Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קיה סיד סטיישן 2013. ברכב קיימת מערכת מולטימדיה שהותקנה אצל היבואן ל מגברים או שיפורים כלשהם.

המערכת עבדה מעל שנה ללא תקלות. לאחרונה החלה תופעה מוזרה, כ15 דקות לאחר ההפעלה הרמקולים מתחילים להוציא פיצוצים כל כמה שניות.גם כאשר מחליפים תחנות או שירם יש פיצוץ.

ניגשתי עם המערכת למתקין ששלח למעבדה, לא מצאו שום תקלה בהלחמות או במעגל המודפס. החזירו לי את המערכת ואני רוצה לשלוח למעבדה יותר מקצועית. המליצו לי על

ברוקס סטריאו בהוד השרון

או

לזר א.א מעבדה למערכות רכב פתח תקוה

חשוב לציין ששמו לי מערכת חלופית לא היתה בעיה. לדעתי הלך המגבר הפנימי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

דיון דומה לאחרונה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?549142-%D7%A8%D7%A2%D7%A9-%D7%A4%D7%90%D7%A7-%D7%91%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8

האפשרויות הסבירות הן אכן בעיה פנימית כלשהי או בעיות בחיבורי מינוסים.

כאשר האפשרות הראשונה נשמעת הסבירה ביותר לאור אמירתך שבמערכת חילופית לא היו רעשים.

אם יש אחריות, שיסדרו את זה או שיחליפו את המערכת.

אפשר גם לשקול החלפה עצמאית מוחלטת של המערכת. :wink:

איני יודע להמליץ על מעבדות, אבל אני בטוח שחיפוש בתוך הפורום יניב מספר מקומות.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

הייתי רוצה להצטרף לשיחה ולשאול שאלה אולי מישהו עם ניסיון במולטימדיה יכול לענות . ברשותי סקודה אוקטביה שנת 2014 טורבו 1200, יש ברכב מערכת מולטימדיה מובנית שהיצרן הרכיב בפנים עם כל מיני פיצ'רים בין היתר בלוטוס והתראות וחיווים כגון נורה שרופה ברכב , תקר וכו.. בתא הכפפות קורא דיסקים ומתחת למולטימדיה חיבור ל-USB וקבל UX. ברכב מותקנת קופסה ירוקה מטעם החברה בה אני עובד ע"מ לקבל התראות מיקום ובעיקר ע"מ לחסוך בדלק. כמו כן חיישני רוורס לא מובנים של הרכב ,התקנה חיצונית .

הבעיה היא ומבחינתי היא מאוד אקוטית שבמהלך האזנה שלי לתדרים גל"צ וגלגל"צ ישנם רעשי רקע מעצבנים מן רחשים מפריעים שגורמים לאי נוחות הרעשים הנ"ל לרוב רק בתדרים שהזכרתי וכמעט בכל חלקי הארץ . לקחתי את הרכב כבר לביצוע עדכון גרסה

וזה לא עזר המפשיר אדים לא עובד והשמשות נקיות שכן האנטנה מובנית על האחורית במוסך כל פעם מנפנפים אותי מחדש . יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ,בכוונה סיפרתי את כל זה כי אולי יכול להיות שאחת ההתקנות ברכב יושבת על איזה מינוס לא מתאים או שזה לא קשור בכל מקרה אשמח לקבל הכוונה או פיתרון למי שיש רעיון שיבורך.

תודה לעונים.

פורסם

השיחה (שלא ממש קשורה לבעיה שלך) שאתה רוצה להצטרף אליה הסתיימה לפני שנה. פותחת השרשור גם לא היתה פעילה בפורום מזה חצי שנה.

פתח נושא משלך.

בגדול, מטען זול למשל בסביבת הרדיו יכול בהחלט להכניס הפרעות.

• תוכן חדש...