Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למסירה חיפושית 1300 שנת 70 לפרוייקט שיפוץ

קטאנה-גיא
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למסירה

חיפושית 1300 שנת 70 גרמניה, רשומה כאספנות, לא בשימוש מספר שנים.

עדיפות למי שמחפש פרויקט. בטח לא לברזל במשקל, אולי כתורמת אברים.

היו תוכניות לשפץ אותה אבל עברתי לתחום עניין אחר. עמדה בחוץ מספר שנים, המרדף אחרי כיסויים שנקרעים או נגנבים מתיש אותי.

דלת שמאל עקומה וגם הכנפיים, אין רקבונות מטורפים (מעט במקומות הקלאסיים – רצפה, קיר אש, מכסה תא מטען, מדרגות וכו').

צמיגים גמורים. להערכתי הג'אנטים לא חלודים בפנים.

לא יודע להעריך אם יש בלאי נוסף בגוף.

מנוע עבד כשהועמדה. למעט נזילות שמן לא היו תקלות. שוב, לא יכול להעריך או לערוב לטיב המנוע.

ספרות למכירה בנפרד

נא לפנות בפרטי ואחזור אליכם

שנה טובה

גיא

Beetle1.jpg

Beetle2.jpg

Beetle3.jpg

Beetle4.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

אם בא לך לעשות מצווה אשמח לקחת אותה

בשביל תלמיד שלי לשעבר אח שכול שבצבא ומחפש חיפושית

איידע אותו כשתאשר לי אשמח מאוד

חיים פרס0524806148

לא למסחר אלא אם הבחור יתייאש בדרך חלילה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באם ידידי מלמעלה התחרט ואו לא נסתייע למסור לו את הרכב

אשמח לקחת לפרוייקט שיקום חיפושית עבור חבר שמחפש אחת.

תודה

נא לפנות לשלומי 054-3442089

תודה

וחג שמח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למסירה

חיפושית 1300 שנת 70 גרמניה, רשומה כאספנות, לא בשימוש מספר שנים.

עדיפות למי שמחפש פרויקט. בטח לא לברזל במשקל, אולי כתורמת אברים.

היו תוכניות לשפץ אותה אבל עברתי לתחום עניין אחר. עמדה בחוץ מספר שנים, המרדף אחרי כיסויים שנקרעים או נגנבים מתיש אותי.

דלת שמאל עקומה וגם הכנפיים, אין רקבונות מטורפים (מעט במקומות הקלאסיים – רצפה, קיר אש, מכסה תא מטען, מדרגות וכו').

צמיגים גמורים. להערכתי הג'אנטים לא חלודים בפנים.

לא יודע להעריך אם יש בלאי נוסף בגוף.

מנוע עבד כשהועמדה. למעט נזילות שמן לא היו תקלות. שוב, לא יכול להעריך או לערוב לטיב המנוע.

ספרות למכירה בנפרד

נא לפנות בפרטי ואחזור אליכם

שנה טובה

גיא

0543000900 ערן

eran lanski

חבר מס- 14084

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבר שבוע מאז העליתי את ההודעה, החגים 'חלפו עברו ביעף' והנה, חזרתי. שמחתי לקרוא את התגובות ובעיקר את ההודעות בפרטי.

אני חוזר עכשיו מביקור במשרד הרישוי ומחוויה אנטרופולוגית בפני עצמה. למען האמת מערכת הפקידות שם מאוד שירותית, אולי אני אפנה את עובדי דואר החבילות במקום מגורי שיילמדו מה זה לתקתק עבודה.

יש ניירות בתוקף ואפשר להמשיך ולקדם את המהלך. בימים האחרונים ישבתי וסיננתי את הפונים אליי. במחשבה על עתיד הרכב (גם אני משוחד וחושב שיש לו פנינה ביד) ועל כובד משקל הפרוייקט אליהם הפונים צריכים להתחייב, עברתי על הפרופילים וקראתי שרשורים של התכתבות. אני צריך לקבל החלטה בימים הקרובים.

קצת על עצמי.

אני מחשיב את עצמי בקבוצת הקול הדומם שברקע, שם. קורא. ממעט להגיב. עוד מתקופת 'פורום תפוז-חיפושיות" עד שנהפך לגן ילדים.

את הרכב קניתי בתחילת 96 והוא שירת אותי נפלא לא מעט שנים, אפילו שירת חבר לתקופת מה. בתקופת הזוהר תיחזקתי כארבע חיפושיות בו זמנית, משפחה וחברים. לא הייתה תקלה שאי אפשר היה להתמודד איתה וגם כשנקרע כבל גז אפשר היה לאלתר חוט דרך החלון ולהגיע הביתה. אני חושב שהשיא היה כשחברתי לשעבר חזרה לבדה עם הרכב מהעבודה והרכב דומם מנוע ברמזור (סתימות דלק כרוניות במקרה שלנו) היא קפצה החוצה ב'נון-שאלאנט' - פתחה מכסה מנוע - שלפה את הפילטר - שתי דפיקות על הפגוש - נשיפה ארוכה והרכבה בחזרה. חזרה לרכב, הניעה והספיקה את הרמזור. אני מאמין שהלסת של אלה שעמדו לידה הייתה פעורה דקות ארוכות...בטח הם פספסו את הרמזור מההלם. לא חסרים סיפורים.

בתקופה הסטודנטיאלית התגאיתי כשראיתי רכבים צעירים ממני תקועים בצד הכביש ונראה היה שאני הענתיקה היחידה בבן עירוני.

אפילו הספקתי לחוות (טראומה) שיפוץ כושל של אלפא ג'וניור 1.6 שהייתה לי. נצבט הלב.

במהלך השנים ראיתי שיפוצים ואף עזרתי לחבר לעשות אוברול מלא בקרמאן גיה, השתתפתי בראלי פולקסווגן ב-2005, ביקרתי מעט במפגשים ברמת גן וגם במפגש הגדול בסוכנות פולקסוואגן בבני ברק.

אז כמו שרשמתי, הרכב עומד מספר שנים ומחורף לקיץ אני מתמודד עם תלונות ההורים על הצד האסתטי שמול הבית, מצד המועצה שמחשיבה אותו למפגע, על הכיסויים שנקרעים ונגנבים ועוד. חשבתי שאולי יום אחד יחד עם הבן שלי אתחיל פרק פרק, פחחות, מכונאות, חשמל, ריפודים וכו' אבל יש לי אהבות נוספות, אופנועים שמאוחסנים ומחכים לתור שלהם ותחום השטח שמתחיל לקבל מקום.

צריך להשלים עם המציאות, אז הנה אני היום יושב וכותב שורות אלו, נותן הזדמנות לאחר.

אז שוב, תודה לפונים וסליחה לאלו שלא חזרתי אליהם.

שנה טובה ומוצלחת

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוכן לעזור לך עם האופנועים...הלוואי והיה לי תקציב לחיפושית, מתגעגע לשמנמנה שהייתה לי.

זוכר אותך מפורום תפוז, שהיה בהצלחה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אני רואה את השרשור הזה עכשיו... כמה חיפשתי בודי כזה... בסוף מכרתי בחלקים..

אם לא נמסרה אשמח לשקמה!!

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצעתי לבחור לקנות בכסף ולא ענה אז נראה לכם ?

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...