Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אז ככה יש לי תקציב של 25 אלף ואני רוצה לקנות רכב משומש

יש לי אופציה לקנות טויוטה ראנקס 2003 בכל הסכום והיא במצב מכני מעולה

השאלה היא האם יש אפשרות למצוא רכב יותר טוב בשנתון יותר חדש ?

תודה על העזרה , אני אשמח אם אני אקבל תשובות כמה שיותר מהר

פורסם

מה אתה מחפש?

חיסכון?מרווח? ידני או אוטומט?יש לך צורך במשפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש לך אפשרות להוסיף עוד 5k אפשר לקנות מאזדה 3/פורד פוקוס שנת 2007 מליסינג עם קילומטאז' יחסית סביר או שישנה גם אפשרות לפיז'ו 407 שנת 2007 ב 25k או פיז'ו 307 שנת 2008 במחיר הזה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

קניתי פוקוס 2007 ליסינג לשעבר ב23 אלף שקל עם 110K ק"מ.

לאחר ישור קו יצא 26 אלף

אז זאת גם אופציה בלי תוספת של 5K

המאזדה 3 יותר יקרה משמעותית

פורסם

אבל בטכלס מה עדיף ? קנות רכב 2003 ואתה יודע שהוא במצב מכני מעולה או שלקנות רכב 2007 ולט לשים כסף יל בדיקה?

פורסם

בסכום הזה, רנו מגאן 2008 היא הקניה הטובה ביותר. אתה יכול למצוא אחת מלוקקת, עם קילומטראז' נמוך וזו יופי של מכונית.

למה 2003? זכור, ככל שהמכונית יותר חדשה היא יותר בטיחותית!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מרשה לעצמי להצטרף לשואל במקום לפתוח עוד שרשור מיותר.

ראיתי את ההמלצות על מגאן-משפחתי,נח,תא מטען גדול, מחיר מצחיק גם לגרסה המאובזרת יותר.כל זה עונה על דרישותי.השאלה שלי היא- האם כדאי לתור אחר מגאן דיזל,היות והיא חסכונית יותר והבנתי שגם הביצועים טיפה טובים יותר,או שזה אינו משנה יותר מדי(מצאתי רק אחת כזו ביד 2,כל השאר בנזין,שנת 2005 בגרסתה המאובזרת).האם כדאי לרדת עד לשנתון 2005 לגרסת דיזל,או לקחת גרסת בנזין,2008 נניח? כמובן שאמשיך לחפש ואולי אמצא גרסת דיזל צעירה יותר,אך בגדול האם כדאי?

פורסם

אין הרבה מגאן דיזל עם קילומטראז' נמוך, והשוק שלהן יותר חם מאשר של המגאן בנזין.

אם אתה רוצה לבחור רכב מלוקק ומטופל, בבנזין יש לך מבחר עצום והן לא נמכרות כל כך מהר.

אם מאוד חשוב לך צריכת דלק - קנה מגאן בנזין 2008 ותתקין לה מערכת גז.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה דב.דווקא פחות חשובה לי צריכת הדלק, מעוניין ברכב שכיף לנהוג בו (הכוונה מבחינת ביצועים)האם הדיזל נותנת יותר מהבחינה הזו?

פורסם

מנהיגה בשתיהן הדיזל הידנית מהנה יותר מהאוטומט עם מנוע 1600.

מה שכן, כמו שנאמר לך יהיה קשה למצוא אחת שמורה שלא עשתה ק"מ של נהג מונית.

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה אז אתה ממש לא בכיוון הנכון, מכונית משפחתית ב99% מהמקרים היא לא מכונית מהנה לנהיגה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ידוע,אבל אני כן צריך מכונית משפחתית (אשה,ילד,ועוד אחד בדרך) עם כל המשתמע מכך.רנו מגאן מושכת אותי בעיקר בגלל רמת בטיחות,תא מטען מספק מאד והמחיר המאד אטרקטיבי שלה. אבל אתה יודע,בכל חובב נהיגה יש רצון לקצת שיתוף פעולה מצד הרכב בו הוא נוסע:) אבל כמובן שזו עדיפות אחרונה מבחינתי. תודה על התשובות המהירות!

• תוכן חדש...