Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי 3 רכבים

הונדה סיוויק 2006,טסט לשנה,יד 2 מליסיניג 200 ק"מ -28000 ש"ח

סוזוקי ליאנה 2007,טסט לשנה,יד 2 פרטי 100 ק"מ (אחריות לשנה) 32000 ש"ח

מיציבושי לנסר INVIT 1.5 2010 טסט לשנה ,יד 1 ליסיניג 80 ק"מ (אחריות לשנה) 39000 ש"ח

מה לדעתכם העסקה הכי משתלמת ?

פורסם

בוא נחזור להתחלה - מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב?.

לגבי הסיויק, ב 2006 שווקו 2 הצורות- דור 7 ודור 8 לדעתי לפי המחיר זה דור 7.

לגבי המיצובישי מי נותן לך אחריות?.

פורסם
בוא נחזור להתחלה - מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב?.

לגבי הסיויק, ב 2006 שווקו 2 הצורות- דור 7 ודור 8 לדעתי לפי המחיר זה דור 7.

לגבי המיצובישי מי נותן לך אחריות?.

הדרישות שלי מהרכב שיסע בלי להכנס למוסך בשנה וחצי הקרובים ,לאחר מכן אחליף אותו לרכב מנהלים,התקציב שלי לאחר מתיחה 40K ,

האחריות למיציבושי מגיע מהמגרש של הטרייד אין (כל הרכבים מטרייד אין)

פורסם

עדיף שתחפש מאלדן/אוטוסנטר/שלמה סיקט/טרייד אין של יבואן וכו' שתקבל אחריות אמיתית ותקנה רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה.

למידע נוסף אני מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם

אתה מודע לזה שביד 2 תוכל למצוא רכבים יותר שמורים בפחות מחיר?

אם קורץ לך עניין האחריות {שזה הגיוני} תבדוק על מה יש אחריות, כולל אותיות קטנות ושאר ירקות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
עדיף שתחפש מאלדן/אוטוסנטר/שלמה סיקט/טרייד אין של יבואן וכו' שתקבל אחריות אמיתית ותקנה רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה.

למידע נוסף אני מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

יש היסטורית טיפוליים מלאה ,כמו כן הם מתחייבים על מנוע גיר ושילדה בבדיקה, וגם לתקן את כול הריג'קטים שיצאו באם יצאו בבדיקה .

האם העסקה כדאית ?

פורסם

שום מגרש לא יעמוד באחריות לרכב 2006. רד מהאשליה הזאת. לא יספרו אותך ממטר בשניה שהכסף יעבור לסוחר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

עדיין, בדוק בחברות הגדולות ולא במגרשים הקטנים ואולי תקבל הצעה טובה יותר.

עריכה: סתם מחיפוש קטן תראה מה מצאתי (אם חשובה לך האחריות):

http://www.chevrolet.co.il/certified/CarDetails.aspx?CarNum=5044470&brand=%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98&model=%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98%20%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96&year=2009

בנוסף נתונים יותר טובים ממה שמצאת מבחינת יד וק"מ.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
עדיין, בדוק בחברות הגדולות ולא במגרשים הקטנים ואולי תקבל הצעה טובה יותר.

עריכה: סתם מחיפוש קטן תראה מה מצאתי (אם חשובה לך האחריות):

http://www.chevrolet.co.il/certified/CarDetails.aspx?CarNum=5044470&brand=%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98&model=%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98%20%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96&year=2009

בנוסף נתונים יותר טובים ממה שמצאת מבחינת יד וק"מ.

שברולט קרוז שנה 2009 עדיפה על מיציבושי 2010 ב6000 ש"ח יותר ? (שואל בתום כי באמת איני יודע )

פורסם

ספציפית אולי לרכב הזה כי הק"מ של השברולט יותר נמוך (אם תחלק את הק"מ גם במספר השנים שהרכב על הכביש תראה שממוצע לשנה גם יצא יותר נמוך) מה גם שיש לך אחריות של יבואן שברולט ולא של סתם איזה סוחר שיזרוק לך מילים באויר. (מה גם שהמחיר תמיד נתון למיקוח לכן אני מציע לך שתיגש לחברות הגדולות ותבדוק).

צריך גם לבדוק המחירון כמה הרכב שווה וכמה אחוזי הפחתה יש לו (כנס לאתר לוי יצחק למחירון ותבדוק עבור כל רכב) וגם בכלל תיכנס ליד 2 או ל winwin ותבדוק בכמה נמכרות מכוניות עם נתונים דומים.

פורסם
הרצתי חיפוש לשברולט קרוז באתר והדעות עליו חלוקות האם בכול זאת כדאי לרכוש אותו ?

על פי חוות דעת שקראתי באתר רק דגמי 2011 ומעלה שווים קניה ,

לאחר בדיקה מול שברולט ההצעה הכי טובה שקיבלתי לקרוז 2011:

1.רכב יד 1 מפרטי 60 ק"מ במחיר 55000 .

2.רכב יד 1 מליסינג 70 ק"מ במחיר של 50000.

השאלה שלי היא האם כדאי לי לקחת את המיציבושי 2010 שהוצע לי במגרש אחר ב39000 ש"ח ?

פורסם

גם אני חיפשתי הרבה על השברולט קרוז בחודשים האחרונים והגעתי למסקנה:

אם אתה מחפש רכב אמין ויותר חסכוני מהקרוז - קח את הלנסר.

אם אתה מחפש רכב מאובזר, נוח ועם עיצוב פנים יותר מודרני מהלנסר - קרוז את הקרוז.

אני אישית ממש התאהבתי בקרוז אבל בגלל שהגרסאות של ה-1.6 ממש זללניות בדלק ירדתי מזה.

פורסם
גם אני חיפשתי הרבה על השברולט קרוז בחודשים האחרונים והגעתי למסקנה:

אם אתה מחפש רכב אמין ויותר חסכוני מהקרוז - קח את הלנסר.

אם אתה מחפש רכב מאובזר, נוח ועם עיצוב פנים יותר מודרני מהלנסר - קרוז את הקרוז.

אני אישית ממש התאהבתי בקרוז אבל בגלל שהגרסאות של ה-1.6 ממש זללניות בדלק ירדתי מזה.

האמת שאבזור לא ממש מעניין אותי ,רציתי לדעת האם שווה להוסיף 16 ש"ח במקום המיציבושי ולקחת קרוז יד 1 פרטי ? או שמא שני הרכבים יעשו את העבודה ?

• תוכן חדש...