Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומניח שאראה הרבה חדשים בקרוב. .

אל תהיה בטוח, בפעם הקודמת שהרכב נמכר היטב, הוא עמד בכבוד על הכביש מול המתחרות בקטגורחה, היום הוא ממש לא רלוונטי ואני לא רואה את הצפונבונית (שרבים מהן רכשו אותו בסיבוב הקודם כשהוא התחרה בטריוס) שרוכשת אותו היום במקום, סתם לדוגמא, ניסאן ג'וק. אז בהחלט יש גרעין רוכשים פוטנציאלי של אנשים שישמחו לקנות רכב חדש, זול, עם יכולת שטח אמיתי, אבל פחות או יותר, זה פוטנציאל הרוכשים...די מצומצם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
( ובטח אקבל הערה ממישהוא שקשורה למוסו);) שדרך אגב, עם מעט כבוד עצמי, באותה קבוצה עם הטראנו, יעקוב אחרי הג'ימני בלי יותר מידי טענות.

אני מסכים איתך ב 100%.

יותר מזה - 95% מיכולת העבירות של רכב בשטח זה הנהג. לפעמים הנסיון של לדעת איפה לשים כל גלגל משנה את התמונה באופן משמעותי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למה? המוסו שלך לא טורבו דיזל? הדיזל הלא מטורבת הוא אכן עגלה איטית ביותר, הטורבו הרבה יותר...נו, איך נגיד את זה..."זריז"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם הטורבו לא מטוס גדול. מאיץ בסדר, זה הכל..(לוקח לאבא את הקוראנדו מדי פעם, כשצריך לקחת את האופנוע ממקום למקום...סוס עבודה)

בכל מקרה נהיגה על ג'יפ בכביש, שונה מנהיגה ברכב פרטי..וזה לא משנה אם זה ג'ימני או משהו אחר, הגישה היא להתפנן על ה90-100 קמ"ש ולדעת שזה מה שיש, נשארת רזרבה קטנה לעקיפות וכו'.. דווקא כיף אבל הנסיעות מתארכות.

מצחיק להגיד אבל הקטנוע 125 שיש לי עכשיו מהווה דווקא שיפור לעומת הג'ימני אפילו בשיוט.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
...

לעניין התמחור של הג'ימיני זה דווקא מאוד פשוט:

1.מופרך לחלוטין עבור מי שאינו זקוק ליכולות שטח.

2.מחיר די סביר עבור מי שמחפש יכולות שטח, זה הכי פחות כסף להכי הרבה עבירות עם אופציה לקריעת ניילונים.

סיכמת כראוי.

פורסם

אל תשכח בערך 40 קילו מיגון פלדה ומדרגות, 30 ליטר מים, 45 קילו כננת, 100 קילו נהג :-D וזה לפני גגון, ג'אנק טיולים למינהו וחתך אווירודינמי של בלוק איטונג.

האמת שהוא נוסע סבבה לגמרי במיוחד אחרי שקצת עשיתי טיונינג למשאבת ההזרקה, אבל רכב שטח זה בהגדרה לא משהו בכביש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

KEYSER - אני ממש לא מנסה ולא צריך להצדיק את הג'ימני שלי,הוא לא הרכב הכי משופר בארץ, וגם לא הג'ימני הכי משופר בארץ (אולי העשירי) זה הרכב שלי ואני הזעתי כל שקל ששמתי בו והוא יישאר אצלי לנצח.

דיברנו פה ונכנסנו לעומק על שיפורים ושם אפשר לסכם בזה שבשלדת סולם אפשר לעשות הכל, ואין פה וויכוח זה הוכחה.

VIPER - אני חיי בסרט זה מובן מאליו אני מדבר באוויר וזורק שטויות לכל כיוון, קח לך דקה ותראה בעמוד הקודם שם שיתפתי סרטון של חברה שנסעו לנחל כמריר , בין מפלצות הסמוראי שהיו שם יש ג'ימני אחת ויחידה בארץ שתאמין לי שאם תעשה שיעורי בית תבין שאתה טועה בגדול,אני מכיר אישית את הבנאדם שבנה את הרכב הזה והוא ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות וכן יותר מרוב הרנגלרים שיש בארץ, ובטח שמכל דיפנדר או GCLASS שפה עפת על עצמך קצת, אני לא ראיתי G אחת בכל התקופה שאני בשטח.

BAGIRA - אתה טועה, ג'ימני משופר בכבוד יטפס מקומות ששום טרנו דיסקברי ושאר ירקות לא יגיעו אליהם בלי לשבור חלק חשוב באוטו,מניסיון.

עם כל הכבוד שיש לי לרכבים האלו ויש לי המון כבוד.

אני לא בא להתווכח סתם עם אנשים אני מנסה לנפץ לכם כמה סטיגמות שגויות שיש לכם לגבי היכולות של הג'ימני.

רובנו רואים בשטח קבוצות של אנשים עם ג'ימני כמעט בכל טיול, רובם הם חובבנים ששמו שיפור מסכן ורצו לעשות פוזות על החברות שלהם ובנקודה הזו נוצרות כל הסטיגמות.

יש מעט אנשים שמחזיקים ג'ימני באמת איכותיים ומשופרים כמו שצריך במחשבה ותכנון,אלו הם האנשים שמכבדים את עולם השטח.

השורה התחתונה ומה שאני מנסה להעביר זה שאם בנאדם רוצה לקנות רכב (רכב ראשון/זוג צעיר+ מקסימום ילד אחד) עם אפשרות להכנס לעולם השטח אז זה הרכב האולטימטיבי עם יכולות שיפורים ברמה הגבוהה ביותר.

ואין עוד רכב במחיר כזה,עם צריכת דלק טובה כמו זו ועם עלויות החזקה נמוכות כאלו ואמינות כזו.

חלקכם פשוט מסרבים להודות שזו אגדה חיה.

עריכה אחרונה על ידי TheBox
פורסם

וואו, אתה באמת מאמין בזה אה? אני לא אתחיל להפריך את הטענות ההזויות שלך אחת אחת, אלא רק אומר את הדבר הבא:

כשכל כך הרבה אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון.

פורסם

לכל רכב יש את הפאנבויז שלו, יש כאן שרשורים שלמים עם דברי הלל על הכל מדייהו נובירה, דרך פנדה, פאביה, קורולה 98 וכו' והבעלים בטוח שהרכב שלו הוא מתנת האלים לאנושות. (ובמקרה של הפאביה זה גם נכון)

הנקודה שלי היא שהקופסה בבירור אוהב את הג'ימני שלו וסבור שזה רכב יותר טוב מ X/Y/Z, אז שיהיה לו לבריאות, למה לריב על זה ?

במקום להתווכח תקבעו איזה טיול CF משותף (הרי ברור שיש כאן כמות נכבדת של ג'יפאים מכל הסוגים) ושם תראו אחד לשני מאיפה הדג עושה פיפי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה שאני אוהב את הרכב שלי זה נכון אבל לא קשור.

כסטנדרט הרכב רחוק מלהיות יותר טוב מ X/Y/Z, אבל כשנכנסים לעולם השיפורים שם הדברים מתהפכים.

מנהלים וויכוח בריא, לא רבים.

ובשמחה אפשר לקבוע טיול.

ולא צריך להראות לאף אחד שום דבר אני לא מסוג האנשים שחיים בשביל פוזה ולהראות כמה "גבר" אתה.

פורסם (נערך)

אבל אבל אבל כשנכנסים לעולם השיפורים משפרים גם את המתחרה... אתה היחידי שיש לו סטיגמות על הג׳ימני. כל מי שהגיב פה אמר שיש לו יכולות שטח מכובדות, אבל יש גם אופציות אחרות. מה לעשות, גם מזדה6 זה רכב מצויין, אבל מתפספס בהשוואה לsקלאס שמתפספסת בהשוואה לרולס-רויס וכו וכו וכו.

בסופו של יום, אתה תוכל להביא את ג׳ימני לרמת שיפור שממנה כבר לא יהיה בטוח לנהוג בו, כאשר רכבים אחרים עדיין יכולים להמשיך. קח את נושא ההגבהה למשל. אתה יכול להגביה לרמה מסוימת שממנה כבר תצטרך שאפטים(זו המילה?) ארוכים יותר. מאחר ובהשוואה לרנגלר מרווח סרנים ארוך יותר, הוא לא יצטרך החלפה בגובה שהג׳ימני יצטרך. וכאשר תעבר את הנקודה הזו, ותגיע למקסימום הגבהה אפשרית - כך שהצמיגים נוגעים זה בזה, ואז תרחיק אותם עם כל מיני פטנטים, לרנגלר יהיה ״עוד קצת״ לפני שהוא מגיע לנקודה הזו. לא שזה רלוונטי, כי אם הגעת עד לכאן הג׳ימני שלך התהפך ברגע שיצאת מהחנייה. שיפורים שה אחלה והכל, אבל גם הם מוגבלים ע״י פיזיקה.

אגב, קיט ההגבהה המקסימלי שמצאתי בגוגל לג׳ימני הוא 3.5״. לרנגלר יש עד 6.5״...

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה מפספס את הפואנטה.

אני טוען שאפשר לעשות מג'ימני כל מה שאפשר לעשות מרנגלר (ברור שרנגלר תמיד יהיה יותר נוח בסלון אין מה לעשות זה רנגלר)

הבסיס של שלדת סולם ושני סרנים חיים = אין סוף מקום לשיפורים,הנה דוגמא.

פורסם (נערך)

הראתי לך מדוע זה לא נכון. שלדת סולם וסרנים זה אחלה, אבל הסרנים אינם שווים וגם השלדה, על אף השם, שונה (במימדיה). לכן, בהינתן תקציב שיפורים זהה לעולם לא תוכל להביא את הג׳ימני לרמה של הרנגלר.

תמצא לי בבקשה ג׳ימני עם הגבהה של 6.5״. מה, אין (חוקי)? אז כנראה שהפוטנציאל סופי...

בעריכה: אני לא מבין מה אתה רוצה בכלל. כולנו מסכימים שג׳ימני זה רכב שטח טוב :|

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...