Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש 206GTI/XS או אלפא 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלטתי להתחיל לחפש רכב,משהו קטן ומעניין וחשבתי על 206 XS\GTI או אלפא 147.השאלה שלי היא כמה קילומטר נחשב "סביר" ומכמה עליי להימנע מהרכב,בנוסף ברור לי שרכב כמה שיותר חדש יותר טוב אבל רציתי לדעת מאיזה שנתון עליי להימנע.

פורסם

הממוצע הוא 17 אלף בערך,אבל זה לא מדד עיקרי,שיקול חשוב הוא היסטורית טיפולים למשל,עדיף רכב עם היסטוריה מלאה שנסע י ותר מאשר מצב הפוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים במידה מסויימת עם יוליאן. כלומר, השתדל לחפש את הרכב עם הקילומטקאז' הנמוך ביותר. יחד עם זאת, אני מניח שאתה מכוון לשנתונים באיזור 2002 וסביר שלרכבים בשנתון הזה (בני 12 בכ"ז) תהיה נסועה גבוהה (אני חושב שעד 20K בממוצע לשנה זה בסדר) ולכן, אם אתה נעול על אלו, בפרט על ה-147 (שתהיה נדירה יותר במצב טוב) בדוק מצב האוטו לרבות טיפולים (ה-147 מאוד רגישה לתחזוק ירודה) וכו'.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ממליץ על ה206xs עקב זמינות חלקים גבוה יחסית, שלדב מצויינת ואפטרמרקט רחב מאוד. כמו כן צריכת הדלק מצויינת ( נוהג רגוע ועושה בממוצע 16 קמ לליטר אמיתי ומאומת לאורך שנה )

פורסם

הקמ ממוצע,אין אפשר לתת סיכוים בכול זאת מדובר על כמעט בן 14,יכולים להיות מידי פעם הפתעות,באיזה תדירות אף אחד לא יודע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...