Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פתחתי חזית מול אף אחד:wink: מנהלים דיון מכובד.

RK לא דיברנו על STOCK גלשנו לשיחה על שיפורים ויכולות שטח, כסטנדרטי הג'ימני הוא רכב ממוצע לכביש ובעל יכולות שטח טובות מאוד.

אבל כל הקסם שלו הוא פוטנציאל השיפורים, ושם נפתחים שערי שמים:lol:

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מרשה לעצמי להניח שפוטנציאל השיפורים של הרנגלר אפילו גדול יותר, זה המדד לרכב?

והג'ימני היה מת להיות ממוצע לכביש. הוא גרוע. מה שכן, הוא אחד הרכבים הבודדים שאני מוכן לסלוח לו על זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא פתחתי חזית מול אף אחד:wink: מנהלים דיון מכובד.

RK לא דיברנו על STOCK גלשנו לשיחה על שיפורים ויכולות שטח, כסטנדרטי הג'ימני הוא רכב ממוצע לכביש ובעל יכולות שטח טובות מאוד.

אבל כל הקסם שלו הוא פוטנציאל השיפורים, ושם נפתחים שערי שמים:lol:

למה להיכנס לוויכוח הזה? הג'ימני רכב טוב וזהו. יש טובים ממנו, כמו שלכל רכב (למעט 911S, כמובן :D ) יש רכבים טובים ממנו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני מרשה לעצמי להניח שפוטנציאל השיפורים של הרנגלר אפילו גדול יותר, זה המדד לרכב?

והג'ימני היה מת להיות ממוצע לכביש. הוא גרוע. מה שכן, הוא אחד הרכבים הבודדים שאני מוכן לסלוח לו על זה.

אז אם לא נניח ונכנס רגע לעומק נראה שיש לנו שלדת סולם ושני סרנים חיים,גם בג'ימני וגם ברנגלר.

אז פוטנציאל השיפורים הוא שווה בשניהם, זה עולם שלם לדבר עליו.

אפשר להלביש עליהם סרנים דנה 30 ובולמים של FOX והגבהות מפה עד אלוהים וחזרה.

אנחנו נכנסים פה לעולם שיפורי השטח.

שלדת סולם ושני סרנים חיים זה המתכון לפוטנציאל שיפורים אין סופי.

פורסם
אז אם לא נניח ונכנס רגע לעומק נראה שיש לנו שלדת סולם ושני סרנים חיים,גם בג'ימני וגם ברנגלר.

אז פוטנציאל השיפורים הוא שווה בשניהם, זה עולם שלם לדבר עליו.

אנחנו נכנסים פה לעולם שיפורי השטח.

שלדת סולם ושני סרנים חיים זה המתכון לפוטנציאל שיפורים אין סופי.

רנגלר בא סטנדרט עם דנה30 אאל"ט...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם לדיסקברי, לדיפנדר, לטויוטה סדרה 70, 80 ו 105, לריינג' רובר, ללאדה ניבה (כאן אני בטוח רק ב 95%), בטוח שכחתי מישהו...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה מזכיר לי ויכוח סטנדרטי עם חבר, שטוען שאם לקחת GTV116 ולשפר אותה (בד"כ עלויות השיפורים תלת-ספרתיות ביורו/פאונד) אז היא תעשה קציצות מ-911. הנעלם במשוואה הזאת הוא מה תעשה 911 עם השקעה פרופורציונלית. כנ"ל במקרה שלנו.

גם לדיסקברי, לדיפנדר, לטויוטה סדרה 70, 80 ו 105, לריינג' רובר, ללאדה ניבה (כאן אני בטוח רק ב 95%), בטוח שכחתי מישהו...

הניבה שלדה אחודה ומתלה קדמי נפרד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה מזכיר לי ויכוח סטנדרטי עם חבר, שטוען שאם לקחת GTV116 ולשפר אותה (בד"כ עלויות השיפורים תלת-ספרתיות ביורו/פאונד) אז היא תעשה קציצות מ-911. הנעלם במשוואה הזאת הוא מה תעשה 911 עם השקעה פרופורציונלית. כנ"ל במקרה שלנו.

בדיוק, זה עניין של כסף.

אפשר לסכם בזה שאם ניקח ג'ימני ונשפר אותה עד קצה גבול היכולת וניקח רנגלר ונשפר אותו עד אותו קצה גבול היכולת הפרש המחירים יהיה אסטרונומי לטובת הג'ימני? ונקבל את אותה יכולת עבירות.

פורסם

אותה יכולת עבירות עם גלגלים קטנים משמעותית, מפשקים קטנים משמעותית ומנוע חלש משמעותית? מסופקני, אבל לא נראה לי שזה יפתור את הויכוח כאן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בדיוק, זה עניין של כסף.

אפשר לסכם בזה שאם ניקח ג'ימני ונשפר אותה עד קצה גבול היכולת וניקח רנגלר ונשפר אותו עד אותו קצה גבול היכולת הפרש המחירים יהיה אסטרונומי לטובת הג'ימני? ונקבל את אותה יכולת עבירות.

ממש, אבל ממש לא נכון. קח את שני הרכבים ותוסיף איזה תקציב שרק בא לך לשיפורים - התוצאה הסופית על הרנגלר תהיה טובה יותר, אי אפשר להימנע מזה. לרנגלר מרחק סרנים ארוך יותר, הוא רחב יותר וכן הלאה. זה שההפרש בין הסכום הכולל (רכישה+שיפורים) יהיה גדול זה ברור, כי מחיר הבסיס שלהם שונה. יכול להיות שאחרי שיפורים, השורה התחתונה תשתווה כי ברנגלר תצטרך לשנות פחות.

בכל מקרה, אתה סתם מתווכח כדי להצדיק את הג'ימני שלך שכבודו במקומו מונח, אבל מה שאתה מנסה לעשות זה לשכנע אותנו שמזדה 6 עדיפה על Sקלאס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

thebox קצת חי בסרט שאנשי הסוזוקי בארץ (בשטח) חיים בו.

(היה לי שנה שלמה ג'ימני שבילה יותר בשטח מבכביש, אז אני אובייקטיבי)

רכב נהדר וביצועים מצויינים בשטח.

אבל כמה שתשקיע בו הוא לעולם לא יהיה רנגלר.

הוא רכב שטח אמיתי, גם כסטנדרטי הוא עביר מאוד ומהנה בשטח, על אחת כמה וכמה עם שיפורים, אבל הוא לא בליגה לא של הדיפנדר, לא של הרנגלר ולא של הG CLASS .

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
בזמנו קניתי ג'ימני 2001 ידנית.

השקעתי ושיפרתי ושיניתי והגעתי איתה לרמה שאף טראנו פראדו דיסקברי ושאר ירקות לא עומדים ביכולות של הרכב.

בין אם במצב סטוק ובין אם לאחר שיפורים (זהים בשני הרכבים כמובן), אין שום נתיב שהג'ימני (המצויין כשלעצמו) יסע בו והדסקברי או הפראדו לא יעקבו אחריו בכבוד. את הטראנו, שכבודו עומד במקומו, אשאיר מחוץ לדיון מפאת כבודם של יתר הרכבים ( ובטח אקבל הערה ממישהוא שקשורה למוסו);) שדרך אגב, עם מעט כבוד עצמי, באותה קבוצה עם הטראנו, יעקוב אחרי הג'ימני בלי יותר מידי טענות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלת תם. אני רואה לא מעט ג׳ימני על הכביש עוד מהתקופה שכן שיווקו אותו בארץ ומניח שאראה הרבה חדשים בקרוב. ברור לי שזה רכב שטח בעיקר אבל גם מבחינת המימדים שלו מתאים ליום יום, השאלה היא איך אפשר להסתדר עם רכב כזה בדרכים בין עירוניות למשל בעקיפות וכו? לפי הנתונים ההאצה שלו 100 לוקחת איזה 17 שניות לא? אין מתחרים כיום לרכב קטן שהוא גם ג׳יפון אמיתי (וסמל״ת מסרבים בתוקף להביא את הפנדה 4x4 וחבל) אבל באמת שואל את עצמי איך אפשר להסתדר איתו off road.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

התכוונת on road.

האמת, שפשוט נוסעים לאט בנתיב הימני על 100-90 קמ"ש והכל סבבה.

לפי הסמלון שלך אתה כנראה מורגל לעקרבים מהירים במיוחד, אבל גם לעגלות יש מקום על הכביש :wink:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן, תודה על התיקון ;-)

היתה לי פיאט פנדה לפני זה שלא היתה עגלה אבל גם לא מהירה במיוחד, ולא היתה לי בעיה עם זה רק שלנהגים בכביש פשוט לא היתה סבלנות...כמה שזה אבסורד, הרגיש לי לא בטוח ואכן, השתדלתי להצמד לימין כמה ואיפה שאפשר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...