Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה 2011 1.6

Eliran741
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,נושא שני שאני פותח היום,מצטער אם אני מציף את הפורום :)

היום בדקנו רכב לאמא שלי,מדובר על ג'טה 1.6 מ-BUDGET הייתי מעוניין לקבל מידע על הרכב,מכיוון שלא ראיתי אותו בסניף,לאחר חיפוש בגוגל,ולאחר חיפוש בפורום לא באמת מצאתי מידע.

אז ככה:מבחינת רמת גימור למיטב הבנתי יש גרסה שנמכרת לליסינג והיא שונה מהשוק הפרטי,חייב לדעת פרטים,מחינת איבזור חסכו?או בטיחותית?

צריכת הדלק של הרכב בעיר ומחוץ לעיר?

הרכב עומד על 79 אלף קילומטר,מתי הוא צריך לעבור טיפול?האם יש לרכב טיימינג?

אוקי והדובדבן שבקצפת,אני מקבל את הרכב עם שנתיים אחריות,ובנוסף אחריות לגיר עד 2016

ידוע לי על ה DSG,האם כדאי לפסול עסקה ביגלל זה?יש צורך לבדוק היסטוריה במוסך על הגיר?האם הגיר מתפקד טוב אחרי ה RECALL?כי עכשיו הוא יהיה פרטי,ואני יודע שיש עלויות אסטרונומיות לתיקונים

האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת או לבדוק מעבר לזה?

פורסם

קח בחשבון שמנוע 1.6 הנ"ל אמין אך מיושן, חלש ולא הכי חסכוני, מדובר במנוע שנבנה במקור בתחילת שנות ה-90.

צריכת דלק תוכל למצוא באתר KML, אני מאמין שעם גיר DSG7 הצריכה תהיה סבירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה חושב שהאחריות שווה משהו אתה מוזמן לקרוא כאןhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?549271-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%99-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%A8%D7%AA-%D7%AA%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%9F(%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-TSI-2011)-%D7%A7%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95 ואז לקרוא טוב מה אתה באמת מקבל. סתם הכנסתי פה שרשור מהתקופה האחרונה אבל יש עוד המון כאלה שראיתי בפורום בשנים האחרונות. תבדוק טוב את נושא האחריות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לי הייתה אוקטביה עם המנוע הנ"ל (וגיר טיפטרוניק), המנוע אכן עצל מעט אבל מאד אמין, אצלי הרכב צרך כ-10-9 ק"מ לליטר בנסיעה שרובה עירונית וכ-13 ק"מ/ליטר מחוץ לעיר, אני מניח שעם גיר DSG התוצאה תהיה טובה יותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

Nepet בדג'אט אמרו שהם נותנים אחריות על הרכב לשנתיים ומלבד זה יש אחריות יצרן על הגיר עד 2016

לפי מה שקראתי בשרשור אם יקרה משהו לגיר אני נופל בין הכיסאות,

הבעיה היא אםהאחריות יצרן שווה משהו אם הרכב טופל במוסכים של בדג'אט

אבל בשונה מהשרשור תקן אותי אם אני טועה הרכב הוא 1.4 בשונה מהג'טה שהיא 1600

פורסם

האם יש סיבה לפסול את הרכב ביגלל הגיר?

מישהו יודע איזה רכב ברמה של הג'טה אפשר להביא?כמובן משפחתי,מה שקפץ לי לראש זה או פוקוס צורה חדשה,או i35

פורסם

לא הבנת מה אני מנסה לומר לך כנראה, זה לא משנה אם הרכב 1.4 או 1.6. האחריות שאתה מקבל לא שווה את הנייר עליו היא כתובה. יצא לי כבר כמה פעמים לקרוא איך מטרטרים לקוח על סעיף כזה או אחר. השרשור הכי מוזר שקראתי היה על אחד מעפולה שקיבל אחריות לרכב מאיזה מגרש והאחריות הייתה במוסך ספציפי ברמת גן. אם לא הייתי מתעצל הייתי מחפש את זה. ואל תקנה פוקוס עם הגיר הרובוטי, לא נהניתי לנסוע עליו ובנוסף קראתי תגובות צוננות לגביו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הבנתי למה התכוונת,דיברתי עם אנשים שאמרו שהרכב כבר לא סובל מהגיר אחרי הריקול שהיה לו,מישהו יכול לאמת את זה?

ומלבד הפוקוס,האם יש משפחתית שנמצאת ב"סקאלה"הגבוהה יותר?כב ח

פורסם

יש , באיזה סכום ?

פורסם

עד 58,000 ש"ח

אבא שלי די נדלק על הקרוז 1.8 כנראה ביגלל האבזור,אבל ירידת הערך שלה גבוהה עד לא נורמלית,לדעתי זו לא תהיה קנייה חכמה

• תוכן חדש...