Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים שמתי ג'אנטים חדשים + צמיגים ועל הדרך בדקתי את הברקסים + רפידות + סנדלים מאחורה

מי שבדק והרים את הרכב על הליפט הוא פאנצ'ר מאכר מוכר למשפחה וסוג של חבר טוב אז על הדרך הוא העיף מבט מתחת

לרכב וגם במנוע והוא אמר לי [וגם ראיתי] שיש "הזעה" מהגיר ושזה בעיה שכל בנאדם עם רכב 2004 מקווה שזאת תהיה הבעיה שלו

הוא לא ידע להגיד לי מה בדיוק הבעיה פשוט רואים באמצע הרכב בחלק הקדמי מתחת למנוע שכבה של שמן [לא מטפטף] אבל אם מעבירים

את האצבע היא נהיית חומה / שחורה ושמנונית אמנם הריח לא שרוף אבל ריח של שמן מסריח ורגיל.

ממבט מלמעלה כל המנוע נקי בלי נזילות ובלי בעיות אבל שוב בחלק האמצעי קצת מתחת לראש מנוע יש גם סוג של הזעה זה נראה כאילו יש

שכבה מאוד דקה של חול מעורבב עם שמן זה ככה כמה ימים זה לא מטפטף אבל אם אני ינגב עם נייר הכל שלושה ארבעה ימים אחרי זה זה שוב יהיה שכבה של שמן + חול.

לפני שאגש להונדה המורשה ברחובות יש למישהו השערה מה זה יכול להיות ? הלך גיר ? "הזעה" נורמאלית ? תקלה פשוטה ?

מדובר בהונדה סיוויק 2004 מנוע 1.6 גיר אוטומאט מחר אעלה תמונות ביום ממתחת ומלמעלה.

יש לציין שיש לי חנייה פרטית ובו הרכב חונה כבר 4 חודש כמעט והיא נקייה ויבשה ללא כתמי שמן או כל דבר אחר.

פורסם

זה שמן שחור (של מנוע) או אדום של גיר ? צריך להרים רכב על הליפט ולבדוק שאין נזילה ממחזיר שמן כלשהו (אולי מחזיר שמן אחורי שיושב בין המנוע לגיר /אולי מחזיר שמן של טיימינג ואולי מחזיר שמן של הגיר עצמו אם קיים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...