Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר עיוור מאופטימיות. מחפש את הרכב הזה קרוב לחודשיים. ואין הרבה מודעות רלוונטיות. מנסה לא לשלול מודעות כי לא צצות הרבה חדשות. ולא בא בחשבון מבחינתי כל רכב אחר

פורסם

מה הבעייה לגלות לנו באיזה רכב מדובר? אולי נוכל לעזור בחיפוש הכלה המיועדת?

ובקשר לרכב הזה ספציפית - הוא אפילו לא שווה את החשמל הנצרך לשם כתיבת ההודעה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צודק, לא שמתי לב.

כן, לא מזמן עזרתי למישהי לחפש פולו כזו, הן אכן נדירות ומה שיש בשוק נראה רע. מאוד.

בסוף היא קנתה רכב סביר, וגם זה היה לאחר דגירה מאסיבית על לוח יד2. סבלנות והרכב הנכון יצוץ.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קשה לאזור סבלנות שאתה נוסע שעתיים כל יום כל כיוון בתחבורה ציבורית וקרוב לחודש לא נמצא הרכב המיועד.

מקווה שיצוץ משהו בקרוב.

פורסם

אופציה נוספת - לבדוק גם דגמים אחרים. מה כל כך מיוחד בפולו הזאת שאתה לא מוכן לשמוע על משהו אחר?

פורסם

מסיבות כאלה ואחרות שלא ממש רלוונטיות.

זה הרכב שאני מחפש.. לא דומה ולא אחר.

אני אמשיך לחפש תודה לעוזרים.

מישהו יודע האם הדגם עם המנוע 1.2 מוצלח?

פורסם

מישהו יודע האם הדגם עם המנוע 1.2 מוצלח?

לא.

איתמר

פורסם

Xioma

האם אתה מחפש רכבים רק באזור מגוריך או מוכן לנסוע גם כמה שעות בשביל אקזמפלר טוב?

השאלה נשאלה כדי שתדע לא לפסול או לסנן לפי ערים, יש מספיק פולו למכירה ואם אתה נעול רק על פולו תהיה חייב לחרוש חצי מדינה כדי למצוא את האקזמפלר המיועד.

ה 1000 שקל נסיעות האלה יכולות לחסוך לך עלויות עתידיות.

חפש אקזמפלר שמור ומקורי שמטופל במוסך שמתמחה ברכבי ואג או בצמפיון ועבר טיפולים תקופתיים בזמן, זה נכון לכל רכב אבל בייחוד לרכב שאתה מחפש.

בהצלחה.

Miata ND2

פורסם
אני חולה על אלה שאומרים שהם מוכרים רכב עבור מישהו אחר. תזהר מאנשים כאלה

ואני חולה על אנשים שמכלילים, כנראה מפחדים מהצל של עצמם ומפחידים בדרך את כל האחרים, לעיתים סתם. בשנים האחרונות, את כל הרכבים של אבא שלי, מכרתי אני. לעולם הצגתי ייפוי כח, את ת.ז של בעל הרכב (אבא שלי) ואת שלי ביחד עם הרישיון. תזכיר לי ממה יש פה להיזהר?

ושלא תבין לא נכון, אני מסכים שיש שם בחוץ המון נוכלים אבל, בהקפדה על מס' בדיקות פשוטות, אין בעיה לזהות אותם, או את האנשים הפשוטים שבאמת מוכרים בשביל אחר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

שלום

XioMa

,

חיפשתי את הרכב פולקסווגן פולו 2006-2008 ידני, במשך שנה ומשהו באזור הצפון (זה היה לפני חצי שנה)..

רוב הרכבים היו לפני טיימינג שזה הוצאה רצינית מאוד בסביבות 2500 שח..

ראיתי ברוב המכוניות הייתה נזילה בחיבור של הגיר ונזילה מההגה כוח גם הוצאה יחסית רצינית..

מצבר, צמיגים, טיפול, טסט זה עוד חלקים שהיו נידרשים בחלק מן המכוניות אך הייתי מוכן לוותר על הסיף הזה.

לאחר חיפוש של שנה ובו יצא לי לראות בסביבות 30 רכבים אם לא יותר ולבדוק בסביבות 9 מהם לא הצלחתי למצוא רכב שעומד בדרישות שלי.

אגב במכוניות שאהבתי ביקשתי שירידו את התקלה מהמחיר ואפשר יהיה להגיע להסכם אך כולם סירבו ותענו שהרכב הזה נדיר חחח.

בסוף ויתרתי וקניתי רכב אחר..

בקשר לאנשים אחרים שמוכרים רכבים לא שלהם היבנתי כמה שזה מסוכן כי עשו עלי 2 תרגילים בזמן חיפוש הרכב הנ''ל

באחד מין הפגישות פגשתי בן אדם שמכר את הרכב הוא הציג את עצמו כקרוב משפחה לא ממש התעניינתי בזה..

אחרי שראיתי את הרכב נעסתי בו ממש אהבתי אותו ובנוסף הוא היה יד 1, אמרתי שאני מועניין לבדוק את הרכב במוסך לפני שאני קונה אותו,

הבחור אמר לי שבסדר רק שאני יגיד לו לאן אני נוסע אמרתי לו את שם של המוסך. שהיגענו למוסך הוא אמר לי שהוא צריך רגע לקפוץ רגע לקחת משהו

מחבר שלו והוא יחזור בעוד 10 דקות למוסך אמרתי סבבה אני מחכה.. במהלך ה10 דקות האלו (דבר שגיליתי אחרי זה) נוצר קשר על ידי המוסך על ידי מישהו שכנירה יש לו השפעה או משהו ובקשו שבזמן ה בדיקה לא להתיחס למספר פרטים... רק שהם לא ידעו שאבא שלי הוא אחד מהמכונאים של המסך והוא זה שיעשה את הבדיקה8)8) לאחר הבדיקה נימצא תקלה די רצינית במנוע ובאלטרנטור, אמרתי לבחור תודה ולהתראות. אבא שלי אמר שיצרו קשר אם המוסך לגבי האוטו הזה, הסיפור הזה ממש עניין אותנו והחלתנו לבדוק מה קרה, התברר שהבחור היה סוחר רכב ויש למשפחה שלו מכון לבדיקת מכוניות..

אז תעשו 1+1 פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים.

ושיהיה בהצלחה!

• תוכן חדש...