Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה אוכל טוב, עוסק בפעילות גופנית מאוזנת ומגיע למשקל מסויים - זה המשקל שלך.

למה להלחם בזה?!

כי יש לך איזה דימוי גוף מסויים שאתה חושב שאתה צריך להגיע אליו?

(אני 1.84 על 74 ק"ג)

זה כמו שתשאל, אתה מסוגל לרוץ עכשיו 10 ק"מ רצוף, למה לך לנסות לרוץ מרתון.

ואני לא מתכוון למ"ג אלא להשגים בהרמת משקולות (עליה במשקל גוף הכרחית באיזשהוא שלב)

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע כמה זה בריא לרוץ מרתון, לא בדקתי.

יש כל מיני אנשים עם כל מיני תחביבים וכל מיני מטרות ואתגרים שהם שמים לעצמם, וזה בסדר.

לדחוף את הגוף שלך להיות מה שהוא לא, כי אתה לא אוהב את איך שאתה נראה, זה משהו אחר לגמרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא יודע כמה זה בריא לרוץ מרתון, לא בדקתי.

יש כל מיני אנשים עם כל מיני תחביבים וכל מיני מטרות ואתגרים שהם שמים לעצמם, וזה בסדר.

לדחוף את הגוף שלך להיות מה שהוא לא, כי אתה לא אוהב את איך שאתה נראה, זה משהו אחר לגמרי.

גם לנהוג לעבודה בבוקר זה לא בריא.

אני אישית לא מתאמן כדי להראות טוב אלא רק להתחזק, אבל יש הרבה אנשים בעולם שלא מרוצים

מאיך שהם נראים ורוצים לשנות את זה, אתה יכול להיות שמן/רזה/חלש ולהחליט שאתה רוצה לשנות את זה,

בניגוד להרבה דברים אחרים בחיים, עם התמדה ואימונים נכונים אפשר להגיע לתוצאות משמעותיות אם זה באימונים אירוביים ואם זה בהרמת משקולות.

מי שבא לעשות פוזות מול המראה, אחרי שבועיים לוקח קראטין ואחרי חצי שנה לא דורך יותר בחדר כושר, שיהיה לו לבריאות (או שלא)

מי שמתאמן ברצינות מתמיד ורוצה לקחת קריאטין זה לגיטמי לגמרי.

פורסם

למה להלחם בזה?!

(אני 1.84 על 74 ק"ג)

לכל בנאדם שמתחיל משהו עם עצמו צריכה להיות מטרה, אחרת הוא לא יגיע לשם או לפחות לכיוון שלה ומי שלא תהיה לו מטרה אז הוא גם לא יגיע לכלום.

לפי מה שאתה אומר, זה שיש לבנאדם מטרה זה כבר לא טוב כי למה להילחם במה שכבר אתה.

מי שנימצא במשקל שלו וזה לא מוצא חן בעיניו כי הוא רזה/צנום/שמן/חלש או לא פרופורציונאלי מידי לטעמו זה בסדר ולא בעיה בדימוי העצמי ואם אתה חושב אחרת אז או שלך יש בעיה אחרת או שאני לפחות לא מבין אותך נכון.

מהנתונים שנתת לגביך אם אני הייתי במקומך הייתי מרגיש רזה/צנום מידי וכן היתה לי מטרה להעלות במאסת שריר, אם לך טוב עם זה אז woopy לך.

בלי קשר לנתונים שלי, תמיד המטרה שלי תמשיך להיות להעלות במאסת השריר ולשמור על אחוז שומן נמוך כל עוד ולא אגיע למימדים שיהיו מסורבלים לטעמי בחיי היומיום וכל זה מבלי להתסכל במראה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
לכל בנאדם שמתחיל משהו עם עצמו צריכה להיות מטרה, אחרת הוא לא יגיע לשם או לפחות לכיוון שלה ומי שלא תהיה לו מטרה אז הוא גם לא יגיע לכלום.

לפי מה שאתה אומר, זה שיש לבנאדם מטרה זה כבר לא טוב כי למה להילחם במה שכבר אתה.

מי שנימצא במשקל שלו וזה לא מוצא חן בעיניו כי הוא רזה/צנום/שמן/חלש או לא פרופורציונאלי מידי לטעמו זה בסדר ולא בעיה בדימוי העצמי ואם אתה חושב אחרת אז או שלך יש בעיה אחרת או שאני לפחות לא מבין אותך נכון.

מהנתונים שנתת לגביך אם אני הייתי במקומך הייתי מרגיש רזה/צנום מידי וכן היתה לי מטרה להעלות במאסת שריר, אם לך טוב עם זה אז woopy לך.

בלי קשר לנתונים שלי, תמיד המטרה שלי תמשיך להיות להעלות במאסת השריר ולשמור על אחוז שומן נמוך כל עוד ולא אגיע למימדים שיהיו מסורבלים לטעמי בחיי היומיום וכל זה מבלי להתסכל במראה.

למה לעשות טיזינג, שחרר איזו תמונה.

וברצינות מסכים איתך ב 100% קשה להתמיד ולהתאמן באופן אפקטיבי ללא מטרות.

עריכה אחרונה על ידי Tvr_speed_12
פורסם (נערך)

שזה לא יצטייר לא נכון, אני בכלל לא מר עולם או יד 50.

בקיץ המטרה שלי לרזות לאיזור ה82-85 קילו ובחורף אני גם מגיע ל 95-97.

אבל עדיין עובד לפי מטרות למרות שאני לא מסתכל במראה ואולי יצא לי להיות פעמיים ללא חולצה במשך כל הקיץ.

גם שהייתי בחדר כושר התאמנתי בתכניות כח ולא נפח כמו SS, ליניארית ותכניות PL כי עדיין המטרה העיקרית היתה להתחזק והמשנית לצבור מאסה.

בימינו אני כבר מחוץ לחדר כושר ומתאמן במשקלי גוף בלבד בעיקר על טבעות והמטרה העיקרית שלי כרגע היא להתחזק פונקציונאלית ועם זאת לנסות לצבור מהאימונים האלו מאסת שריר וזה קורה בעיקר לפלג גוף עליון כי אני לא מצליח או שזה קשה מידי כעת ליצור גירוי לשרירי הרגליים ושם גם ירדתי ניכר בהיקפים שהיו בחדר הכושר.

בקיצור קריאטין זה טוב ללא חשש

לא יהיו תוצאות בלי אימונים עצימים ותזונה וחשוב להקפיד על מטרות

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

למה להלחם בזה?!

(אני 1.84 על 74 ק"ג)

קל לדבר... לפני שהתחלתי להתאמן הייתי 1.86 על משקל של 62-65 ק"ג וזה למרות שאכלתי 3 ארוחות ביום (כמו רוב האנשים). עכשיו תגיד לי שאתה היית נשאר על יחס משקל/גובה כזה וזה היה נראה בעיניך נורמלי. היום אני 83 ק"ג אבל לא חטוב בגלל שאני בתוכנית SS וחיטוב אפילו לא מעניין אותי. יש לי כמה אחוזי שומן טובים עלי. רק רוצה להתחזק ומאסה. אבל הנה דוגמא.. הייתי באיזה נופש בחו"ל שבוע ולא יכלתי לאכול את התפריט הרגיל שלי ולהתאמן. כשחזרתי מחו"ל הייתי 5 קג פחות. לקח לי כמה חודשים טובים להחזיר את ה 5 ק"ג האלה. כמה אנשים אתה מכיר שחוזרים מנופש בחו"ל עם 5 ק"ג פחות כי אכלו רק 3 ארוחות ביום. אנשים בדרך כלל רק מעלים במשקל אחרי נופש בחו"ל.

פורסם

למה להלחם בזה?!

(אני 1.84 על 74 ק"ג)

למה אם מישהו רוצה לקבל מראה מסויים זה רע? למה כחובבי רכב אנחנו חולמים על רכבי ספורט? אתה הרי לא באמת צריך אותם.

מנקודת המבט שלי למשל - אימוני כוח הם MUST בחברה המנוונת שלנו היום. למה? בגיל השלישי (והיום השלב הזה מגיע בגיל הרבה יותר נמוך מפעם ואני לא נכנס לעניין ההשמנה באוכלוסיה) מה הכי קשה לעשות? לקום מכיסא, להרים משהו מהריצפה, לקום ממצב שכיבה. מהם הכאבים הנפוצים? כאבי גב, כאבים בכתפיים, כאבי ברכיים.

איך אפשר לתמודד עם התופעות האלה? ליצור תמיכה שרירית חזקה. זוקפי גו חזקים יתמכו לך את חוליות עמוד השידרה, יהיה לך קל יותר להרים משהו ופחות סכנה שמשהו יזוז בתהליך. רגליים חלשות זה מה שגורם לאדם להיות זקן, מקשה עליו לבצע פעולות יומיומיות בסיסיות כמו קימה, עליה במדרגות והליכה.

אני יכול להמשיך ככה הרבה. מה שצריך להבין שככל שתגיע עם "בסיס איתן" יותר רוב הסיכויים שאיכות החיים שלך תהיה גבוהה יותר. אז אני לא אומר שכל אחד עכשיו חייב ללכת לכיוון של פאוורליפטינג או באדיבלדינג או אנערף. אבל בוא נסגור על זה שלהיות פעיל זה טוב.

לגבי התוספים, מי שלא מבין שתוסף הוא כשמו כן הוא - תוסף, צריך לעשות לעצמו סדר בראש. תצרוך תוספים והתזונה שלך לא מסודרת, חבל על הכסף שלך. תצרוך תוספים והתוכנית שלך פח אשפה, התוצאות לא יבואו.

דווקא הקריאטין הוא התוסף היחיד (או בין הבודדים) שהוכח מחקרית שהוא משפר ביצועים ספורטיביים. גם במחקרים ארוכי טווח לא נצפו תופעות לוואי מזיקות משימוש בו גם במינונים גבוהים יחסית.

התפקיד שלו הוא לא לגרום לספיחת מים מוגברת בשריר. הקריאטין פוספסט יחד עם הADP הוא הראשון שממלא לנו את מאגרי הATP (שהם בעצם מאגרי האנרגיה שלנו) בזמן מאמץ עצים וקצר.

לדעתי זה אחלה תוסף שיכול לעזור בשלבים מאוחרים לשבור plateau בעבודת משקולות. רק צריך להבין שזה לא מה שיעיף את הדד ליפט שלך בעוד 50 קילו. אבל במשקלים גבוהים גם 2.5 קילו הם התקדמות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא, אני חושב שזה בסדר לא להיות מרוצה ולרצות לשנות ולעבוד בכיוון.

זה הכל עניין של פרופורציות (לא של הגוף, של סדר עדיפות).

כמה זה מטריד וכמה עוסקים בזה.

להשקפת עולמי, לקום 4 פעמים בלילה זו פגיעה באיכות החיים שאיננה פרופורציונאלית, בשביל השיפור שאמור לבוא מלקיחת החומר.

כמו שכתבו פה, האפקט הוא שולי, לא מהותי.

בשביל זה לדפוק את שנת הלילה ואיתה את כל התפקוד היומיומי... לא סביר.

אני חושב שבזה חזרתי על עצמי בפעם האחרונה.

פורסם

מנקודת המבט שלי למשל - אימוני כוח הם MUST בחברה המנוונת שלנו היום. למה? בגיל השלישי (והיום השלב הזה מגיע בגיל הרבה יותר נמוך מפעם ואני לא נכנס לעניין ההשמנה באוכלוסיה) מה הכי קשה לעשות? לקום מכיסא, להרים משהו מהריצפה, לקום ממצב שכיבה. מהם הכאבים הנפוצים? כאבי גב, כאבים בכתפיים, כאבי ברכיים.

סיפור יפה, אבל בשביל תחזוקת הגוף מה שעובד הכי טוב זה פילאטיס (מקצועי, אמיתי) או יוגה ושות'.

לא ניפוח שרירים במכון, שזה הרבה פחות בריא.

פורסם

חבל שאתה מגיב בצורה מזלזלת ואחר כך גם פולט שטויות. על סמך מה אתה מבסס את הקביעה שלך שפילאטיס בריא יותר? על סמך סיפורים שמישהו אחר כנראה סיפר לך ואהבת יותר מהסיפור שלי. פשוט מבחינה מדעית, אנטומית, פיזיולוגית וקינסיולוגית אתה פשוט מדבר שטויות. ולא נכנס איתך להסברים כי את הדעה שלך כבר גיבשת.

בחזרה לנושא השרשור - קריאטין. גם פה בחרת להתפס לזה שמישהו אמר שקמים 4 פעמים בלילה. אז תהיה רגוע, לא קמים 4 פעמים ואף לא פעם אחת. מדובר פה כנראה על מקרים של שתיה מרובה לפני השינה או על שלפוחית רגיזה.

במקרה הזה לפחות אנחנו מסכימים - לקום 4 פעמים בלילה זה לא לעניין.

תהנה בפילאטיס.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שתתשתחר מ ה״ לקום 4 פעמים בלילה" אני אחזור להתיחס לכל מה שרשמת בדיוק כמו שאינך מתייחס למה שכותבים לך

פורסם
שתתשתחר מ ה״ לקום 4 פעמים בלילה" אני אחזור להתיחס לכל מה שרשמת בדיוק כמו שאינך מתייחס למה שכותבים לך

באמת שכחתי להתייחס.

אם אין תופעות לוואי, אין סיבה לא לקחת, n'est pas?!

פורסם

גם אני התחלתי לקחת לפני שבוע,3 פעמים ביום (העמסה) ואחרי זה פעם אחת ביום.

שמתי לב שההליכה שלי לשירותים גם נהייתה באופן די קבוע,בלילה אני לפעמים קם פעם אחת ולפעמים גם זה לא,אני מאמין שאם אני אקח פעם אחת ביום זה עוד ירד.

כמות מים שאני שותה היא 3 ליטר ביום.

Scan Speak

• תוכן חדש...