Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזמנו הגיעו כמה יחידות פתוחות בייבוא אישי של חברת רדבול, עם הפחית הגדולה שהיתה על הרכב.

מענין מה עלה בגורל הרכבים האלה (וגם המיני הפתוחות שיובאו אחר כך).

הם עדיין מסתובבים על הכביש, לא מזמן ראיתי אחד במצב לא מזהיר במיוחד ברמת גן.

לא נראה לי שיש כוונה להביא את הגרסה הפתוחה של הג׳ימני וזה קצת חבל. פעם רכבי שטח במרכב פתוח היו להיט, היום חוץ מדיפנדר אין אופציה לקנות כאלו לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מהמר על 110 לידני הבסיסי וכ 120.0 לאוטומטי. מינימום...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היום כשיש מלא סופר-מיני מוגבהות וגם דאסטר תגיע למי שצריך גם קצת שטח, ג'ימני לדעתי זה רכב סופר-נישתי, לאנשים שמוכנים לנסוע על רכב מיושן מאוד (גם מול הדאסטר) בשביל ניצול יכולות השטח שלו..

פורסם

נראה לי שדיסקו יותר בכיוון מבחינת טווח מחירים.

בכל אופן, הג'ימני ג'יפון חמוד למראה. הדאסטר נראה כמו ניסוי לגו שהשתבש.

פורסם (נערך)

לדעתי הג׳ימני יתומכר באזור ה110-130 אלף (אם אתם שואלים למה ? בגלל השם שנוצר לו והקהילת מעריצים שיש לו בארץ, פלוס המחיר המשוגע שיש לו בשוק היד שניה בעקבות הפסקת היבוא, ותוסיפו לכל זה את המס הירוק שהולך להוסיף לו עוד 10% למחיר...)

בגדול אחלה ג׳יפון עם שיפורים(כל שיפור אפשרי קיים ברכב ויצא לי לפגוש מפלצות ג׳ימני בארץ, אחד מהם פתוח..) ונהג מיומן אין כמעט מכשול שהוא לא יעבור. החיסרון המשמעותי שלו הוא בכביש וגם בצריכת דלק. (מנוע 1.3 שבמקרה הטוב שלו עושה 1-10)

לדעתי לזוג צעיר שיוצא פעם בחודש/שבועים לטיול שטח זה ג׳יפ מעולה ונוח, בג׳ימני החדש יהיו גם כל המערכות אלקטרוניות שקיימות בגראנט ויטרה 14 אז את רוב המיכשולים בארץ הוא יעבור.

בנוגע לדאסטר, אתם בטוחים שזה ד׳ציה ? כי לי לפגוש בחו״ל את הרנו דאסטר שהוא אחלה רכב אבל הוא מקביל לסובארו פורסטר ומיצובישי אאוטלנדר. (הגירסה שאני מכיר היא ללא הילוך כוח ומרווח גחון קטן...) אם זה אותו רכב אז אי אפשר להשוואת אותו לג׳ימני כי בשטח הפוטנציאל של הג׳ימני יותר גדול...

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

1.זה אחלה רכב שטח גם בלי שום שיפורים.

2. על איזה מערכות אלקטרוניות אתה מדבר שישפרו את העבירות שלו לעבור מיכשולים?

3. כן, זה דאציה, בחלק מהעולם נמכר כרנו. הוא אולי מקביל בגודל לפורסטר ולאווטלנדר בגודלו אבל לא ביכולות השטח המצוינות שלו ולא בתג המחיר הנמוך משמעותית שלו.

4. אם ניקח את יכולות העבירות של הגימני כ 100%, הדאסטר מסוגל ללפחות 90% מיכולות הג'ימני.

ל 95% מהרוכשים, זה הרבה מעבר ליכולות שלהם!

זה היה משפט סבוך! :wink:

5. תסביר בבקשה את כוונתך כי יש פה סתירה:

החיסרון המשמעותי שלו הוא בכביש וגם בצריכת דלק

לדעתי לזוג צעיר שיוצא פעם בחודש/שבועים לטיול שטח זה ג׳יפ מעולה ונוח

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

1. צודק

2. בקרת משיכה ונעילת גלגלים אלקטרונית.

3. חסר לו הילוך כוח וזה חיסרון משמעותי, ייתרון נוסף לג׳ימני זה מרווח סרנים קצר.

4. ראה 3.

5. שהתכוונתי לנוחות לא דיברתי על נוחות נסיעה בכביש כי פה הוא נופל(כמו רוב הג׳יפים) אלה מבחינת מקום ומרווח שמתאים לזוג, בנוסף התנהגות שלו בשטח היא נוחה ומאוד מהנה(במיוחד בגלל שהוא דיי קל וקטן).

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

לדאסטר 4X4 יש הילוך כח.

פורסם

בטוח?

אם אין הילוך כח זה משהוא אחר.

הייתי משוכנע שיש.

פורסם

יש הילוך ראשון קצר מאוד, אפשר לקרוא לו הילוך כוח.

בפורומי דאסטר בחו"ל אומרים שמתחילים נסיעה בשני, לא משתמשים בראשון בכביש.

וגם במצב הזה דאסטר תגיע ל90% מהמקומות שיגיע ג'ימני.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חישוקי פח ופגושים שחורים לא כזה מרתיע, לא רק שזה המפרט הרצוי לכל חיית שטח (תיקונים זולים יותר), בנוסף, מי ישמע הג'ימני מגיע מפואר..

לצערנו הגרסה בצבע לבן עם פגושים שחורים, חישוקי פח ובלי מזכן של הדאסטר לא תגיע לארץ

כתבה על הג'ימיני 2015

http://www.carscoops.com/2014/11/2015-suzuki-jimny-soldiers-on-for.html

אייל

פורסם

הג'ימני צריך להיות מתומחר ב 80. כן, 80, וגם זה נשמע לי מוגזם.

אנחנו מדברים כאן על רכב שיצא לאוויר העולם לפני 15 או 16 שנה ולא השתנה יותר מדי, וגם שהוא היה חדש הוא לא היה להיט ונראה (והרגיש) כמו רכב שתוכנן עשור או שניים קודם, ואת זה כותב מישהו שרצה לקנות ג'ימני חדש מהסוכנות בשנת 2009 וגילה שהוא לא מצליח להידחס לתוכו. אשכרה לשלם 100,000 שקל על קופסת שימורים יפנית (וסליחה אלירן, אל תחסום אותי).

אני מבין את ההיפ סביב רכב שטח "אמיתי" ו"חדש" ב 100,000 שקל, אבל בחיאת, תהיו צרכנים נבונים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

העינין הוא שגם אם דסטר מגיע ל90% ממה שגימני יכולה, זה כל עוד גימני סטוק. אבל מי שמטייל בשטח, מתקין הגבהות, מיגונים, נעילות וקיט לקיצור הילוך כוח. זה מעלה את העבירות מאוד. שני סרנים חיים מאפשרים להגביה מאוד את הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש הילוך ראשון קצר מאוד, אפשר לקרוא לו הילוך כוח.

בפורומי דאסטר בחו"ל אומרים שמתחילים נסיעה בשני, לא משתמשים בראשון בכביש..

כמו בנ.נ? :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...