Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי אלון.

יש בבעלותי שברולט אוואו 2004 297,000 קילומטר.

הרכב מטופל בזמן ואך ורק אצל מוסך מורשה לפני חודש-חודשיים החליפו לי מיכל עיבוי מכיוון שבמיכל עיבוי הקודם היה חור או משהו כזה.

מאותו זמן שהחליפו לי את המיכל המים יורדים כל פעם מהקו המסומן שלהם ואני ממלא שוב ושוב.

בדקתי את פקק השמן והמדיד שמן ואין שום סימן של בועות או ״טחינה״ השמן נראה נורמלי לחלוטין.

ישבתי שעות כדי לנסות ולראות אם יש נזילה באחד הצינורות וכלום הכל יבש.

אני אשמח אם יש למישהו רעיון מה לעשות בנוגע לזה תודה.

נ.ב: חייב לציין שהמיכל עיבוי אינו יושב ישר כמו הקודם במקום שלו אלא עם הטייה קטנה שמאלה

פורסם

בדוק והדק לפי הצורך, בנד בחיבור צינור המים המחובר בין הרדיאטור למיכל העבוי.

בדוק אפשרות נוספת של פקק רדיאטור אינו אוטם כראוי, והחלף אותו במקרה הצורך.

חזור לפורום לעדכון בנידון.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ככל הניראה מתי שהמיפלס אינו יורד הנסיעות שלך הם קצרות מידי מה שאומר שעדיין לא ניבנה מספיק לחץ במערכת הקירור מהחום הנמוך והמנוע עדיין לא בטמפרטורת עבודה. גש לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור.

פורסם

היום קרה לי דבר מאוד מוזר כמו כל בוקר פתחתי את המכסה כדי לבדוק מים והפעם ראיתי שהמפלס של המים עלה כמה סניטימטרים כאילו מישהו הוסיף מים.

פורסם
היום קרה לי דבר מאוד מוזר כמו כל בוקר פתחתי את המכסה כדי לבדוק מים והפעם ראיתי שהמפלס של המים עלה כמה סניטימטרים כאילו מישהו הוסיף מים.

יפה - נס חנוכה מרחש במיכל העודפים שלך.

ניחוש שלי - באחת הבדיקות שלך הרכב לא היה קר לגמרי, מה שיכול לגרום לבלבול בבדיקה המפלס.

בכל מקרה תמשיך לעקוב. ותמיד תסתכל המפלס כשהרכב קר לגמר = אחרי כמה שעות של עמידה.

פורסם

יש, נוזל חם תופס נפח גדול יותר מנוזל קר.

לכן גם קיים מיכל העודפים, לקלוט את העודפים כאשר המערכת מתחממת ולמלא את החסר כאשר המערכת מתקררת.

יום טוב גם לך

פורסם
חיזקתי הכל, אני מחכה לראות מה קורה, איך אוכל לדעת אם הפקק הוא הבעייתי?

בעזרת בדיקה חזותית, ניתן לבדוק האם הגומיה סביב הפקק קרועה שחוקה או יבשה, ומונעת אטימה ראויה, מה שגורמת , לחוסר שמירת הלחץ במערכת הקירור, ולפליטת מים בעת הגברת הלחץ במערכת מחוץ לרדיאטור, במקום שחרור אדים או מי קירור למיכל העבוי, בנוסף יש לבדוןק האם הקפיץ לא נחלש.

בנוסף ניתן לבדוק אטימת הפקק, בכל מכון רדיאטורים ומוסך המכבד את עצמו, בעזרת מכשיר לחץ יעודי, לבדיקת לחץ במערכת הקירור.

יש, נוזל חם תופס נפח גדול יותר מנוזל קר.

לכן גם קיים מיכל העודפים, לקלוט את העודפים כאשר המערכת מתחממת ולמלא את החסר כאשר המערכת מתקררת.

יגאל כמובן צודק, ומים חמים תופסים נפח, ועלולים לעלות מעט, ובכמות שולית , מעל קו המקסימום, במנוע חם, ולהתיצב עד לקו במנוע קר.

לכן מפלס מים בודקים במנוע קר, ולא צריך לפתוח מכסה מיכל עבוי לשם כך, בשביל זה המיכלים שקופים, וניתן לראות דרכם את המפלס.

אני רוצה להאמין, שהידוק הצנרת למיכל, פתרה לך את בעיית המחסור במי קירור.

חזור לעדכן.

חג אורים שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני פה במוסך הוא הראה לי את הסימנים של המים על המשאית מים ועל הרדיאטור למטה הוא אמר כם מתחיל נזילה קטנטנה אז הורתי לו להחליף את המשאבה והרדיאטור

• תוכן חדש...