Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ביישוב שבו אני גר מתבצעות עבודות בכביש.

בעקבות הגשם יש פה בורות של ממש. למשל היום מכונית נסעה וקבלה מכה והשאירה אחריה שביל של שמן [חור בקרטר].

ולמישו התפוצץ צמיג.

עכשיו לפי מה שהבנתי צריך להחליף 2 צמיגים ביחד ולא כל אחד לבד.

איך הוא "תובע" את העירייה על זה? ישלחו לו על 2 או רק על אחד?

במקרה זה חייל בן גילי שהוא לא כל כך חכם וישר מיהר להחליף אותו על חשבון אבא שלו בלי לבדוק אם צריך לשמור אותם לעירייה.

פורסם

מניסיון אישי:

פנה לעירייה בצרוף תשלום החשבונית.

רצוי גם לציין היטב את המקום ואם אפשר צילום של המקום וצילום הנזק, מה טוב.

לא צריך להחליף 2 צמיגים, אפשר גם אחד.

במקרה שלי קבלתי החזר של 250 ש"ח על צמיג שעלה 300 ש"ח.

פורסם

צמיגין כדאי להחליף בזוגות כדאי שלא תהיה משיכה לאחד הצדדין ואותה רמת אחיזה במידב ומדובר על צמיג ישן בצד אחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן כדאי להחליף שתי צמיגים יחד על אותו הסן, אך זה לא חובה ואין חוק כזה, ןמנסיון של צמיג שנקרא לי באשמת תחנת דלק, הם שילמו רק על צמיג אחד, ועל השני שילמתי בעצמי, וכל נסיון להסביר להם שחייבים להחליף 2 צמיגים נענה בשלילה.

נ.ב. לפחות שים צמיג שדומה למה שהיה (במחיר, ובחברה) כי ניסו לשים לי קודם צמיג סיני זול, אחרי שלא הסכמתי שמו לי צמיג שדומה למה שהיה לי.

בהצלחה.

פורסם

האחריות של הרשות על תחזוקת הכביש איננה מוחלטת. יש צורך להוכיח כי הרשות לא פיקחה/טיפלה/תחזקה את הכביש באופן סביר.

השאלה שתישאל היא האם הרשות נקטה בצעדים סבירים למניעת המפגע, לאיתור מפגעים ולתיקונם לאחר שהתגלו.

כאשר מתבצעות עבודות בכביש יש להתקין שילוט מתאים, לחסום ולסמן בורות בכביש. לפעמים האחריות לכך מוטלת על הקבלן המבצע, ועל הרשות לפקח על הביצוע. על הנהג חלה חובת זהירות וציות לשילוט.

.

כאשר יורד גשם רב, בורות בכביש עלולים להתמלא במים ולא ניתן להבחין בהם.

בכל מקרה, מי שתיקן את הנזק על חשבונו יכול לתבוע את הרשות בדיעבד.

• תוכן חדש...