Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ומיצובישי 97-00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אני עומד לפני רכישת רכב. תאמת שהכיוון שלי, עם עזרה של ההורים, זה לאיביזה 2009/10 1600.

אבל עלתה לי מחשבה לבדוק מכוניות שאני מסוגל לקנות גם ללא עזרתם

הדרישות קודם כל הן אמינה וחסכונית (יחסית) בדלק. לאחר מכן גם שתראה טוב ושיהיה לה כוח סביר ולא עגלה.

רעיון שמאוד קרץ לי זה הונדה סיויק קופה/הצ׳בק או מיצובישי קולט (העדפה להונדה) בשנים 97+. העדפה (כמעט מוחלטת) לידני.

כמה רכב יכול להישאר אמין אחרי כלכך הרבה זמן? אשמח לחוות דעת:)

כמו גם לכל הצעה אחרת שיש לכם ואני לא חשבתי עליה!:)

[או כאלה שכן חשבתי עליהן גם כמו פולו/גולף ישנות, סיאט ישנות. צרפתיות למיניהן, אבל לא בטוח בקשר לרמת אמינות/חיסכון/כוח סביר שלהן]

התקציב שלי לבד עומד על 26-30K

תודה

עריכה אחרונה על ידי asaf1008
פורסם

אם יש לך תקציב כזה למה לקנות רכב כלכך ישן?

אם אתה סטודנט כדאי שתחשוב על רכב אמין, חסכוני ולא יקר לתחזוקה.

אם אין לך בעיה עם ידני, תוכל למצוא בחריגה ממש קלה שברולט ספארק 1.2, הרכב אמנם לא טיל בליסטי והשוק שלו לא וואו, אבל הוא בסדר גמור מבחינת אמינות, די מאובזר ויחסוך לך בדלק וגם יהיה מודרני.

במסגרת התקציב גם ניתן לקבל מכוניות ישנות יותר מקטגורייה גבוהה יותר, למשל תנסה לחפש יונדאי גטס ברמת גימור GLI/GLX/GLS מהשנתונים המאוחרים עם גיר ידני, כאן אין בעיה של צריכת דלק כפי שהדביקו לגטס עם הגיר האוטומטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גטס גטס ושוב גטס. מבחינת אמינות היא מדהימה, קצת פחות חסכונית בדלק.

אם אתה מתכוון לנסוע הרבה אז פונטו גרנדה, חסכונית בדלק, אמינה ומרווחת.

המלצה, רק ידני.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

קודם כל, לא רק שאין לי בעיה עם ידני - אני באופן החלטי לגמרי רוצה ידני דווקא. אני אוהב לנהוג:)

דבר שני מבחינתי גטס זה דיי עגלה.. הרכב הקודם שלי היה אלפא 147 105 כ"ס ונכון זה לא הרבה תאכלס, אבל הוצאתי ממנה כל טיפה מה-105 האלה

לכן כשאתם אומרים לי גטס זאת חתיכת נפילה הן בכוח והן במראה..

דור - הסתכלתי על הישנים האלה כי אמרתי, אם זה באמת אמין, ויש אחת שמורה שנראית טוב גם (ויש הרבה כאלה ששופרו רק קוסמטית, כי אין לי ראש להתעסק עם שיפורי מנוע גם עם חוקיים פשוט כי זה אומר עוד תחזוקה לאותם שיפורים) אז מה רע לי להוציא פחות מהתקציב? לכן עדיין מעוניין בחוות דעת עליהן למי שיש! :)

ספארק נראית לי פשוט קטנה מדי:/ מה עוד אתה מציע? ("מכוניות ישנות יותר מקטגוריה גבוהה יותר")

אוהד - על איזה שנתונים אתה מדבר? או שזה לא משנה בדגם הזה כי הוא יחסית חדש בכל מקרה? ואיך המנוע מבחינת כוח סביר?

• תוכן חדש...