Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה..

יש לי סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1.6 75 כ''ס STELLA.

חייב להגיד, הרכב מדהים מהיר חזק יותר ממה שחשבתי הבעיה היחידה היא שהקלאץ נורא קשיח, נהגתי בהרבה רכבים ידניים כגון פורד קונקט, קיה ריו וכו', והקלאץ שלהם היה רך ונוח (לא תמיד) אבל בסיאט אני מרגיש כאילו הכבל קלאץ מתוח מידי, מה לדעתכם צריך לעשות? יש להחליף את הכבל? הרכב עבר סך הכל 139 אלף ק''מ.

תודה מראש

פורסם

דוושת מצמד קשה ללחיצה בדרך כלל זה סימן לסוף חייו של הקלאץ.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

היא לא קשה ללחיצה.. כאשר אני משחרר את הקלאץ זה נראה כאילו במקום להיות משוחרר ורגיש זה קשה לשחרר חוץ מזה הקלאץ הוחלף 130 אלף לדעתי

פורסם
תתחיל מלהחליף את הכבל, בדיוק לפני שבועיים החלפתי את הכבל ברכבי ועכשיו הקלאץ רך ועובד חלק.

יש לך מושג כמה יעלה כבל כזה לסיאט איביזה שנת 2000 ?

• תוכן חדש...