Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לפלאפון לאדם בן 80 +

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

סבא החליט שהוא צריך פלאפון כדי שיהיה לו איך להתקשר אם חלילה יגיע לבית חולים.

הדרישה היא כמובן שיהיה ענק וכמה שיותר דומה לטלפון הביתי כדי שלא יסתבך.

אני ירכוש כרטיס סים עם החבילה הכי זולה שיש באחת הרשתות.

מישהו יכול להמליץ על מכשיר שכזה?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ה doro הוא טלפון מתקפל (צדפה ) שמתאים למבוגרים. מקשים גדולים ותצוגה. גם הרמקול חזק.

רכשנו לאדם בן 70 לפני שנה והוא מרוצה. אולי היום יש דברים טובים יותר

פורסם

ראיתי את הכתבה של YNET אך ההמלצות שם על מכשירים קטנים יחסית (C2).

השמיעה כמובן לא מאה אחוז אך עדיין בסדר.

ליאור תודה אבדוק את הדגם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מכשירי Doro מיועדים לקבוצת אוכלוסיה זו.

כמו כל מכשיר - רכישה בחו"ל תחסוך כמחצית העלות.

אם מדובר באדם עם ראיה, שמיעה ופעולת אצבעותסבירים - נוקיה 105 שעולה 170 ש"ח יספק את הסחורה. ההורים שלי (בני 85 ו-91) משתמשים בנוקיה 3100 ומסתדרים אתו היטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מכשירי Doro מיועדים לקבוצת אוכלוסיה זו.

כמו כל מכשיר - רכישה בחו"ל תחסוך כמחצית העלות.

אם מדובר באדם עם ראיה, שמיעה ופעולת אצבעותסבירים - נוקיה 105 שעולה 170 ש"ח יספק את הסחורה. ההורים שלי (בני 85 ו-91) משתמשים בנוקיה 3100 ומסתדרים אתו היטב.

צביקה פיק(ה) ;)

הנוקיה 105 אכן יכול להתאים (השתמשתי בו במסגרת העבודה שלי). הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שהוא לא נועל את המקשים לבד אחרי כמה זמן (אולי זה קיים בהגדרות ולא ראיתי), ואז המקשים עלולים להלחץ סתם.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

DORO מכשירים מצויינים ומתאימים בול לדרישות שלך, מניסיון בתחום הזה.

כמו שמישהו רשם למעלה ניתן לקנות אותו מחברת "מהלב" או מאחת החברות שמשווקות מכשירי שמיעה ואביזרי עזר. יש מס' גדלים ועיצובים, בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ראיתי היום שניתן להשיגו במחיר 150 ש"ח.

קשה לי להאמין שפונקציית נעילת המקשים לא קיימת - היא סטנדרטית לפחות מימי ה-3100. חפש ברשת את ספר ההוראות ווכל לקבל מענה לשאלה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה על ה doro- לסבא שלי, שהוא בן 84 וסובל מבעיות שמיעה, יש אחד והוא מרוצה ממנו.

אם כבר הוזכרו מכשירים של נוקיה, הממשק שלו מזכיר מאוד את זה של הנוקיה הישנים (צביקה וכו'), אבל יותר גדול וברור.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

אמאזון.

אם בארץ - באג ודומיו. אבל המחיר פחות או יותר כפול.

כקוריוז - יש לדורו גם גרסת מסך מגע (יתרון מבחינת שטח מסך, חסרון מבחינת תפעול על ידי אנשים עם מגבלות מוטוריות). אבל אם הולכים לכיוון של מסך מגע אפשר לרכוש אנדרואיד סטנדרטי ולהתקין עליו לאונצ'ר ייעודי למבוגרים (מצאתי כאלה בפלייסטור אבל לא בחנתי אותם בפעולה).

• תוכן חדש...