Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שהבן שלך עובד עליך, איך פעם בשבוע? הייתי יוצא מדעתי.

הבן שלי לא עובד עלי, זו יוזמה של ההורים ללא קשר לבית ספר מתוך רצון שלנו ליצור לילדים פעילות מעשירה וחברתית מעבר לבילוי בפארק עם קורקינט.

זה לפעמים מתיש, למשל אתמול כשחזרתי הביתה ופתחתי את הדלת לגלות 5 ילדים רצים בבית עם מליון צעצועים מפוזרים בכל חור מדלת הכניסה ועד החדר של הילד אבל זה מאוד מהנה לילד וכיף לו שחברים שלו באים אליו הביתה ומשחקים יחד בצעצועים שלו ועושים איזושהי פעילות "מיוחדת" כמו מה שציינתי קודם (אתמול הם הכינו ארוחת ערב ביחד, ספגטי, וישבו ביחד לארוחת ערב).

הילד מאוד נהנה כי בערך מ-16:00 היו אצלו החברים שלו, שיחקו ביחד, הכינו ארוחת ערב ביחד ואז ישבו יחד לאכול.

מבחינתי זה לא נורא והוטו היחיד שיש לי מאז אותה פעם שילדים קפצו לי על השולחן ושיחקו עם הרמקולים זה שמאז הילדים לא משחקים בסלון ומבחינתי מותר להם להכנס לסלון אך ורק לצורך צפייה משותפת בסרט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נראה לי שהבן שלך עובד עליך, איך פעם בשבוע? הייתי יוצא מדעתי.

אני חשבתי דווקא, שבגלל שלילד של עידן יש בכיתה 10 ילדים בלבד (אז הסבב הוא קטן, להבדיל מהכיתות בארץ שפה יש איזה 40 ילדים בכיתה 8) )

alfa 156 2.5.

פורסם

אכן כיתות קטנות (גן פרטי) ובלי קשר לא עושים את המפגשים לכל הילדים וההרכב לא קבוע, כל פעם מגיעים 5-8 חברים, כמה מהם זה החברים הקרובים אליו יותר שמגיעים תמיד והיתר- רוטציה.

כמו הרכב של קבוצת כדורגל, יש כמה באנקרים והיתר צריכים להלחם על המקום בהרכב :-P

פורסם

ילד ראשון? בעיקרון יוזמה יפה מצד שני הילד גם צריך לדעת להשתעמם. אם פעמיים בשבוע הם אצלך אז בשאר הזמן הבן שלך אצלם.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

בכל מקרה העסק הזה דועך עם הזמן והגיל. תאר לך מה הולך כשיש לך 3 ילדים....

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

נפל הפור.

הכנת עוגיות אזני פיל .

לאחר מכן כל מיני משחקי חברה בסגנון חבילה עוברת וכו.. משחקים נושאי פרסים .

ארוחת נקניקיה בלחמניה וזהו, מקווה שיעבור בלי בעיות.

תודה על התגובות.

פורסם
ילד ראשון? בעיקרון יוזמה יפה מצד שני הילד גם צריך לדעת להשתעמם. אם פעמיים בשבוע הם אצלך אז בשאר הזמן הבן שלך אצלם.

ילד ראשון אבל גם השני לוקח חלק בחגיגה.

מסכים שילדים צריכים לדעת להשתעמם וכן צריכים לדעת להעסיק את עצמם ומהבחינה הזאת הילדים שלי מאוד נוחים, הם יכולים להעסיק את עצמם פרקי זמן ארוכים (הקטן יותר חסר סבלנות באופן טבעי).

לגבי התדירות זה יוצא לרוב פעם בשבוע אצלי בבית, לעיתים פעמיים בשבוע אבל קח בחשבון שלא כל הילדים מארחים בבתיהם, יש הורים שלא מתאים להם העניין הזה ומראש נמנעים מלארח כך שלא בהכרח שהילד נמצא כל יום בבית אחר למרות שלמען האמת אני לא רואה בזה פסול שכן כשהוא עם החברים הוא עסוק נטו ולשחק איתם ולתקשר איתם, לעשות יצירות ביחד וכדומה וזה עדיף על התרבות הנוכחית שילדים מחוברים לאייפדים ולטלויזיה24\7.

גם לילדים שלי יש הפנטיות הזאת, כשהם נכנסים לשירותים הם דורשים לקחת את המגה (מכשיר של סמסונג, כמו נוט) כדי לצפות בסירטונים ביוטיוב וכדומה.

מצד אחד יש פן חיובי מסויים, הם לומדים דברים חדשים, מצד שני זה עלול לפגוע חברתית.

• תוכן חדש...