Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגום נוטריוני לרומנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

האם יצא לאחד מכם לתרגם מסמכים מעברית לרומנית אצל נוטריון אמין?

אשמח להמלצות, וסדר גודל של מחיר ששולם.

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תנסה לברר איתם:

גלובוס.

סמילנסקי 4 קומה 1-נתניה.

09-8846477.

הם בעיקר מתעסקים בתרגומי נטוריון לרוסית אבל יש סיכוי שעושים גם עבודות ברומנית או שהם יפנו אותך למישהו שכן עושה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ליביו, איכשהו ידעתי שתמצא את דרכך לשרשור :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רומנית היא שפה לטינית לא סלבית. גם האלפבית לא קרילי.

בקיצר אין קשר.

לא אמרתי שיש קשר,אמרתי יש סיכוי שהם מתעסקים גם ברומנית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תצ'אלו את פרנקוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לי עורכת דין שהייתה עושה לי תרגומים מרומנית לאנגלית זה היה עולה סביבות ה-500 ש"ח. אני אנסה למצא את המספר שלה היא הייתה בגבעתיים.

8)
פורסם

אם המטרה היא התנהלות מול שגרירות רומניה למורת אזרחות זרוק מילה , אני אשים את הפרטים של המשרד שעזר לי ולמשפחה שלי להוציא דרכונים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו שלח לי בבקשה גם כן. תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב, השם של הבחור הוא עורך דין גבריאל כתרי, יושב בהרצליה ואכן גם נוטריון ומומחה בכל העניינים מול שגרירות רומניה.

ברח לי השם של העוזרת שלו שליוותה אותנו לאורך התהליך הארוך (וסבוך) אך הטיפול היה תמיד ענייני והביא את התוצאות הרצויות :)

http://www.gabrielkatri.co.il

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...