Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם הזויים, נותנים שמות לרכב... אני סך הכל קורא לה בייבי ולפעמים אחרי שלא ראיתי אותה הרבה זמן אני גם מלטף אותה, זה הכל.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח כשאתה רואה ספייס סטאר אתה אומר ליונדאי,I10 תקוף!?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם בסרט הזה. כיום יש לי פונטו ספייס שהיא קצת יותר חסכונית מהסיריון ולמעשה בין החסכוניות בקטגוריה...

חשבתי על מזדה2/I20 אבל תא המטען קטן יותר מהפונטו והדלק.. או הדלק...

פורסם
מה זה, כולם בייבי? גם שלי בייבי!!!

אני מלטף, מחבק, מנשק וגם מדי פעם מדבר אליה דברי רומנטיקה והיא נוהמת חזרה בריגוש ;)

פיאסטה לא נוהמת.. מקסימום מגרגרת[emoji12]

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עדכון קטן.

נכון עוד לא עברה שנה :mm_tongue אבל היתה נסיעה לצפון ו..תענוג!

זואי סוחבת יפה בעליות, יציבה, נעימה. והריח עדיין חדש!! כיף :turn-l:

ביום חמישי פינקתי אותה בניקיון יסודי

פורסם

הריח החדש הוא ללא ספק אחד הריחות הנעימים :)

מה שכן, אני מקווה שאת הניקיון היסודי את עושה בצורה ידנית ולא באחד ממכוני השטיפה ששורטים לך את הרכב מכל הכיוונים...

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קלה.. אחרי השירשור שאני פתחתי לחיפוש רכב דומה (בשביל גיסתי..), קראתי היום את השירשור הנ"ל ושוכנעתי.. נלך על ה I20. רק שאלה קטנה - איזה מנוע יש ליונדאי המדוברת והגיר אוטומט או ידני?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...