Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריאטין - ואיזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הבנתי, זה כן סוג של נותן אנרגיה והרבה יותר מזה. זה לא עושה מה שאבקה עושה. פשוט המראה המנופח מגיע מהמים (שוב, על פי הבנתי, אולי אני טועה). בכל אופן, מאסת השריר שהושגה עד הרגע שבו מחליטים להפסיק עם הקריאטין כן נשארת. פשוט הנפח יורד

פורסם

מניסיון העבר שלי:

מישהו בחדר כושר שהייתי מתאמן בו היה לוקח קריאטין והתוצאות היו נראות (חיטוב מטורף!)

וכשאני לקחתי לעומת זאת, לא היה שיפור כלל.

יש צורך לשתות הרבה מים, אחרת אתה עלול לגרום נזק לכבד לכליות.

אם יש לך גנטיקה טובה,אתה יכול לוותר על זה.

פורסם
מניסיון העבר שלי:

מישהו בחדר כושר שהייתי מתאמן בו היה לוקח קריאטין והתוצאות היו נראות (חיטוב מטורף!)

וכשאני לקחתי לעומת זאת, לא היה שיפור כלל.

יש צורך לשתות הרבה מים, אחרת אתה עלול לגרום נזק לכבד לכליות.

אם יש לך גנטיקה טובה,אתה יכול לוותר על זה.

לא היה משפיע עליך בכלל?

תגדיר גנטיקה טובה?

פורסם

לא השפיע בכלל.

גנטיקה טובה זה אחד שלא התאמן בחיים ויש לו קוביות בבטן,למשל. (הכרתי אישית מישהו כזה).

גנטיקה טובה זה אחד שמספיק לו חצי שעה משקולות והוא אחרי כמה חודשים נראה כמו קרנף, למשל.

פורסם

מה שאתה מתאר לא קשור לגנטיקה אלא לתזונה ואחוזי שומן נמוכים. *כל* מתאמן מתחיל שעושה תוכנית compound lifts ואוכל נכון יכול בקלות להיראות כמו "קרנף" אחרי חצי שנה -- אני מנחש שמי שאתה מכיר היה רזה יחסית ולא אכל במקדונלד'ס כל יום.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

בגדול כל קריאטין מונוהידרט של חברה שהיא לא סינית (תתפלאו אבל יש הבדל ב"נקיון" של החומר).

יש אחוז אנשים מועט שקריאטין באמת לא משפיע עליהם, או משפיע בקטנה.

אני משתמש בו ועליי הוא עובד יופי.

פורסם
לא השפיע בכלל.

גנטיקה טובה זה אחד שלא התאמן בחיים ויש לו קוביות בבטן,למשל. (הכרתי אישית מישהו כזה).

גנטיקה טובה זה אחד שמספיק לו חצי שעה משקולות והוא אחרי כמה חודשים נראה כמו קרנף, למשל.

גם אני מכיר את אלה שלא היו יום אחד בחייהם במכון כושר ויש להם מבנה גוף רחב וכתפיים כאילו שכבר שנה לפחות הם מזיעים בחדר כושר.

אני לצערי לא מאלה. אצלי הגנטיקה נתנה לי חילוף חומרים שעובד על ספידים. מוריד מהר מאוד במשקל ועובד קשה מאוד כדי להעלות משקל.

מקווה שהקריאטין ישפיע עלי

פורסם

כן, יכול לרדת מהר מאוד במשקל. זה אצלינו בגנטיקה במשפחה. כולם רזים. כדי להעלות משקל אני צריך להקיז דם. אבל מספיק לא אכלתי את ה 5-6 ארוחות שלי ואני נופל מהר מאוד.

פורסם

לא משנה איזה קריאטין (קריפיור, מיקרונייז, מונו הידרת, אתיל אסטר) העיקר שיהיה מחברה מוכרת או גרמנית לא מוכרת

5 גרם ליום ואפשר לצרוך לזמן בלתי מוגבל

חייבים לשתות מים בכמויות לא בגלל שומדבר שרשמו כאן אלא בגלל שלא ניכנס לזה אבל זה הדרישה של הקריאטין כדי שתורגש העבודה שלו.

קריאטין הוא לא משתן (להיפך) ופשוט משתינים הרבה כי שותים יותר

אני יכול להעיד שמתי שנתקעתי במשקלים הקריאטין הביא לי קפיצה גדולה איתם וגם כשהייתי בחיטוב הגעתי לאחוז שומן שלא היה נראה כאילו הקריאטין הורס משהו בחיטוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקריאטין לא סתם מספח מים לשרירים וגם לא תקבל ממנו חיטוב מטורף.

כן תקבל ממנו אנרגיה. למה? בגוף יש תרכובת שנקראת ATP שהיא מקור אנרגיה זמין לגוף. ישנם מאגרים של התרכובת הזו בגוף אשר מנוצלים בזמן מאמץ. כאשר אתה מנצל חלק מהמאגר הזה הגוף שואף למלא אותו בחזרה ואת זה הוא מבצע בכמה דרכים. בצורה מופשטת אפשר להגיד שהקריאטין הוא צורה מאוד יעילה למילוי מאגרי הATP "בזמן אמת". הוא מוסר את האנרגיה שלו למולקולה אחרת שבתורה מוסרת אותה לATP ונותנת לנו עוד אנרגיה לשריר. את האפקט של הקריאטין אפשר להרגיש הכי טוב בתוכניות כוח בטווח חזרות נמוך היות והוא ינוצל בזמן קצר יחסית תחת מאמץ לצורך שיחזור מאגרי הATP. לאחר מכן הגוף יעבור למילוי המאגרים בדרכים אחרות ויעילות פחות.

דווקא לשלבים אחרונים בחיטוב למשל כנראה שתרצה להוציא את הקריאטין מהתפריט לצורך הייבוש הסופי וקבלת מראה "יבש, חד ומחוטב". לא רלוונטי כנראה למתאמן החובב אבל סתם לידע כללי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
הקריאטין לא סתם מספח מים לשרירים וגם לא תקבל ממנו חיטוב מטורף.

כן תקבל ממנו אנרגיה. למה? בגוף יש תרכובת שנקראת ATP שהיא מקור אנרגיה זמין לגוף. ישנם מאגרים של התרכובת הזו בגוף אשר מנוצלים בזמן מאמץ. כאשר אתה מנצל חלק מהמאגר הזה הגוף שואף למלא אותו בחזרה ואת זה הוא מבצע בכמה דרכים. בצורה מופשטת אפשר להגיד שהקריאטין הוא צורה מאוד יעילה למילוי מאגרי הATP "בזמן אמת". הוא מוסר את האנרגיה שלו למולקולה אחרת שבתורה מוסרת אותה לATP ונותנת לנו עוד אנרגיה לשריר. את האפקט של הקריאטין אפשר להרגיש הכי טוב בתוכניות כוח בטווח חזרות נמוך היות והוא ינוצל בזמן קצר יחסית תחת מאמץ לצורך שיחזור מאגרי הATP. לאחר מכן הגוף יעבור למילוי המאגרים בדרכים אחרות ויעילות פחות.

דווקא לשלבים אחרונים בחיטוב למשל כנראה שתרצה להוציא את הקריאטין מהתפריט לצורך הייבוש הסופי וקבלת מראה "יבש, חד ומחוטב". לא רלוונטי כנראה למתאמן החובב אבל סתם לידע כללי.

אז בשבילי זה מצוין. אין לי צורך בחיטוב בטווח הקרוב. כרגע אני עובד על מאסה ב SS וזה יתאים בול. בשאיפה כמובן שזה ישפיע עלי

פורסם (נערך)

הגזמנתם עם הקריאטין. זה לא אבקת פלא.

קריאטין מכניס מים לשריר. אז אוטומטית ישנו השפעה על מראה השריר, קצת יותר מנופח.

דבר שני, אמנם הוכח מדעית שקריאטין משפיע על יכולת הכוח ומילוי מהיר יותר של מאגרי ATP:CP אבל במינון נמוך מאוד.

דבר שלישי, קריאטין משפיע על 30-40 אחוז מהאוכלוסיה. כל השאר- אפקט פסיכולוגי.

עריכה אחרונה על ידי omrizz
פורסם

בטח שזו לא אבקת קסם, כמו שכל תוסף הוא בסופו של דבר תוסף ולא תחליף לעבודה קשה. גם לא ראיתי שמישהו פה כתב שזה עושה קסמים.

ואשמח לקישור למחקרים המדוברים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מה שאתה מתאר לא קשור לגנטיקה אלא לתזונה ואחוזי שומן נמוכים. *כל* מתאמן מתחיל שעושה תוכנית compound lifts ואוכל נכון יכול בקלות להיראות כמו "קרנף" אחרי חצי שנה -- אני מנחש שמי שאתה מכיר היה רזה יחסית ולא אכל במקדונלד'ס כל יום.

רזה אבל לא שחיף. בנוי טוב ואכל כל מה שבא לו (תימני מעורב, אז גם מאפים ובצקים לרוב. ועדיין לא ראו עליו).

• תוכן חדש...