Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2003 כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משוחרר כשנה כבר.

ומחפש רכב של עד 25 אלף ש״ח.

כמובן שאני אנסה לקצץ את הגבול הזה כמה שאפשר.

אני חשבתי על האיביזה בצורה של השנת 2003.

חלום שלי תמיד היה הרכב הזה חחח.

עכשיו אל תגידו לי שיש לי אפשרות כמו גטס אני מודע לזה...

השאלה אם הגטס באמת כ״כ עדיפה עליה?

על פונטו ספייס אני לא מוכן לשמוע מצטער.

אני מחפש רכב מיני שיראה צעיר שיתן לי ביצועים טובים עד כמה שאפשר.

כמובן אמינות וחיסכון...

עד כמה שאפשר.

לא חשוב לי אם ידני או לא למרות שידני יותר נדיר למצוא ביד 2 אז זה די בעיה.

הנסיעות אצלי כרגע ממש לא משמעותיות מבחינת בצריכת דלק כמובן שהכול יכול להשתנות בין רגע.

פורסם (נערך)

בכללי תחפש רק גיר רגיל כי האוטומט לפי מה שהבנתי לא הכי אמין כמו כן ביצועים וצריכת דלק טובים יותר. בדוק היסטוריית טיפולים מלאה ומתי הוחלפה רצועת טיימינג תעדיף רכב שטופל במוסך מורשה צ'מפיון או מוסך מומחה כמו רון למשל (אם אין היסטוריית טיפולים אל תאמין למוכר ותתרחק מהרכב).

בנוסף ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

יש לך גם את הסיאט קורדובה (איביזה עם בגאז') היא היגיעה ב 2001-2002 עם מנוע 1600 ידנית 100 כ"ס אחלה מנוע יש אותו גם בסיאט לאון והוא מאוד מוצלח.

עריכה: אצלנו במשפחה היו בעיקר רכבי VAG. הם אחלה רכבים אם מתחזקים אותם כמו שצריך אבל אם לא- זה סיוט אמיתי לכן חפש אחת שמורה (נוגע לכל רכב).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...