Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עברנו דירה וכל המזגנים עברו איתנו גם,המזגן לא קירר ולא חימם הגיע טכנאי ואמר שיש בריחת גז מהיחידה הפנימית. לטענתו הבריחה היא מהצינור של הצנרת של המזגן. הטכנאי דיבר עם העוזר שלו וכנראה שזאת פשלה של העוזר. בתוכנית שלו זה להוריד את המזגן מהקיר ולחבר צינור חדש ולהלחים לצינורות הקיימים בקיר. הטכנאי רומז לי שאומנם זאת פשלה אבל אנחנו צריכים לשלם. ויש לציין שגם יש למלא מחדש גז בתשלום אחרי שכבר הדבר נעשה התקנת המזגן. האם אני צריך לשלם על פשלה שכזו? האם יש אחריות מסוימת לטיב ההתקנה?

כרגע מחכים שהעוזר יגיע.

תודה רבה לעוזרים

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תלוי בעסקה...

התקנה מלאה. = אחריות. = זה באחריותו בלבד. !

אגב על הדרך תברר לגבי משך האחריות.

יש מתקינים שנותנים למזגן חדש5-7 שנים.

ובמידה והם פירקו את הישן התקינו שוב. יתנו גם 3-5 שנים אחריות.

אחריות זה רק על ההתקנה. בריחת גז (מהצנרת- לא יחידות פנימית / חיצונית) שיפוע מים. חדירת מים. כו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מרתיח ביותר.

אצלי הותקן מזגן שנקנה ממחסני חשמל עם בעיה זהה לשלך ועוד אחת שהמנוע הורכב גבוה מדי ולא ניתן היה להחזיר את הסורג.

לאחר 2 ביקורי טכנאים של אלקטרה הוחלט שזאת בעיית התקנה והם יצרו קשר עם המתקין שהגיע ותיקן ללא תוספת.

לגבי הבעיה של מיקום המנוע, הוא בא עם נוספת והזיז את המנוע ללא כל עלות.

אני חושב שהו צריך לתקן את זה ללא עלות.

פורסם

פורק המזגן,הוחלף הצינור גז של המזגן,הולחם ביחד עם הצינור קו שמוביל ליחידה החיצונית ולבסוף מילא גז. 250 ש"ח שעתיים עבודה. המזגן משנת 2006 לכן אין אחריות עליו וגם אין אחריות על ההתקנה. סוף טוב הכל טוב ונקווה שלא נעזר בטכנאי הזה יותר.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זאת הסיבה שאני ממליץ לאנשים לא לקחת איתם את המזגנים.

פירוק עולה כסף, התקנה עולה כסף, מזגן בן 8 - תעשו לעצמם טובה, תיפרדו כידידים.

מזגן 1 כ"ס עולה היום בממוצע 1500 שח, יש זולים יותר (טובים) ויש יקרים יותר. תקזזו את המחיר של הפירוק של הישן ותראו שהשד לא כזה נורא. מזגן בן 8, כל זאת, הוא לא צעיר במיוחד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פחות מסכים. פירוק עולה 200₪?

על מזגן אחד בודד של 1 כ״ס לא הייתי מתעקש.

אבל שזה כמה מזגנים ובייחוד מזגנים חזקים ויקרים יותר זה כן עושה היגיון

פורסם

תלוי איזה מזגנים אלו, אם מזגנים איכותיים תוצרת LG או מיצובישי, בהחלט שווה לפרק, אם זה מזגנים ישראלים תוצרת סין - להשאיר ולקנות חדשים

פורסם
פחות מסכים. פירוק עולה 200₪?

על מזגן אחד בודד של 1 כ״ס לא הייתי מתעקש.

אבל שזה כמה מזגנים ובייחוד מזגנים חזקים ויקרים יותר זה כן עושה היגיון

כל אחד והעדפותיו.

מזגנים בני 8 לא הייתי לוקח איתי לבית הבא. בשום מקרה. גם גדולים.

(וכן, פירוק למזגן קטן עולה 200-250 שח אבל יש גם הובלה וגם צריך לסגור את החור בקיר - אולי יש כאלה שעובדים בחינם אבל זו עדיין עבודה ועדיין צריך לתמחר אותה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התגובות המפורטות.

סך הכל לתשלום עבור הורדת המזגנים 3,000 ש"ח. הורדת שתי מזגנים מהדירה הישנה, הורדה של מזגן ישן מהדירה החדשה,והתקנת שתי מזגנים לדירה החדשה. כולל חציבה בקיר בטון,התקנת צנרת למזגן 1.5 תדיראן סיני. המזגן בסלון 3 כ"ס בסלון לא חדש,אך ההורים לא רצו להשאיר בדירה את המזגנים האלה וכמובן לא לקנות חדשים. כמו כן השארנו בדירה מזגן 1.5 כ"ס אלקו הי טק בן 18 שאותו בטח ובטח לא היה אפשרות אפילו להוריד. כמו כן הטכנאי "פספס" את הבקשה שלנו לנקות את היחידה הפנימית של המזגן 3 כ"ס בסלון שמלא בכל הבקטריות.

• תוכן חדש...