Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות פורום,

בקרוב מתפנה לי סכום כסף וכבר מזמן שאני רוצה לקנות לעצמי ג'יפ סופשבוע מגניב שייקח אותי ואת הגברת לטיולים.

הבעיה - סכום הכסף הזה לא מאוד גדול ועומד על בערך 100K אבל זה כן סכום משמעותי ואני מעדיף לנצל אותו לרכב חדש. הדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא כמובן סוזוקי ג'ימני החדש, כי מלבד העובדה שאין עוד אופציות אמיתיות, האופציות שכן קיימות בטווח המחירים הזה נקראות ניסאן ג'וק וסוזוקי קרוסאובר 2X4 - לא בדיוק המכוניות הכי קשוחות בליין אפ של היבואנים. מה גם שאני לא צריך תא מטען, מושבים אחוריים או כל דבר אחר של מכונית גדולה יותר. מבחינתי שיהיה סקייטבורד, כל עוד הוא מסוגל לעלות משהו כמו מעלה יאיר (איזור ים המלח), אני בסדר עם זה. קראתי בשרשור פה בפורום וראיתי שצפי ההגעה הולך די הרבה אחורה, ושהוא היה אמור להגיע במקור סביב נובמבר-דצמבר, כלומר עכשיו. אז הלכתי לברר.

טיול קצר לסוכנות המרכזית והתברר לי שההגעה נדחתה והג'ימני יראה אספלט ישראלי רק בחודש הבא או בינואר הקרוב. מחירים לא ידעו לתת. אז חזרתי לפה לברר.

מי יודע, ומי שלא יודע מוזמן לנחש, כמה אמור לעלות הג'ימני החדש? למען האמת אני חושב שתמחור של סופר מיני מאובזרת צריך להיות טוב לו, כלומר 90 אלף ש"ח לדגם ידני ו-100 אלף לאוטומטי שאולי (זה יהיה נחמד) יהיה יותר מאובזר, אולי מערכת מולטימדיה, חיישני חניה או איזה ג'אנטים מגניבים.

תעזרו לי!

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני זוכר נכון, לפני שהפסיקו את ייבואו הוא נמכר באיזור 110k.

אני מאמין שזה יהיה פחות או יותר המחיר כיום, לפני מבצעי "חבר", "הוט" ודומיהם.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

המחיר לדעתי יהיה 90 אלף לידנית ו-105 לאוטומטית.

ולפי השמועות כמה ג'ימני כבר נחתו בנמל אילת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מאחר והג'ימני עוד לא פה, אני הייתי מתאזר בסבלנות להגעת הדאסטר.

גם אם לא ימצא חן בעיניך, סיכוי גבוהה מאוד שהוא יאלץ את סוזוקי לצאת במבצעים על הג'ימני מאחר והוא מכוון לאותו סגמנט (רק גדול, מרווח ומאובזר יותר) ולאותו תג מחיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אופטימיים משהו אתם.

הג'ימני יכנס לקבוצת זיהום בינונית ומעלה בידנית, ודו-ספרתית באוטומטי, 90K לידני זה בגדר אין-סיכוי.

יחד עם זאת אני מצפה לחזרתו בקוצר רוח :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מהמר על 99 אלף ש"ח לדגם ידני, 105 אלף ש"ח לדגם אוטומטי.

דווקא מבחינת דרגת זיהום לא הייתי דואג במיוחד.

הדאסטר הוא סוג של מתחרה אבל לא בדיוק. זה לא שבחור/ה צעיר/ה שרוצים ג'יפ קטן וסקסי וחושבים על סוזוקי ג'ימיני ימצאו את עצמם נוסעים בדאצ'יה דאסטר דיזל ידני 4X4 עם חישוקי פח ופגושים שחורים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גימני? סקסי?

מה סקסי בקופסה הזו?

אחלה של גיפון,אבל אני בספק שיש מישהו שירנה אותו היום כ"ג'יפ קטן וסקסי),יקנו גוק במקום.

דאסטר מצד שני....

תן לי אחד דיזל ידני 4X4, מחליף את הפגוש פח בברזל,שם צמיגי שטח שמנים ומלאים ואין מאושר ממני :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

חישוקי פח ופגושים שחורים לא כזה מרתיע, לא רק שזה המפרט הרצוי לכל חיית שטח (תיקונים זולים יותר), בנוסף, מי ישמע הג'ימני מגיע מפואר.

בכל בחינה אפשרית של כל אספקט קיים, הדאסטר רכב עדיף על הג'ימני (אולי רק לא מסוגל ליכולות הקצה בשטח שהג'ימני מסוגל, אני פשוט לא מכיר את הדאסטר).

הג'ימני רכב קופצני, איטי ורועש על הכביש, לא משהוא שכל אחד שש לקנות כאשר יש תחליף באותו מחיר שעדיף בהרבה (עפ"י מבחני דרכים בחו"ל).

ונקודה אחרונה, ניסית פעם לצאת לטיול שטח של יומיים-שלושה עם יותר משני אנשים בג'ימני?

רשימת ה"את זה לא לוקחים, אין לנו מקום" ארוכה מאוד.

הרכב קטן וצפוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם נכניס למשוואה ג'יפ בעל יכולת שטח אמיתית + מיצוב ותמחור ה"מתחרים" שלו במחירים של היום...

ידני ב100, אוטו' באזור ה115-120 אלף ש''ח.

מוגזם אבל בהחלט אפשרי.

מקווה כמו שאמרו שהדאסטר יאפשר ביצועים הדומים לו במחיר שפוי יותר

פורסם

זה נראה כאילו היבואנים בתחרות מי ישיק מאוחר יותר כדי לתת בראש לראשון.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

בזמנו הגיעו כמה יחידות פתוחות בייבוא אישי של חברת רדבול, עם הפחית הגדולה שהיתה על הרכב.

מענין מה עלה בגורל הרכבים האלה (וגם המיני הפתוחות שיובאו אחר כך).

אגב, מעניין מי יפגע במחיר הנכון עם כל ההימורים פה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...