Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, הוא נראה לי עוד יותר מיושן מהדגם הקודם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קחו סוזוקי ג'ימני תשקיעו קצת כסף בשיפורים והיא תהפוך למפלצת שטח חולנית עם אמינות נצחית.

מניסיון:wink:

רכב מדהים שלא מתיימר להיות שום דבר שהוא לא, זה רכב שטח קטן אמיתי שאפשר להחזיק בקלות מבחינה כלכלית.

אין יכולות שטח כמו שיש לג'ימני במחירים כאלו!

וזה רכב מושלם כרכב שני במשפחה.

פורסם (נערך)
קחו סוזוקי ג'ימני תשקיעו קצת כסף בשיפורים והיא תהפוך למפלצת שטח חולנית עם אמינות נצחית.

מניסיון:wink:

רכב מדהים שלא מתיימר להיות שום דבר שהוא לא, זה רכב שטח קטן אמיתי שאפשר להחזיק בקלות מבחינה כלכלית.

אין יכולות שטח כמו שיש לג'ימני במחירים כאלו!

וזה רכב מושלם כרכב שני במשפחה.

מחזק את דבריך, גם כן מניסיון של סמוראי וג'ימיני מהעבר.

אגב,

האם צפוי מחליף לדגם הנוכחי? הוא כבר 16 שנים על הכביש! והסמוראי גם כן היה 16 שנים!

יש שמועות? טיזרים? משהו?

עריכה אחרונה על ידי idan10

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
מפלצת שטח חולנית

קצת נסחפנו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מקווה שהמחליף לא יהיה כמו המחליף של הויטארה ועדין יהיה רכב שטח קשוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אפשר תמונה של איך הוא יראה?את האמת הייתי בקפריסין

והשכרתי את הגירסה הפתוחה שלו פשוט עולם אחר

גם בארץ זכיתי לראות אחד או שתיים כאלו

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם
קצת נסחפנו.

אתה כנראה מזלזל בגלל המראה הצנוע.

אני מחזיק בג'ימני משופרת בכל טוב ותאמין לי שלא פעם ולא פעמיים נתקלתי בחברה נחמדים מאוד שידעו לצחוק על הג'ימני.

רק שבסוף המעלה הם התביישו ולא צחקו אחרונים.

פורסם (נערך)

מפלצת שטח חולנית זה רנגלר קצר עם מנוע ביג בלוק, צמיגי 37', הפחתה בסרנים, הגבהה 5 אינטש', דרופקיט ושתי נעילות.

לא ג'ימני עם הגבהה ושתי נעילות.

אתה מוזמן לצפות בוידאו במפלצות שטח חולניות. זה מהרוביקון טרייל, משנה שעברה...וגם הן לא היו קיצוניות מדי - שימשו כרכב משפחתי.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

עם כל האהבה שלי לג'ימנים - משופר ככל שיהיה ברגע שרואה מדרגה כזאת מקבל פיק ברכיים ועושה רוורס.

עדיין, מבחינת תמורה למחיר (שטח פר שקל TCO) אין על הג'ימני.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן אתה צודק הרוביקון היא מפלצת שטח אימתנית וחזקה ללא ספק וזה רכב מדהים להחזיק.(בלי קשר אני חושב שהארוך יהיה עדיף מבחינת עבירות על הקצר)

אבל וזה אבל מאוד גדול! בשביל להגיע לרמה כזו של רוביקון כמה כסף צריך לשפוך? שלא לדבר על דלק 1 ל 2:drinking:

בג'ימני אתה מקבל בעשירית ההשקעה יכולות שטח אדירות! שאין לשום רכב אחר יכולת להגיע לרמה שלו בתקציב כזה.

הכל בגדר פרופורציה,בוא נניח שאת מעלה הגיהנום אני לא מתכוון לעלות בזמן הקרוב משהו שרוביקון כן מסוגל לעשות.

אבל אם נהיה מציאותיים וניקח 100 אלף שקלים וכל אחד מאיתנו יבנה רכב שטח

אני ייקח ג'ימני ואשפר אותו ואפילו ישאר לי עודף הרבה עודף.

ברוביקון...חחחח 100 זה רק הרכב במצב טוב.

אז בואו נשאר בפרופורציה ונסכים שג'ימני זה רכב שטח עם יכולות נדירות וזה הרכב היחיד בארץ שמגיע ליכולות שטח במחיר רצפה.

והנה סרטון לקינוח:wink:

פורסם

בוא נסכם שלג'ימני יש יכולות שטח מצויינות.

"נדירות" - ממש לא. כל רכב שטח עם הילוך כח ומרווח גחון סביר יסע באותם המקומות בהם יסע ג'ימני סטנדרטי.

כן - בחישוב של עלות מול יכולת עבירות הג'ימני לוקח.

קח ג'ימני ושים לו שתי נעילות ויש לך עז הרים. קח טראנו ושים לו שתי נעילות ויש לך את אותה יכולת עבירות. קח פראדו ושים לו רק נעילה קדמית (כי אחורית יש לו מקורית) ויש לך יכולת עבירות אפילו יותר גבוהה בזכות הצמיגים הגדולים יותר, והמומנט העדיף של המנוע. (קח דיסקברי ישן ושים לו שתי נעילות ויש לך ערימת תקלות עם שתי נעילות...)

חלאס עם הסופרלטיבים שמעיפים ת'סכך כאילו מדובר בפלא טכנולוגי. ג'ימני ישן סטנדרטי - במחיר שהוא נסחר אתה קונה פראדו שמגיע עם מנוע אמיתי ונעילה מקורית, עבירות גבוהה משמעותית מג'ימני סטנדרטי, ומרחב מחייה משמעותית יותר גדול.

לגבי השוואה עם רוביקון - אתה התחלת עם "מפלצת שטח חולנית". חליק. הוא לא. פרופורציות. הג'ימני הוא רכב מצויין, מומלץ (בשלבים מסויימים של החיים), עלות תועלת שאין שני לה, וכיף של אוטו.

כמוכם אני מחכה שהוא שוב יימכר כחדש.

לשעבר:

פורסם

אני התחלתי עם מפלצת שטח חולנית ואני דוגל בזה.

בזמנו קניתי ג'ימני 2001 ידנית.

השקעתי ושיפרתי ושיניתי והגעתי איתה לרמה שאף טראנו פראדו דיסקברי ושאר ירקות לא עומדים ביכולות של הרכב.

אני עד היום מחזיק אותו ונהנה ממנו ובכל טיול שטח אני יוצא מחויך ומסופק.

באמת מדובר בפלא טכנולוגי, אבל לא כזה שאנחנו מכירים כיום בעולם הפרייבט אלה מהסוג של "כבר לא מייצרים כאלו"

הכל מכאני חזק ואמין, כמו שצריך להיות.

מבחינת איבזור יישרתי קו עם מערכת מולטימדיה מצלמת רוורס בלוטוס USB וכל שאר הפיצ'רים.

אני מזמין אותך להצטרף ולהתרשם באחד מהטיולים הבאים.

פורסם

וואיי וואיי הקופסה, הלך עליך. פתחת חזית מול דיסקו. יו יו יו. הלכתי לשים שכפ"צ וקפל"ד.

:snipersmi

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקופסא:

כתבת בעצמך "השקעתי ושיפרתי ושיניתי" - אז מה הקשר בין זה לבין ג'ימני מקורי?

למען הסר ספק - אני מאד אוהב ג'ימני. אשכרה שוקל בקונסטלציה זו או אחרת. רכב מעולה. עבירות (גם כסטוק) יותר ממה שלי יהיו ביצים לנסות (לא ממש עכבר שטח). עם זאת - פרופורציות. פלא טכנולוגי הוא בטוח לא, הטכנולוגיה המתקדמת ביותר שלו היא קפיצי סליל במקום עלים. הוא רועש, לא נוח בשיט, קופצני, יציב כמו ציפי לבני בבחירת מפלגות ומפחיד במזג אוויר סוער. אבל מה - כשמכניסים עלות/תועלת אין עליו והוא מאד אמין ועמיד. הוא גם חמוד נורא ואני מאד אוהב אותו, אבל שוב - פרופורציות.

זה עוד לפני שדיסקו בא עם האלמנט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...