Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

gsi16v, אני אנסה את העניין של לשתות כמעט את כל הכמות במהלך השעות המוקדמות של היום ונראה אם זה ימנע ממני לקום בלילה.

MR.Z@ ידוע לי שהעליה במשקל נובעת בעיקר ממים. א-ב-ל וזה אבל גדול. ברגע שאתה מפסיק עם הקריאטין אז המשקל יורד בגלל שיש איבוד נוזלים, זה נכון, אבל מסת השריר שצברת במהלך התקופה שלקחת את הקריאטין נשארת, ולכן זה לא משנה אם עליתי 20 או 30 קילו רק ממים. כל עוד הקריאטין עוזר לי להגדיל את מסת השריר בקלות, אז מבחינתי זה שווה

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
gsi16v, אני אנסה את העניין של לשתות כמעט את כל הכמות במהלך השעות המוקדמות של היום ונראה אם זה ימנע ממני לקום בלילה.

MR.Z@ ידוע לי שהעליה במשקל נובעת בעיקר ממים. א-ב-ל וזה אבל גדול. ברגע שאתה מפסיק עם הקריאטין אז המשקל יורד בגלל שיש איבוד נוזלים, זה נכון, אבל מסת השריר שצברת במהלך התקופה שלקחת את הקריאטין נשארת, ולכן זה לא משנה אם עליתי 20 או 30 קילו רק ממים. כל עוד הקריאטין עוזר לי להגדיל את מסת השריר בקלות, אז מבחינתי זה שווה

לא הבנתי למה אתה חושב שקריאטין יעזור לך להגדיל מסת שריר? זה לא חומר אנאבולי ואין בזה קלוריות.

שריר או שומן שתעלה תלוי אך ורק ממה שאתה אוכל ואיך אתה מתאמן, וזה לא קשור לקריאטין. העליה מקריאטין היא חד פעמית ויחסית יציבה, משהו כמו 2 ק"ג של מים ובזה נגמר הסיפור, אם לא תאכל כמו שצריך אתה לא תעלה במשקל, לא עם קריאטין ולא עם סטרואידים.

פורסם

במילים אחרות, אם אתה לא עולה במשקלי עבודה מאימון לאימון לפחות 2-3 חודשים אז אתה עושה משהו לא בסדר

1. לא מרים מספיק משקלים ולא נח מספיק

2. לא אוכל מספיק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קריאטין מאפשר עבודה עם משקלים גבוהים יותר מה שגורר גדילה יותר משמעותית בגודל השריר.

דיי נו זה לא חומר קסם, בסה"כ במקרה הטוב יתן לך אולי עוד 5 קילו ל-RM5 שלך וייתן לך את האפשרות לדחוף את עצמך לעוד חזרה או שתיים. סמוך עליי שזה לא מה שיגרום לך פתאום לעלות במסת שריר או להתקדם באופן מטורף במשקלים. זה רק בוסט קטן ועדיף להוסיף אותו בשלבים מאוחרים יותר, לא כשאתה מתאמן מתחיל.

פורסם

לא טענתי שזה חומר קסם. אבל עם תחושות אי אפשר להתווכח. אני עייף פחות בין סט לסט, מסיים אימון של שעה וחצי עם פחות עייפות ומרגיש שאני יכול להתקדם יותר מהר במשקלים

פורסם

"עם תחושות אי אפשר להתווכח"...

ברור. כל הפילוסופיה של המדע מבוססת על תחושות סובייקטיביות של אובייקט אנושי כזה או אחר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קרא לזה תחושות או קרא לזה עובדות, איך שבא לך. אני יודע מה זה עושה לי וזה מה שחשוב. לא מבין מה בדיוק האנטי הזה נגד הקריאטין

פורסם

אני חושב שאתה יודע.

אתה לא יודע.

אתה לא יודע למדוד.

אתה לא יודע מה משפיע.

אין לך קבוצת ביקורת.

אתה כותב על תחושות סובייקטיביות, שזו לא הוכחה לכלום, ומאוד כדאי לפקפק בזה (בלי שום קשר לקריאטין, כן או לא).

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%A7%D7%98_%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%91%D7%95

פורסם

תראה, מכל התוספי מזון יש תוסף אחד שבאמת עובד באופן מורגש עם תוצאות וזה קריאטין.

דבר נוסף לטובתו זה המחיר, באיזור ה 100 ₪ הוא מספיק לחצי שנה.

אז למה לוותר על זה

תקרא לזה פלצבו או איך שבא לך, קריאטין עובד ועוזר בהנחה שמתאמנים, אוכלים, שותים וישנים מספיק ונכון בדיוק כמו שמתאמן צריך לעשות גם ללא שימוש בקריאטין.

אך במקרה של שימוש הוא ללא ספק יעזור בהתקדמות מעבר למצב הרגיל.

אז שוב, ללא ניסיון אישי אין טעם שתביא קישורים מבחוץ

פורסם

אני לא מתווכח על היעילות של קריאטין, רק על הקביעה ה... מוזרה "שעם תחושות אין מה להתווכח".

ולפני זה, שלקום 4 פעמים בלילה להשתין זה חתיכת נזק לחיים, שלא שווה עלייה במסת שריר, בשביל לנפח שרירים מול המראה.

פורסם

עדיין אתה תקוע על לקום 4 פעמים בלילה?

אין קשר בין זה לבין קריאטין.

פשוט לא לשתות בסמוך לשינה, לשתות יותר במהלך היום ולא תקום פעם אחת בלילה

פורסם
אני לא מתווכח על היעילות של קריאטין, רק על הקביעה ה... מוזרה "שעם תחושות אין מה להתווכח".

ולפני זה, שלקום 4 פעמים בלילה להשתין זה חתיכת נזק לחיים, שלא שווה עלייה במסת שריר, בשביל לנפח שרירים מול המראה.

אתה מסתכל על זה באופן מאוד שטחי. אני אומר שוב, סביר שאתה לא מאלה שכל חייהם היו אוכלים מגשים של פיצה ועדיין לא הצליחו לעלות במשקל ורוב שנות חייהם היו רזים וחלשים. זה מעבר ללנפח שרירים מול המראה. לידיעתך, אני אפילו לא חטוב. אבל הגדלתי מאסה. אם אני לא מתאמן ואוכל את ה 3000 קלוריות ליום שלי, אני יורד במשקל בצורה די מהירה. הקריאטין עוזר לי להגיע לתוצאות שאני רוצה, זה הכל. כמה זמן אמשיך איתו? כנראה עד שגיע למשקל המטרה שלי ואנסה לשמור עליו. כרגע זה עוזר להגיע למה שאני רוצה וזה מספיק לי.

פורסם

אם אתה אוכל טוב, עוסק בפעילות גופנית מאוזנת ומגיע למשקל מסויים - זה המשקל שלך.

למה להלחם בזה?!

כי יש לך איזה דימוי גוף מסויים שאתה חושב שאתה צריך להגיע אליו?

(אני 1.84 על 74 ק"ג)

• תוכן חדש...