Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריאטין - ואיזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי קצת על הקריאטין והבנתי שאין סכנה בלקחת 5 גרם ליום וזה תורם ליכולת באימון.

את תוספתי התזונה שלי אני מזמין מ VITACOST אבל יש שם מלא סוגים וחברות כולל שלהם.

המחירים נעים סביב 9-12 דולר ל 500 גרם. ראיתי שיש מיקרו ויש בצורה הטהורה. לא מבין מה ההבדלים ביניהם.

זה משנה משהו? מישהו פה מזמין משם קריאטין ויכול להמליץ לי על אחד שעובד לו טוב?

פורסם

שתהיה בעניינים (ובד״כ אף אחד גם לא מציין את זה) שאתה הולך להשתין בכמויות מסחריות. אתה לא סתם מתייבש כי המים מתאדים לך מהגוף או כי הם נכנסים כולם לשריר שלך....החומר הזה משתן בכמויות.

חוץ מזה התוצאות דיי מובטחות. אם תתאמן ותצרוך קריאטין אתה תגדל, זה מדעי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

האמת היא שאני שותה כמויות מסחריות של מים ביום (כ-3.5 ליטר בממוצע) בכל מקרה, אז לא הייתי צריך לבצע התאמות מיוחדות.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

לפי מה שקראתי מחיפוש באינטרנט כל העניין של תקופת העמסקה ותחזוקה זה שטויות. שאפשר לקחת 5 גרם ביום כל יום.

לגבי ההשתנה, בגלל שאני בתוכנית SS כבר עכשיו אני משתין בכמויות מסחריות מכל הנוזלים בגוף. אני קם בלילה בין 2-3 פעמים לשירותים (קצת הורס את השינה)

פורסם

לפי מה שקראתי על הדרך שבה הקריאטין עובד, אז בעצם המראה של השרירים הנפוחים שהגוף מקבל זה סתם אשליה כי זה הרוב מים שמנפחים את השריר וברגע שמפסיקים עם הקריאטין אז רוב המראה המנופח הולך לאיבוד

פורסם

זה גם מה שאני קראתי לכן לא הבנתי מדוע צריך את זה, אם זה לא סוג של נותן "אנרגיה" אז לא חבל על הכסף? זה לא עושה מה שאבקה עושה בעצם

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...