Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS גרמין, התקנת מפות ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היו כבר אשכולות בזה בעבר

אבל לא הוצע שם פיתרון

ברצוני לשאול, קניתי מכשיר גרמין 42LM בארה"ב בתמימות מתוך מחשבה שאקנה מפות ישראל

מתברר שהמחיר באתר שערורייתי וזה עולה 89$

האם יש פיתרון כלשהו?

מבחינתי אם אפשר אתקין גם תוכנה אחרת על המכשיר

האם זה אפשרי?

אודה לכל עזרה, אחרת המכשיר הולך לפח

תודה!

• אהבתי 1
פורסם

אתר טוב להתחיל בו הוא זה:

http://www.navitotal.com/garmin-f66/

אני מניח שתמצא שם תוכנה פרוצה (cracked) שתוכל להחליף את המקורית וזה יאפשא לך לעדכן מפות, כנראה של כל העולם.

אני לא מכיר איך Garmin עובד ואני בקיא רק בנושא Igo/Primo, כך שכל מה שאמרתי הוא הערבון מוגבל, אבל קח את הזמן ותקרא שם קצת.

• אהבתי 1

פורסם

תודה רבה!

לפעמים אדם אחד עם רצון טוב משנה את המצב...

אני רואה שם מפות למזרח התיכון

יש שם 'לוקד' ו'אוןלוקד', לא יודע מה זה אומר אין שם מילה על פריצה [האנגלית שלי לא משהו]

אולי יש מי שמכיר שם קצת?

• אהבתי 1
פורסם

מפות למזרח התיכון לא בהכרח כוללות את ישראל, זה יכול להיות רק קטאר, עומן, איחוד האמירויות, ירדן, לבנון, מצרים וכו'.

סביר להניח שאתה צריך unlocked, אבל אני לא יודע באיזה הקשר זה נכתב, אז אתה צריך להתעמק שם קצת יותר כדי להבין את התמונה הכללית.

פורסם

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...