Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי בימבה.

היא היתה מתחממת ודלפו לה מים מהרדיאטור. החלפתי לרדיאטור חדש בעבודה עצמית + שטיפה טובה + נוזל קירור.

כרגע המד חום לא עולה מעל החצי, אולי רק טיפונת. מאידך אני לא שומע את המאוורר נכנס לפעולה (כן עובד במתח ישיר), הרכב עובד בטורים גבוהים יחסית (2000 כשקר עד 1300 כשחם בסרק) ולדעתי צורך יותר מדי דלק.

מצאתי איזה חוט מנותק שנראה לי כמו יוניט חום או צ'וק חשמלי.

אני לא חושב שזה יוניט כי אחרת איך מד החום היה מראה טמפ' ?

הקיצר- לאן הדבר הזה אמור להתחבר, מישהו יודע ?

בתמונה הזו זה מימין לתווית הצהובה

PwPN5z2.jpg

צילום מקרוב יותר

oVIJ2uw.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הקונקטור צריך להיות מחובר לתרמוסווי'ץ אשר תפקידו להפעיל את המאוורר. התרמוסוויץ' מותקן על הפלאנג' של התרמוסטט.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק, אבל הקונקטור הזה יוצא ממעין v שלזרוע אחת הולך צינור מים מהרדיאטור (העליון) ובזרוע השניה יש את היוניט הזה. אני לא רואה עוד משהו...

פורסם

אני לא חושב שזה יוניט כי אחרת איך מד החום היה מראה טמפ' ?

אני מניח שגם ברכב שלך כמו בכמה רכבים שהספקתי להכיר, היוניט שמפעיל את המאוורר הוא לא היוניט שמשדר טמפ' ללוח שעונים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
תודה מרק, אבל הקונקטור הזה יוצא ממעין v שלזרוע אחת הולך צינור מים מהרדיאטור (העליון) ובזרוע השניה יש את היוניט הזה. אני לא רואה עוד משהו...

על הפלאנ'ג בצורת V מותקן התרמוסוויץ'.

כמה פינים יש לקונקטור הפנוי ?

פורסם

לתרמוסוויץ' מתחבר קונקטור בעל פין אחד כאשר הגוף הוא אדמה. בדוק את הממסר של המאוורר שמקבל פיקוד מהתרמוסוויץ' לשם הפעלת המאוורר. הממסר צריך להיות מותקן על הדופן בתא המנוע.

צר לי, אבל יותר מזה אינני זוכר.

פורסם

שוב תודה, הצלחתי למצוא כמה שרטוטים - להבנתך, החוט מהתרמוסוויץ' אמור להתחבר לאיזו רגל פיקוד בריליי המאוורר ?

vQvmXxq.jpg

JTirlUC.jpg

uuQNmQV.jpg

UIrkNp7.jpg

PUPaiiP.jpg

פורסם (נערך)

לרגל C היכן שמציור סליל של הממסר.

בשרטוט לא מצויין לאיזה רגל אז אם טעיתי חבר לרגל D.

אתה יכול לנסות גם לעקוף את התרמוסוויץ' ולתת מינוס ישירות לממסר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...