Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על נוחות והתנהגות אין ממש על מה לדבר, אבל במחיר הזה - אני לא חושב שתמצא רכב טוב יותר,

במיוחד שרב המכוניות האלה נמכרו לאוכלוסייה מבוגרת יחסית שלא עוברים את ה2000 סל"ד.

במחיר הזה יש רכבים עדיפים משמעותית, אבל עמישראל יעדיף כנראה את האופציה ה"אמינה" (במרכאות כי באמת שאי אפשר לדעת) על פני האופציה ה"חרא צרפתי" כמו סיטרואן ZX, פז'ו 309, רנו 19 (שהן טובות ב-ה-ר-ב-ה. ויש גם עוד מכוניות עדיפות שאינן צרפתיות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לתווך המחירים נכנסת גם רנו טווינגו, בעלת מרווח ונוחות גדולים יחסית למחיר הזול בו היא נמכרת. בנוסף היא נחשבת חסכונית בדלק ופחות או יותר אמינה

פורסם
לתווך המחירים נכנסת גם רנו טווינגו, בעלת מרווח ונוחות גדולים יחסית למחיר הזול בו היא נמכרת. בנוסף היא נחשבת חסכונית בדלק ופחות או יותר אמינה

רק חבל שהיא לא אוטומטית ...

וחצי אוטומטית לא נחשב אם הלכת לציין את זה.

פורסם
במחיר הזה יש רכבים עדיפים משמעותית, אבל עמישראל יעדיף כנראה את האופציה ה"אמינה" (במרכאות כי באמת שאי אפשר לדעת) על פני האופציה ה"חרא צרפתי" כמו סיטרואן ZX, פז'ו 309, רנו 19 (שהן טובות ב-ה-ר-ב-ה. ויש גם עוד מכוניות עדיפות שאינן צרפתיות)

רוני

בדיוק,רק אתמול דברתי עם מוסכניק שצחק עלי שספרתי לו על חיפושי 106 לאמי...הוא מספר לי על קליאו שמכרו ב17 במקום 26...

עמישראל שומע צרפתי ובורח כמו מפגר בגלל השם שהיה להם פעם

הנה דוגמא שלפני כמעט עשור מכרנו BX במצב מצוין עם משאבה הידראולית חדשה(מה שמפחדים ממנה) ואנשים צלצלו ממודעה ולא התביישו להתפלא איך אנחנו לא מוכנים למכור בחצי מחיר...

עד שהגיע מכונאי שיודע מה זה רכב,בדק לבד ולקח כמעט במחירון...

בקיצור,נראה לי שצרפתי במצב טוב או עוד כמה אפשרויות כמו 323 שאמרו או סאני לא יפחתו מלנסר שאגב,השוק שלה זה לא מה שהיה פעם...(סוחרים קונים לפחות את הסופר ב60% ממחירון)

כמובן שלכב יפני ישן יותר יכולות להיות בעיות שאין בחדש

צביקה

פורסם
על נוחות והתנהגות אין ממש על מה לדבר, אבל במחיר הזה - אני לא חושב שתמצא רכב טוב יותר,

במחלקת "לוי יצחק דופק אותי" שמור למונדיאו מקום של כבוד.

שלי עומדת היום על מחירון של 25,000 ש"ח, ואין מה להשוות באיכות, במרווח, בשימושיות, באבזור, בנוחות, בכוח וגם בחסכוניות הדלק ללאנסר או לסופר רייסר.

אה, והיא גם אמינה (למעשה הוחלפו בה רק חלקים מתבלים).

וגם הביטוח שלה זול.

אבל לך תסביר את זה לישראלים , אפילו החברים שלי שיחסית צעירים, כל כך שמרנים שהם יעדיפו קיאה פרייד או אקסידנט, ולא אירופאית - אז מה לי להלין על המבוגרים יותר...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חברה - אין צורך להפוך את השירשור הנ"ל ל-"עד כמה הישראלים לא מבינים וקונים יפניות".

יש הגיון רב בקניית יפנית חדשה ועוד יותר בקניית יפנית משומשת - האירופאים אומנם עשו צעד גדול לכיוון האיכות היפנית, אבל הם עדיין סובלים ממחלות ילדות של מערכות חשמל הנוטות להתקלקל לעיתים ועוד.

אני איני מגן על הלנסר - באופן אישי מיצובישי נחשבת בעיני כאחרונה בין היפניות באיכות הכוללת שלה. ולכן בכל מקרה המלצתי היא ללכת על יפנית אחרת (סובארו-מזדה-טויטה-ניסן).

אבל קניית יפנית בת 10 היא הגיונית ביותר - מבחינת אמינות, מחירי חלפים וכומבן סחירות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
חברה - אין צורך להפוך את השירשור הנ"ל ל-"עד כמה הישראלים לא מבינים וקונים יפניות".

יש הגיון רב בקניית יפנית חדשה ועוד יותר בקניית יפנית משומשת - האירופאים אומנם עשו צעד גדול לכיוון האיכות היפנית, אבל הם עדיין סובלים ממחלות ילדות של מערכות חשמל הנוטות להתקלקל לעיתים ועוד.

אני איני מגן על הלנסר - באופן אישי מיצובישי נחשבת בעיני כאחרונה בין היפניות באיכות הכוללת שלה. ולכן בכל מקרה המלצתי היא ללכת על יפנית אחרת (סובארו-מזדה-טויטה-ניסן).

אבל קניית יפנית בת 10 היא הגיונית ביותר - מבחינת אמינות, מחירי חלפים וכומבן סחירות.

..ירון תודה!

בברכה צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
..ירון תודה!

בברכה צביקה

מה תודה? הוא בסה"כ ציין את דעתו. אין צורך לכתוב סתם. זוהי דעתו והיא לא מחזקת כהוא זה שום דעה שלך אלא רק מתווספת אליה. בדיוק כמו שדעתי היא שעדיף לקנות אירופאית בת 7 במקום יפנית בת 12, נניח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה תודה? הוא בסה"כ ציין את דעתו. אין צורך לכתוב סתם. זוהי דעתו והיא לא מחזקת כהוא זה שום דעה שלך אלא רק מתווספת אליה. בדיוק כמו שדעתי היא שעדיף לקנות אירופאית בת 7 במקום יפנית בת 12, נניח.

רוני

לא מסכים איתך !

ואני לא מחזק את דעתך , אלא להפך שולל אותה!

תודה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יצחק לוי דופק ועוד איזה דופק

את המונדאו של אבא שלי שנת 94 הוא מכר עכשיו ב20 אלף שקל... בעוד שיצחק לוי קבע שהמאזדה 626 שנת 94 שווה 37... המכונית יותר טובה?? ממש לא

אי אפשר אפילו להשוות את הלנסר הישנה והבטוחה כמו נעל למונדאו הישנה...

יש גם לאונות יותר יקרות מהמונדאו... ואידיוטים קונים

המונדאו היא המכונית הכי טובה שאפשר לקנות עד 20 אלף שקל... והיא שווה הרבה יותר אם היא במצב טוב

פורסם
לנסר 93

מנוע 1468 סמ"ק 87 כ"ס 12 שסתומים.

הגירסה האוטומטית מאובזרת לגמרי ארבעה ח"ח / נעילה מרכזית / הגה כח.

אמינות גבוהה, צריכת דלק - לא משהו.

גם בדגם 93 מדובר בקרבורטור.

הביצועים דווקא לא רעים למיטב זכרוני ( בעיקר מול התחרות של אותן שנים - סובארו ליאונה 1.6 )

מחירי חלפים - זוועה ( יקר )

לאבי יש לנסר שנת 93 , ואם מישהו ימצא קרבורטור תחת מכסה המנוע הוא מוזמן לשמור אותו לעצמו...

היא מסוף שנת הדגם, עלתה על הכביש במרץ 93, ומצויידת בממיר קטליטי, הזרקת דלק, ו90 כ"ס.

צריכת דלק : 1:8 בעיר (אוטומטית)

פורסם
לאבי יש לנסר שנת 93 , ואם מישהו ימצא קרבורטור תחת מכסה המנוע הוא מוזמן לשמור אותו לעצמו...

היא מסוף שנת הדגם, עלתה על הכביש במרץ 93, ומצויידת בממיר קטליטי, הזרקת דלק, ו90 כ"ס.

צריכת דלק : 1:8 בעיר (אוטומטית)

נו, וכמה כאלה יש על הכביש ? 4 ?

צריכת הדלק, 1 ל 8, היא סבירה למנוע 1.5 הזרקה ביחס לשנתון (אבל לא ממש אפשר להאשים את המנוע אלא יותר את הגיר...)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הלאנסר שנחתה כאן בשנת 89 הצליחה כאן מאד,מהסיבה הפשוטה שהיא היתה מכונית טובה לעין שיעור מהסובארו לאונה,שהיתה מלכת המכירות.הלאנסר היתה מכונית נאה בעלת עיצוב מודרני,תא נוסעים מהודר וכולל הכל(חלונות,נעילה,מראות,הגה ומושב נהג מיתכווננים,מזגן בעל מצב ECO ועוד),מרווח פנימי מצויין,התנהגות כביש טובה ובטוחה ואיכות גימור מעולה.הנקודה החלשה היחידה היו הביצועים,אם כי גם בתחום זה היא עלתה על הסובארו לאונה.סה"כ הן שרדו יפה את שיני הזמן,ובטוח שבאופן עדיף בהרבה מפיג'ו 309 או 405.לאנסר שטופלה היטב הינה מכונית אמינה,וחוץ מתצרוכת דלק מעט גבוהה,היא תמורה טובה.באגף האוטומטיות לא היה לאירופה מה להציע בשנים אלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...