Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודה שלא הכי כיף לקום 3 פעמים בלילה, אבל בינתיים אני מקבל את זה כחלק מהתהליך. בתור אחד שהחילוף חומרים שלו בגוף עובד על ספידים וכל החיים שלו היה רזה על סף התת משקל, מבחינתי להגדיל מסת שריר ולעלות במשקל זה משמעותי. יש לי משקל מטרה שאני רוצה להגיע אליו ועדיין לא הגעתי. הקריאטין עוזר לעלות במשקלי העבודה ולהיות פחות עייף בין הסטים ואחרי האימון.

כן, אני שותה הרבה ןמשתין הרבה וכרגע זה מקובל עלי

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

mazinya האמת שאני ממש כמוך מטאבוליזם משוגע, כפי שאמרתי בהתחלה עליתי 12 קילו וירדתי אותם תוך חודשיים וחצי שלושה לאחר שהפסקתי להתאמן כליל.

אבל לקח לי כ 8 חודשים להעלות בערך 12+- ק"ג, נראה לי סביר בהחלט? לא השתמשתי בתוספים כלשהם.

Opel Adam S 2017

פורסם

את העליה המשמעותית הראשונה שלי במשקל עשיתי גם כן בזמן של 8-10 חודשים. עליתי כמעט 20 קילו. 12 קג ב 8 חודשים לדעתי זה יפה. השתמשתי בגיינר בלבד כדי לעזור לעצמי. עכשיו אני לוקח קריאטין ואבקת חלבון כדי שאוכל לתת בוסט עוד קצת

פורסם

Falou

לא הבנתי מאיפה מגיעה עמדתך אם היא לא מגיעה מחוסר ידע, זה לא שקריאטין = סטרואידים אנבולים (ולא שהם רעים ופסולים לחלוטין אבל זה לנושא אחר)

קריאטין סך הכל עוזר לך להגיע לתוצאות שגם ככה יגיעו רק בפחות זמן (להבדיל מאנבולים שיתנו לך תוצאות מעבר למה שתוכל להגיע עם כל תוסף אחר)

זה לא שכל משתמש קריאטין לוקח כדי ״למדוד שרירים״ וגם אם כן אז חבל שאתה לועג על זה כי זה גם נחשב הישג קשה.

אני למשל לאחר חצי שנה מיציתי את הפוטנציאל בשימוש בקריאטין אך בחצי שנה הזו הוא עזר לי להגיע לתוצאות שאולי היו מתקבלות עוד כמה חודשים, אז מבחינתי חסכתי אימונים.

דבר שני וכמו שציינתי שלא נגרמו לי שום תופעות לוואי, גם לא פיפי בלילה כי את צריכת הנוזלים המרובה ריכזתי בשעות המוקדמות של היום או בשעות שבהם איבדתי הכי הרבה נוזלים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז במידה ואני לא רוצה לוותר על אחד מהם,מה הדרך הנכונה לקחת את זה? (יש גם חלבון בעסק)

למה שלא תפנה למומחה כמו גיל גרנות מישראל בודי ותשאל אותו ?

פורסם
בגדול קפה פוגע בפעולה של הקריאטין.

זה לא עניין של גוף כזה או גוף כזה, זה כימיה.

עוד מיתוס

על הנייר זה נכון, במציאות לא.

אני שותה לפחות 4-5-6 כוסות קפה ביום.

פורסם
Falou

אני למשל לאחר חצי שנה מיציתי את הפוטנציאל בשימוש בקריאטין אך בחצי שנה הזו הוא עזר לי להגיע לתוצאות שאולי היו מתקבלות עוד כמה חודשים, אז מבחינתי חסכתי אימונים.

.

למה הכוונה שמיצית את הפוטנציאל בשימוש בקריאטין?

פורסם

זאת אומרת שההתקדמות היא כל כך איטית שאני יכול להשוות אותה להתקדמות שהיתה לי ללא הקריאטין

התקדמות במשקלי עבודה כמובן.

פורסם
Falou

לאיזה תוצאות הגעת ? שוורצנגר...

איזה כייף לי :)

פורסם
Falou

לא הבנתי מאיפה מגיעה עמדתך אם היא לא מגיעה מחוסר ידע, זה לא שקריאטין = סטרואידים אנבולים (ולא שהם רעים ופסולים לחלוטין אבל זה לנושא אחר)

תראה לי איפה טענתי שכן.

Falou

קריאטין סך הכל עוזר לך להגיע לתוצאות שגם ככה יגיעו רק בפחות זמן (להבדיל מאנבולים שיתנו לך תוצאות מעבר למה שתוכל להגיע עם כל תוסף אחר)

תוצאות של מה?

Falou

זה לא שכל משתמש קריאטין לוקח כדי ״למדוד שרירים״ וגם אם כן אז חבל שאתה לועג על זה כי זה גם נחשב הישג קשה.

גודל שריר זה הישג אצל מי?

בשביל מה זה טוב?

Falou

דבר שני וכמו שציינתי שלא נגרמו לי שום תופעות לוואי, גם לא פיפי בלילה כי את צריכת הנוזלים המרובה ריכזתי בשעות המוקדמות של היום או בשעות שבהם איבדתי הכי הרבה נוזלים.

סבבה.

אם אין תוצאות לוואי, הכל טוב.

אבל לקום 3-4 פעמים בלילה, זו פגיעה באיכות החיים. בלי שינה טובה, הכל נפגם.

לעשות את זה בשביל שהשריר יימדד יותר טוב כשאתה עומד מול המראה, נראה לי סדר עדיפויות לא נכון.

זה הכל.

להגיד: "אני לוקח קריאטין, אבל גם 4 בלילה, אבל זה סבבה, הכל טוב...".

לא נראה לי סבבה לקום 4 פעמים בלילה. נראה לי סיוט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לקום בלילה אפילו פעם אחת בשביל להשתין זה דופק את איכות השינה, לקום 4 פעמים לעשות פיפי, אני מצטער זה דופק לגמרי את החיים, לא רואה את עצמי מתרגל לזה, זה מרגיש כמו הזקנים עם הפרוסטטה המוגדלת.

mazinya כמה עלית במשקל עד היום?

Opel Adam S 2017

פורסם
למה שלא תפנה למומחה כמו גיל גרנות מישראל בודי ותשאל אותו ?

יש עוד מספיק מקומות שאפשר לשאול את זה,בישראבודי ירצו כסף על זה שבכלל תגיד להם שלום.

Scan Speak

פורסם (נערך)
תראה לי איפה טענתי שכן.

לא טענתי שטענת כך, הדגשתי שאתה מקצין את תגובתך לגבי התוסף קריאטין כאילו היה סטרואידים

תוצאות של מה?

משקלי עבודה כמו שרשמתי בתגובה 38

גודל שריר זה הישג אצל מי?

בשביל מה זה טוב?

גודל שריר זה הישג למי שמעניין אותו להיות יותר שרירי ולא שחיף או איך שהוא עכשיו, הבנו שלך זה לא חשוב, יש כאלו שגם זה מטרה אחת מבין רבות שהם עובדים עליה בחיים.

זה לפחות טוב להרגשה העצמית או כל הרגשה אחרת שבא לך לפרש אותה ככזו.

סבבה.

אם אין תוצאות לוואי, הכל טוב.

אבל לקום 3-4 פעמים בלילה, זו פגיעה באיכות החיים. בלי שינה טובה, הכל נפגם.

לעשות את זה בשביל שהשריר יימדד יותר טוב כשאתה עומד מול המראה, נראה לי סדר עדיפויות לא נכון.

זה הכל.

כשרמתי "אין תופעות לוואי" הדגשתי וכללתי בזה שזה לא גורם לקום 1-2-3-4 פעמים בלילה

זה ברור שאם תשתה 1-2-3-4 כוסות מים לפני השינה יתכן וכן תצטרך להתפנות בלילה.

אם תשתה עוד 1-2-3-4-10 כוסות מים במהלך היום זה לא ישפיע לך על הלילה.

להגיד: "אני לוקח קריאטין, אבל גם 4 בלילה, אבל זה סבבה, הכל טוב...".

לא נראה לי סבבה לקום 4 פעמים בלילה. נראה לי סיוט.

קריאטין לא צריך לקחת בלילה, אפשר לקחת בכל שעה שנח לך במהלך היום, פעם ביום כל יום

קריאטין לא גורם להגדלת השריר, ולא לניפוח השריר ולא לחיטוב, הוא עוזר להתקדם מבחינת כח.

מי שמנצל את העזרה הזו של הכח באימונים קל וחומר שיהיה לו יותר גירוי לשריר ואם עובדים בטווח חזרות של נפח ואוכלים בהתאם אז כמובן שזה יתרום למאסת השריר אבל זו לא תוצאה ישירה של הקריאטין, זה תוצאה ישירה של אימונים יותר עצימים.

מציע מכל מי שלא צרך קריאטין שבכלל לא יחווה את דעתו או המלצתו בנושא וכך אפילו נרשם בכותרת האשכול

לאיזה תוצאות הגעת ? שוורצנגר...

לא מבין מה הקטע שלכם להתנגח בנושא הזה כי זה לא נראה שאתם רושמים על תופעות לוואי לא רצויות מנסיונכם.

אני אישית לא בניתי על מאסת שריר שצרכתי קריאטין, היתה לי תכנית עבודה עם משקלים שבנויה לפאוור ליפטינג וזה אכן עזר לי להגיע לתוצאות שרציתי שהיו יותר מהמצופה בתכנית העבודה, לא שברתי שיאים של אף אחד אחר.

על הדרך עליתי במאסת השריר למרות שעבדתי בתכנית כח ולא נפח וזו תוצאה שבהחלט לא התנגדתי אליהה.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

המשקל שתעלה זה משקל מים, כי קריאטין סופח מים. אם לראות עוד 2 ק"ג על המשקל עושה לך טוב גם כשזה סתם מים וזה לא שריר

או אפילו שומן אז תהנה. אבל בכלל הגישה שלך מוטעית וגם מי שלוקח קריאטין לא צריך לקום 3 פעמים בלילה להשתין.

• תוכן חדש...