Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מתאם RCA ל-C5 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש מתאם לחיבור נגן MP3 למערכת המקורית ב-C5 2007. מצאתי את זה, אך נראה לי טיפה יקר:

http://www.ebay.com/itm/CTVPGX011-Citroen-C2-C3-C4-C5-C8-AUX-input-adaptor-RD4-radio-removal-keys-PC5-83-/221591087897?&_trksid=p2056016.l4276

כמה שאלות:

האם המחיר הגיוני או שניתן למצא משהו דומה במחיר נמוך יותר ורצוי בארץ?

המוכר כותב שההתקן מזוהה על ידי הרדיו ברכב ורק במיקרים נדירים יש צורך להגיע למוסך כדי לאפשר את ה-AUX. האם זה נכון או שחובה להגיע למוסך כדי לאפשר את הכניסה החדשה?

המטרה היא לחבר את הדיבורית לרדיו ברכב כך שיתאפשר לנגן דרך הטלפון.

תודה

abcde

פורסם

אתה לא תמצא פתרון יותר זול

אבל זה בהחלט לא הפתרון שהייתי ממליץ עליו.

מאוד פשוט להחליף את הרדיו אצלך ברכב ברדיו 1DIN אפטרמרקט

הייתי הולך על Pioneer DEHX2650UI ששולט אייפון וגם מספר מכשירי אנדרואיד.

ואם אתה מעוניין במכשיר טוב וזול עם BT מובנה הייתי בוחר ב Pioneer DEHX4650BT

אלו אופציות טובות משמעותית מהפתרון הזול הנ"ל.

פורסם

תודה על התגובה.

הבעיה עם מכשירים חלופיים היא שאני מאבד את האפשרות לשלוט ברכב דרך הרדיו. ראיתי שישנם מכשירים שנשלטים מההגה על ידי חיבור מקורי לרכב, אבל מה עם הכיוון השני?

האופציה של Dark וכניסה לתפריט ההגדרות של הרכב נעלמת. כיצד מכוונים את השעון המובנה לדוגמה?

את הדיבורית כבר התקנתי, בחרתי בדיבורית של נוקיה שלפחות מבחינת העבודה עם הטלפון מתנהגת הרבה יותר טוב מדיבוריות רבות שהתנסיתי איתן בעבר. אני מניח שגם איכות הצליל תספק.

abcde

פורסם

במקרה הנ"ל שהמערכת המקורית שולטת על פונקציות של מחשב הרכב

אני מציע לך להתיעץ עם מתקין מנוסה ,ישנם היום מתאמים שיודעים לעבוד עם פרוטוקול הנתונים של הרכב

ולהעביר את המידע גם למכשירים אפטרמרקט ,אם לא אז נישארנו עם אופציית ה AUX הפשוטה

ואם אתה רוצה להשקיע מעבר ישנו מתאם Yatour שנותן לך USB \SD\AUX שעובד על אותו עקרון.

פורסם

אתה יכול לקנות קבל פשוט שמתחבר למערכת (אמור להיות מאוד זול)

כמו זה:

http://m.ebay.com/itm/331209051422?nav=SEARCH

או מכשיר שמתחבר למערכת ונותן לך את החיבור aux ויו אס בי כמו שהתקנתי בc5 שלי

http://m.ebay.com/itm/271461594161?nav=SEARCH

אצלי עובד מצויין אבל שומעים חלש

פורסם
לא, פשוט חיברתי למערכת.

חיברת ואז נוספה לך אפשרות AUX בתפריט Source? או שהייתה לך אפשרות כזו קודם, נניח מחיבור למחליף דיסקים?

abcde

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כשאני על aux זה מראה את הסימון של הרדיו ומשמיע את מה שהפעלתי ב aux

לא יודע מה זה יראה אצלך

קיבלתי את הכבל אבל אפשרות AUX לא קיימת. כלומר לחיצה על Source מעבירה אותי בין הרדיו ל-CD בלבד.

אצלך ישנה אפשרות לעבור בין רדיו ל-CD ול-AUX? האם האפשרות הייתה קיימת לפני שהוספת את הכבל?

תודה

abcde

פורסם

אתה צריך להגיע למוסך כדי שיפתחו לך את האפשרות של AUX במערכת.

שים לב שברכבים האלה יש AUX1 ו- AUX2. תוודא שיפתחו את הנכון (לא יודע מה הכבל שקנית - אני מניח שהוא AUX1).

או לפתוח את שניהם.

פורסם

קראתי קצת ברשת שיש אפשרות לרכוש מחבר USB שמתחבר למחשב רכב ועם תוכנת יעודית לשנות את ההגדרה הזאת.

האם זה נכון או שחבל על המאמץ?

abcde

פורסם

לדעתי חבל על המאמץ.

הכבל עצמו לא זול כמו המתאמי בלוטות והתוכנה לא ידידותית בעליל - קשה למצוא אותה וקשה להתקין אותה (חפש ביוטיוב CITROEN LEXIA).

תבדוק עלות במוסך מורשה. יש כמה בעלי מוסכים שמסתובבים בפורום הטכני. נסה לבדוק איתם, אולי יציעו ללא עלות.

גם לגיל קאר המתקין של סיטרואן יש את התוכנה לפתוח את החיבור.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ביקרתי אתמול במוסך, הפעילו את יציאת ה-AUX אך אני לא רואה אפשרות בחירה נוספת בלחיצה על Source. כלומר עדיין יש לי אפשרות לבחור בין רדיו ל-CD המקומי. חיברתי את הכבל ליציאת האוזניות של הטלפון כדי שהרדיו יזהה אות על החוטים, עדיין כלום.

עוד משהו שצריך לבצע?

abcde

פורסם

עד כמה שזכרוני אינו מטעה אותי - ב- C4 שנת 2008 שהייתה לי - לחיצה על לחצן ה- SOURCE הייתה מעבירה בפירוש בין RADIO > CD > AUX1

גם אם לא היה מחובר כבל בכלל - היה אפשרי להעביר למצב AUX.

אולי בעלי סיטרואן נוספים יוכלו לחוות דעה אם בלחיצה על לחצן SOURCE רואים על הצג AUX.

נראה שהפתיחה לא בוצעה כמו שצריך או שהכבל שלך לא תקין. אם תוכל תעלה תמונה של הכבל ובעיקר הצד האחורי של המחבר שלו כדי שיהיה אפשר לראות לאיזו פינים מחוברים 3 החוטים.

• תוכן חדש...