Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

אני שוקל רכישת גולף GTI חדשה - ידנית.

1. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שאלת האמינות של הרכב.

כמו כן, מושב הרכב מרגיש צפוף לי בעיקר באזור מתחת לכתפיים (אזור בית השחי) - בעקבות ערסול המושבים בשיפולי המשעת שניחן גם באזור גבוה של משענת הגב. (אני בחור עם גב רחב למדי וגובה 184 ס"מ)

שאלותי הנוספות אם כך:

2. האם מנסיון אנשים המושב נוטה להתרכך באזורים הלוחצים עם הזמן או שחוסר הנוחות היא גזרה לתמיד?

3. כמה מורכב להתאים מושב אחר המתאים לי יותר? עלויות? הבנתי שמושבי העור המוצעים לשדרוג יקרים ובעלי צורה דומה.

4. שאלה אחרונה, בנסיעת המבחן הרכב היה מצוייד בג'נטים 18 אינץ והנסיעה היתה קשה למדי.

כמה שיפור בנוחות הנסיעה צפוי עם הג'נטי 17 אינץ איתם מגיע הרכב ללא השידרוג?

בתודה

פורסם

בדקת אפשרויות אחרות לתקציב? כלומר, אם הרכב לא נוח לך, למה להתעקש עליו?

פוקוס ST, רנו מגאן RS או אולי לחפש בסגמנט אחר שמציע יותר נוחות.

פורסם

אמינות כן מעניינת אותי כי אני מתכנן להחזיק את הרכב ליותר מתקופת האחריות.

כמו כן, אחריות לא פוטרת אותי מהתעסקות עם תקלות ובילוי במוסכים.

לגבי אופציות אחרות, בדקתי מספר רכבים, הפוקוס היתה יותר צפופה לי, המגאן היתה בסדר מבחינת הנוחות במושב אך פחות מבחינת ההתאמה ליומיום ולמשפחה.

אני מוכן להתפשר על נוחות מסויימת בנסיעה ובמושב, ועם זאת רוצה להבין את המשמעות של הסעיפים שהעליתי.

פורסם

מה לגבי רכב יותר פרקטי נוסח סקודה אוקטביה RS?

ברכבים חדשים נראה לי שמה שצריך לענין אותך זה קצת פחות האמינות אלא היחס של המוסכים והיבואן. בזמן תוקף האחריות ומחוצה לו.

פורסם

לדעתי האישית, כשאני חושב על רכב משפחתי אני חושב דבר ראשון על בטיחות ואחריו על נוחות לנוסעים, לכןאני הייתי הולך על וולוו s60 החדשה עם מנוע 2.0 מוגדש על 245 כוחות סוס - זה פותר בוודאות את בעיית הנוחות

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לגבי האמינות, הייתה בעיה בטורבו במנועי 2.0 של הקונצרן החדשים (גם ב GTI 7), ממה שהבנתי זה כבר סודר, ברכבים החדשים מגיע כבר עם טורבו חדש, אם לא זה יצריך החלפה במוסך.בדוק את זה בעת הרכישה.

בעבר היה גם צורך בהחלפת כוסית דלק די תכופה במנועי 2.0 לא יודע אם הבעיה נפתרה במנועים החדשים, מעבר אין משהו מיוחד אבל זכור שאין גם הרבה זמן נסועה לרכבים האלה על כבישי ארצנו.

כפי שהציעו לך, סקודה VRS זו אופציה לא רעה ויותר שימושית, צריכה להגיע גם קופרה החדשה, כך שאולי שווה לבדוק גם האפשרות הזו.

פורסם (נערך)

הדור ה7 לא נמצא מספיק זמן בשוק כדי לדעת על מחלות מסויימות אבל רוב המכלולים הם שדרוג של מכלולים ותיקים (2.0 TSI) ובשילוב הגיר הידני

זה לא הימור גדול.

מ4 שנים נסיון עם דור 5 מודל 2006 , הרכב מאוד אמין.

אני גם 5 חודשים עם דור 6 מודל 2010 שמפגין אמינות . בלי עין הרע.

נ.ב. נושא הכוסית דלק רלוונטי לדור 5 בלבד. עד שנת 2008

לגבי המושבים - הנהג והמושבים מתרגלים אחד לשני. גם לי בהתחלה הרגישו צרים , עכשיו אני בכלל לא שם לב.

לגבי הג'נט- קשה לי להאמין שתרגיש הבדל . אני עברתי מGTI עם 17 לGTI עם 18 ולא הרגשתי שינוי מהותי.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לדעתי האישית, כשאני חושב על רכב משפחתי אני חושב דבר ראשון על בטיחות ואחריו על נוחות לנוסעים, לכןאני הייתי הולך על וולוו s60 החדשה עם מנוע 2.0 מוגדש על 245 כוחות סוס - זה פותר בוודאות את בעיית הנוחות

תודה על ההצעה, אני מוכן להתפשר על הנוחות במידה מסויימת, עם זאת חשובה לי תיבת הילוכים ידנית

פורסם (נערך)

נהגתי בGTI וגם בST, אין ספק שעבור הנוסעים ה-GTI תהיה נעימה יותר. זאת בחירה מעולה, כמשפחתית ספורטיבית שנעימה ביום-יום אין לה מתחרים, בפרט אם ידנית. ה-ST יותר נוקשה, יותר HARD CORE, פחות נינוחה בנסיעה מנהלתית. עם כל הכבוד לסקודה הכיול שלה הרבה פחות מהנה בנהיגה ספורטיבית (להבדיל מסתם "נסיעה מהירה"). אם כל השאלה פה זה המושב, אני חושב שהתשובה של אייל ממצה.

* וחבל שג'ולייטה תלתן חדשה לא מגיעה ידנית, כי אם כבר מושבים - של הג'ולייטה מעולים ביותר, נוחים אוחזים ויפים, ובכלל הרכב מוצלח. אבל אין ידנית...

עריכה אחרונה על ידי alfa_draco

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...