Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי הרכב פיג'ו 208 חדש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חיפשתי כבר חודשיים רכב,לבסוף הגעתי לרכב פיג'ו 208 עם המנוע פרוטייק החדש של פיג'ו.

שמעתי שהם חסכוניים מאוד,ואני גם רוצה אותו בגרסת הידני.

יש לי תקציב של עד 60-65 אלף (אם הפיג'ו תעלה יותר,אני יקח הלוואה יותר גדולה)

התלהבתי מהמראה של האוטו.

עברתי כמה רכבים כמו: סיאט איביזה,סקודה,ניסאן מיקרה.

והרכב הזה הכי נראה לי.

מישהו התנסה איתו אולי ויכול להגיד לי איך הרכב?

פרטים לגבי יעוץ לרכב אחר אם יש לכם:

גיר: ידני

שנתון 2013-2014

הרכב לחייל משוחרר,היום עם פיג'ו 307,חסכונית מאוד שאני רוצה להשתדרג.

תקציב: עד 65 אלף.

תודה לעוזרים!

שבוע טוב!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

עשיתי סיבוב קצר על הגירסה הרובוטית, אוטו חביב מאוד, נוח, נעים, סחיבה מפתיעה יחסית למספר הסוסים היחסית מצומצם של מנוע ה 1.2. אלא שהוא עולה עשיריה מעל התקציב שלך כשהוא חדש. יד שניה הרבה יותר נגיש ואפילו אפשר עם קצת מזל לקבל את גירסת האקטיב המאובזרת להפליא.

פורסם
עשיתי סיבוב קצר על הגירסה הרובוטית, אוטו חביב מאוד, נוח, נעים, סחיבה מפתיעה יחסית למספר הסוסים היחסית מצומצם של מנוע ה 1.2. אלא שהוא עולה עשיריה מעל התקציב שלך כשהוא חדש. יד שניה הרבה יותר נגיש ואפילו אפשר עם קצת מזל לקבל את גירסת האקטיב המאובזרת להפליא.

כדאי לי לחכות ל 1 בינואר כדי לחכות לירידת הערך,או שעדיף לקנות מיד שניה?

אני מתעניין בגרסת האקטיב המאובזרת עם מסך מגע + מגנזיום כן.

פורסם

הערך של הרכב החדש לא ירד בראשון לינואר, אם כבר יעלה בגלל עליית מיסוי. עדיין כדאי לך לחכות לינואר כדי להרוויח את ״עליית הערך הפסיכולוגית״ של מודל 2015.

משומש זה כבר עניין אחר, אבל אין הרבה 208 ידניות משומשות בשוק למכירה בכל מקרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הערך של הרכב החדש לא ירד בראשון לינואר, אם כבר יעלה בגלל עליית מיסוי. עדיין כדאי לך לחכות לינואר כדי להרוויח את ״עליית הערך הפסיכולוגית״ של מודל 2015.

משומש זה כבר עניין אחר, אבל אין הרבה 208 ידניות משומשות בשוק למכירה בכל מקרה.

מקודם ראיתי את הרכב בבר שהייתי,זה רק חיזק לי את הדעה שהרכב מתאים לי.

שווה לי ללכת עליו או שאתם הייתם ממליצים בתקציב שלו על רכב אחר לצעירים?

פורסם

מחזק

אשתי משתמשת בגרסה האוטומטית, והרכב מאוד נחמד אם כי מדובר במנוע ה1.6.

גרסת האקטיב מוסיפה לא מעט לדעתי הן חיצונית והן פנימית. החיסרון היחיד של הרכב הוא הגיר האוטומטי במקרה שלי, כך שגיר רגיל במקרה שלך הוא בחירה מוצלחת.

M-TECH E46

• תוכן חדש...