Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אי אפשר לדעת עד שלא באמת עושים דבר כזה.

הלוואי והיה מישהו שיממן פרוייקט ראש בראש שכזה סגנון TOP GEAR כדי באמת לבדוק את הנושא.

ואנחנו כבר גולשים לוויכוח סתמי שלא מוביל לשום מקום.

אני עדיין חולק על דעתך:wink:

בעריכה: מבחינתי אפשר היה לסגור את הדיון מזמן,השרשור התגלגל לשיפורים וכ'ו.

וכן אתה צודק אין קיט הגבהה 6.5 אינץ' לג'ימני.

אבל אם תזמין בולמי FOX תאורטית אפשר גם 10 אינץ' הגבהה,כמובן שזה יגרור המון שינויים שצריך לעשות ברכב,אז יש.

חוקי? בארץ שלנו יש משהו שאפשר לשנות שזה חוקי?

אנחנו סתם טוחנים מים.

עריכה אחרונה על ידי TheBox
  • תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע, זה כמו להחליט שאתה חולק על כך ש1+1=2

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אם תזמין בולמי FOX תאורטית אפשר גם 10 אינץ' הגבהה,כמובן שזה יגרור המון שינויים שצריך לעשות ברכב,אז יש.

אתה יכול לעשות לו מה שאתה רוצה ולהביא אותו לשטח בעגלה. רק לכביש לא יהיה לזה רישוי. בקטע הזה יהיה יותר נח לסחוב ג'ימני בעגלה מאשר רנגלר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אנחנו סתם טוחנים מים.

מבלי לפגוע, מי שטוחן פה מים זה אתה חבר.

מה שיתר החברים מנסים להסביר לך זה דבר פשוט- לכל רכב יש תקרת שיפור.

התקרה יכולה להגיע בכמה ווריאציות:

1. חוקיות- אפשר לשפר רכב עד רמה X שמעבר אליה צריך לעשות שינויי מבנה (למשל) שיהפכו את הרכב ללא חוקי.

דוגמא- קח גולף GTI ותשים לה תוכנה שתעלה הספק- כנראה שלא יורידו לך את הרכב מהכביש על זה.

קח את אותה גולף ותשתיל בה V8 שגודש עם סופרצ'ארג'ר שיושב מעל המכסה מנוע- כנראה שתוך 500 מ' תקבל הורדה מהכביש.

2. היצע שיפורים- לרכב מסויים יש היצע שיפורים רחב מאוד ולרכב אחר היצע שיפורים דל יותר, לעיתים לרכבים "חזקים" יותר (מכאנית\מבנית) יהיה היצע שיפורים רחב יותר או כזה שיכול להביא אותם לרמה יותר גבוהה מרכב שמראש בנוי פחות חזק.

דוגמא- הונדה סיוויק, רכב שיש לו שוק אפטר מרקט רחב מאוד עם פוטנציאל להוציא הספקים מאוד יפים בכביש ישר.

לעומת זאת יש את הניסן GT-R שגם לה יש שוק אפטר מרקט רחב רק שבמקרה שלה מדובר על פלטפורמה שיכולה לסחוב הרבה ממה שיכולה אותה סיוויק ובמקרה של הניסן זה לא רק קו ישר.

3. מגבלת פלטפורמה- אז החלפת סרנים למאסיביים יותר, גלגלים לגדולים יותר, בולמים לארוכים יותר וכן הלאה- בסופו של דבר נותרת עדיין עם פלטפורמה שהגודל הקטן שלה תגיע לנקודה מסויימת שמתחילה "להכשיל" את כל החבילה- מפסק סרנים צר שעלול לפגוע ביציבות, מנוע שמתקשה לסחוב את כל התוספת משקל שהעמסת עליו וכן הלאה.

מה אני בא להגיד לך?

יש לי רכב מאוד חזק, קצת משופר וכמעט חזק כמו פרארי 458, אני יכול לשפר אותו עוד קצת ולבוא להתרברב פה כמה הרכב שלי מדהים ואיך נתתי בראש לפרארי 458.

אבל מה יקרה אם מחר אותו בעל פרארי יחליט שבכיף שלו לבזבז 150K שקל כדי לשים בה סופרצ'ארג'ר?

אני אגיד לך מה יקרה- הוא ישאיר לי אבק\עשן\חתיכות גומי\ אבנים על הפגוש\פיצוצי צבע במכסה מנוע.

הסיבה פשוטה- למרות שהרכב שלי מאוד חזק במקור, אני צריך לעשות כברת דרך כדי להגיע למה שהפרארי נותנת במצב סטוק, וגם אותה כאמור- אפשר לשפר.

בקיצור, כולם תמימי דעים שהג'ימיני רכב נסבל-בלתי נסבל בכביש ומעולה בשטח במצב סטוק ויש מספיק אפשרויות לשפר אותו כדי שיהיה אפילו טוב יותר, ועדיין, תגיע נקודה מסויימת מאלה שציינתי שבה הג'ימיני יגיע לתקרת היכולת שלו ולרכבים אחרים עוד יהיה מה לתת.

דבר אחרון, זה באמת מצחיק לקרוא לג'ימיני "פאר טכנולוגי" או שאר סופרלטיבים מסוג זה, כל הקסם של הג'ימיני זה בדיוק ההיפך, שהוא נותר כמעט חף מכל טכנולוגיה כמעט 3 עשורים עוד מימי הסמוראי.

קח את הג'ימיני ותקדם אותו טכנולוגית לשנת 2014, יודע מה תקבל?

עוד רכב כוסיות למדרכה מול בית הקפה או רכב שבאמת יש לו יכולות אבל הטכנולוגיה הפכה אותו לרכב של 300K שקל.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Thebox אני מכיר את הסרטון מכמריר ואני מכיר את הגימני של מורי(נו עכשיו אתה מבין שאני יודע דבר או שניים?)

במשך שנה שלמה עשיתי כמעט כל יום יותר מ20 ק"מ בשטח. אני יודע מה הרכב הזה שווה.

בניגוד לאנשים שחיים בסרט, נהגתי גם בדיפנדר וגם ברנגלר, הג'ימני לא שם, ואני ממליץ לכל בעל ג'ימני לעשות סיבוב על הרכבים האלה בשביל לקבל פרופורציה. לראות סרטונים שלהם ביוטיוב ומשם להסיק מסקנות זה נחמד.

באהבה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם (נערך)

EDAN82 - רוב הדברים שאמרת נכונים,אבל הדוגמאות שלך הם מעולם הפרייבט, בשטח הסיפור הוא שונה לגמרי.

ולגבי רוחק סרנים ושלדה קצרה יותר, יש מקומות שזה יתרון מנצח ויש מקומות שזה חיסרון וזה עובד גם הפוך.

והתכוונתי לפאר טכנולוגי בדיוק במובן ההפוך שלו, הוא פשוט כל כך מכאני וחזק בלי השטויות של היום וזה מה שהופך אותו לאגדה חיה, אין מה לעשות כבר לא מייצרים ככה.

VIPER - אתה תותח נהגת על כל הרכבים ראית את כל העולמות טעמת מהכול אתה יודע אתה צודק אתה מלך,אני טועה לא יודע כלום מדבר שטויות.

אני מבקש שלא להמשיך פה את הדיון זה נגרר לוויכוחים של ילדים שלא מובילים לשום מקום.

תהנו וסעו בדרכים טובות.

עריכה אחרונה על ידי TheBox
פורסם

בקיצור, הטיעונים שלך לא מחזיקים מים ואתה בורח לביטויים עמומים כמו ״כל השטויות של היום. לפי אמות המידה שלך, ג׳פ וויליס הוא אל-עלי-אדמות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אי אפשר לדעת עד שלא באמת עושים דבר כזה.

הלוואי והיה מישהו שיממן פרוייקט ראש בראש שכזה סגנון TOP GEAR כדי באמת לבדוק את הנושא.

ואנחנו כבר גולשים לוויכוח סתמי שלא מוביל לשום מקום.

אני עדיין חולק על דעתך:wink:

בעריכה: מבחינתי אפשר היה לסגור את הדיון מזמן,השרשור התגלגל לשיפורים וכ'ו.

וכן אתה צודק אין קיט הגבהה 6.5 אינץ' לג'ימני.

אנחנו סתם טוחנים מים.

1. אף אחד לא יממן את זה, כי כולם יודעים מה תהיה התוצאה. אלו רכבים בליגות שונות לגמרי. כמו שאף אחד לא יממן משחק בין ברצלונה למכבי חיפה. רק אתה מסרב לקבל את זה.

2. ההתעקשות הטיפשית שלך על בולמי פוקס רק מראה כמה אתה לא מבין בשיפורי רכב שטח. אין שום קשר בין מותג הבולם להגבהה. יתר על כן, בולם לא מגביה רכב.

3. איך אתה יכול לומר חזק על רכב שמעקם מוטות רדיוס מקוריים כאילו אין מחר? מי הפך אץ הג'ימיני לאגדה חיה חוץ ממך? וברור שמייצרים ככה. לא הרבה, אבל מייצרים.

פורסם

האמת? היה שרשור נחמד עד שהנושא הוסט לוויכוח טיפשי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אמור להתחיל באוקטובר8)

מה אוקטובר??? כאילו 2015? :shock::shock::shock:

נראה לי אתה טועה...

אני חושב שמדובר על ינואר, לא?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...