובה וזולה מהסיוויק ולא פחות אמינה. גם זה מניסיון. הסיוויק מרגישה כמו מנוע 1.6 עממי למרות גודל המנוע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

במקומך, אם הייתי רוצה לקנות הונדה, הייתי הולך לאוטו סנטר ששייך ליבואן הונדה וקונה משם רכב מידיים טובות וגם מקבל אחריות עליו.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אז מה היה לנו כאן?

רכב צעיר יחסית עם הסטוריית טיפולים מלאה במחיר (כנראה) די אטרקטיבי.

הקונה מודע לחסרונותיו של הרכב ומשלים עמם.

סיוויק 5 דלתות בתקציב הזה עם גיר אוטומטי ולא רובוטי - אין.

סיוויק מאותה שנת דגם (עם מחצית מהנוסעה בערך) נמכרת באוטוסנטר ב-25000 ש"ח יותר...

למישהו יש עוד הצעות?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי אקח את כל מה שאמרתם בחשבון.

כרגע עוד לא סגרתי כלום תודה לכולם!

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

Zvit אז מה בעצם הסיכום שלך?

מה אתה אומר בעצם?

פורסם
בנסיעה ארוכה ,שעה בערך,הכסא לא נח ואתה מחפש תנוחת ישיבה בלי פתרון. חבל על הגב של אמא שלך.זה רכב לנסיעות קצרות טווח. לא הרגשתי שום אי נוחות גם בנסיעה לאילת. הסיוויק מרגישה כמו מנוע 1.6 עממי למרות גודל המנוע. זה לא רק גודל המנוע אלא ההספק, המומנט והשילוב עם הגיר - ולכן בהיבט הזה הסיוויק עדיפה לדעתי על כל 1.6 משפחתי

חולק עליך לגמרי

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
אז מה היה לנו כאן?

רכב צעיר יחסית עם הסטוריית טיפולים מלאה במחיר (כנראה) די אטרקטיבי.

הקונה מודע לחסרונותיו של הרכב ומשלים עמם.

סיוויק 5 דלתות בתקציב הזה עם גיר אוטומטי ולא רובוטי - אין.

סיוויק מאותה שנת דגם (עם מחצית מהנוסעה בערך) נמכרת באוטוסנטר ב-25000 ש"ח יותר...

למישהו יש עוד הצעות?

יונדאי i30. לא פחות אמינה, מאובזרת, טיפולים זולים יותר מהונדה, ובמחיר הזה הוא ימצא אקזמפלר נורמלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסיכום שלי הוא מאד פשוט:

שוק המשומשות שלנו עשיר בהזדנויות כאלה ואחרות.

כשמגיע מישהו להתייעץ אם לרכוש או לא (בטח אחרי שהוא הוציא כסף על בדיקה והשקיע זמן)

אני קודם כל אחפש סיבות למה כן לקחת את הרכב שהוא בדק, ולא למה לא.

אני יכול לתת לך עשר אלטרנטיבות אחרות לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה.

המשותף לכל ההצעות הללו היא שמדובר ב"ציפור על העץ" שצריך להשקיע זמן וכסף לחפש.

מאחר שהעיסקה שמוצעת לך סבירה - אינני רואה סיבה ללכת לחפש משהו אחר - אם אין רכב ספיצפי אחר.

הדבר היחד שמפריע לי ברכב המדובר היא הפגיעה מאחור שלא ניתן להבין מהבדיקה מה היתה חומרתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אחרי קרוב ל4 שנים עם הרכב הזה הייתי בודק אותו בנסיעה ארוכה . בנסיעה קצרה הכל טוב. בנסיעה ארוכה ,שעה בערך,הכסא לא נח ואתה מחפש תנוחת ישיבה בלי פתרון. חבל על הגב של אמא שלך.זה רכב לנסיעות קצרות טווח. דרך אגב עד כמה שיונדאי עממית עבורך, ה i30 טובה וזולה מהסיוויק ולא פחות אמינה. גם זה מניסיון. הסיוויק מרגישה כמו מנוע 1.6 עממי למרות גודל המנוע.

הסיוויק לא מרגישה כמו 1.6.

נכון, נוחות הנסיעה בה לא מהמשובחות.

גם תצרוכת הדלק, לנהג לא רגוע, יתן תוצאות מזוויעות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...