Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לוקח כרגע קריאטין ואני יכול להגיד לך שיש שיפור ניכר באימון, משקלים עלו ופחות עייפות בין הסטים. אני לוקח 5 ג' עם האבקת חלבון אחרי האימון + 2 תמרים.

לי אין שום תופעות לוואי ומהרבה אנשים שגם לוקחים אף פעם לא שמעתי על תופעת לוואי (בכל זאת הגוף מייצר קריאטין) , אבל זה אפשרי שיהיה והן אי נוחות בקיבה, כאבי ראש ועיוותים בשרירים.

עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

השתמשתי חצי שנה רצוף, פעמיים. (דימיטייז, אופטימום)

ללא שום תופעת לוואי, עזר לי מאוד בשמירה על משקלי עבודה בחיטוב ובמאסה חציתי גבולות במשקלים שלא חלמתי להרים תוך זמן קצר יחסית, הרבה מעבר לתקופות שבהם לא צרכתי קריאטין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כשלוקחים קריאטין יש צורך בשתיה מרובה של מים. אחרת יכול להיגרם נזק בלתי הפיך לכליות.

מה גם שהתוצאות מושפעות ישירות מכמות המים ששותים (ע"ע תפקיד הקריאטין).

פורסם

לא בעיה לנהל משטר מים כזה.

לפני ואחר כל ארוחה הוספתי כוס מים בנוסף לצריכה הרגילה של הנוזלים.

לאימון הגדלתי את הבקבקוק מ 750 ל ליטר וחצי.

פורסם

אנשים שונים כמו בפורום LBS כותבים שיכול להיות גם צריכת מים של בין 3.5-4 ליטר ביום אז שים לב, גם המשקל שלך משנה ומשתנה מאדם לאדם בכמות המים

לי אישית אין עדיין נסיון עם קריאטין

Opel Adam S 2017

פורסם

שותה כבר שנה.

תוצאות מעולות בלי צופעות לוואי לא רצויות.

שותה המון אבל נהנה מזה.

בהתחלה הייתי קם כל לילה 3 פעמים להשתין אבל זה שווה את זה.

פורסם

התחלתי לקחת קריאטין טהור לפני חמישה שבועות ואני יכול להעיד שלא הרגשתי שום תופעת לוואי מיוחדת.

אני נורא ״פחדתי״ להתחיל להשתמש מהחשש של השתייה המרובה, אבל האמת שזה לא כזה נורא.

המלצה אישית: לערבב את הקריאטין בכוס זכוכית שקופה עם מים רותחים. קראתי באינטרנט שלקראטין יש בעיה

להתמוסס במים בקלות וצריך לעזור לו. במידה והוא לא מתמוסס היטב הוא עלול לא להספג בדם ולגרום לכאבי בטן,

חוץ מתחושת האי נעימות לא מתבצעת העבודה של הקריאטין כי הוא לא נספג.

בקיצור, שילוב שלו עם מים רותחים גורמת לו להתמוסס והמים חוזרים להיות שקופים וכך יודעים שאפשר לשתות.

מוסיפים כמה קוביות קרח, מערבבים ולחיים. בהצלחה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

הדבר היחיד ששווה את זה, זה אם לפני כל השתנה היתה מציצה.

במחשבה שנייה, גם אז לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
התחלתי לקחת קריאטין טהור לפני חמישה שבועות ואני יכול להעיד שלא הרגשתי שום תופעת לוואי מיוחדת.

אני נורא ״פחדתי״ להתחיל להשתמש מהחשש של השתייה המרובה, אבל האמת שזה לא כזה נורא.

המלצה אישית: לערבב את הקריאטין בכוס זכוכית שקופה עם מים רותחים. קראתי באינטרנט שלקראטין יש בעיה

להתמוסס במים בקלות וצריך לעזור לו. במידה והוא לא מתמוסס היטב הוא עלול לא להספג בדם ולגרום לכאבי בטן,

חוץ מתחושת האי נעימות לא מתבצעת העבודה של הקריאטין כי הוא לא נספג.

בקיצור, שילוב שלו עם מים רותחים גורמת לו להתמוסס והמים חוזרים להיות שקופים וכך יודעים שאפשר לשתות.

מוסיפים כמה קוביות קרח, מערבבים ולחיים. בהצלחה.

תגיד מה זה כל הפטנטים האלא ?!, גבר אמיתי שם כפית קריאטין בפה ומוריד אותה עם שלוק

יספג ועוד איך גם בלי כל המיתוסים על לקיחה עם פחמימות וכו

פורסם
שותה כבר שנה.

תוצאות מעולות בלי צופעות לוואי לא רצויות.

שותה המון אבל נהנה מזה.

יש סיבה שאתה שותה את זה כ"כ הרבה זמן? זה לא אמור להיות לחודש חודשיים להתחלה של האימונים?

הדבר היחיד ששווה את זה, זה אם לפני כל השתנה היתה מציצה.

במחשבה שנייה, גם אז לא.

גמרת אותי. (לא תרתי משמע!) :lol:

Opel Adam S 2017

פורסם
תגיד מה זה כל הפטנטים האלא ?!, גבר אמיתי שם כפית קריאטין בפה ומוריד אותה עם שלוק

גבר אמיתי לא לוקח תרופות כדי למדוד איברים ולראות אם הם גדלים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש סיבה שאתה שותה את זה כ"כ הרבה זמן? זה לא אמור להיות לחודש חודשיים להתחלה של האימונים :

לא.

כן מקבלים את שיא התוצאות בהתחלה 3-4 חודשים

פורסם

לוקח קריאיטין כבר חודש ללא תופתעות לוואי. שותה המון והולך לשירותים משהו כמו פעם בחצי שעה - 45 דק, וגם בלילה 3-4 פעמים לפיפי.

אבל בהחלט ניכרת פחות עייפות באימון ועליה במשקלי העבודה

• תוכן חדש...