Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום יש לי פיג'ו 207 2010 1.4 רובוטית 107 אלף ק"מ ויש רעש מהמנוע דומה לתקתוק, אני שומע את הרעש בעיקר כשהמנוע קר אבל לא תמיד. יש לי הקלטה של הרעש אבל אני לא יודע איך לעלות אותו בהודעה. אשמח לעזרה אם מישהו מכיר את התופעה, תודה מראש.

נ.ב

מתי צריך להחליף רצועת תזמון לרכב?

ואני צריך המלצה למוסך אמין שמתמחה בפיג'ו

עריכה אחרונה על ידי eran59
  • ספונסר פורום
פורסם

רעש של תקתוק נובע לרוב מהשסתומים במנוע. קשה להתייחס לרעש הזה בלי לשמוע אותו, לכן אני מציע לך לגשת למוסך שמכיר את הרכב הללו ולתת לו לשמוע. אם צריך, אז גם להשאיר שם את הרכב ללילה כדי שיוכלו להניע אותו "קר" בבוקר ולשמוע.

לגבי מוסך - לא ציינת מהיכן אתה בארץ אבל בהנחה ואתה מאזור המרכז, מוסך שאפט בתל אביב מתאים להגדרה שלך. זה מוסך קטן, לא מורשה יבואן, שמתמחה ברכבים אירופאיים. הומלץ כאן עשרות פעמים בפורום ועושה עבודה נהדרת.

• ספונסר פורום
פורסם

שלח לי הקלטה במייל [email protected] או "ווצאפ" 0524449163 ואנסה לעזור ולכוון אותך. יוסי-מוסך גבע

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...