Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנצ'יה אפסילון? אה?!

goridanb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חבר'ה.

אני בחור בן 22 מחפש לקנות רכב ראשון בתקציב של 40K

יצא ככה שבמקום היונדאי I20 והמאזדה 2 שחיפשתי, נתקלתי בלאנצ'יה אפסילון, מחיר מחירון 58000, ובדיל טוב בסוכנות דרך קרוב משפחה הורידו לי ל42 אלף ש"ח.

מדובר בשנתון 2011 30 אלף קילומטר. יד ראשונה אוטומוט.

אני מחפש אוטו עם חווית נסיעה סבבה, לא גדול במיוחד, אוטומט, צריכת דלק לא רעה, בשביל לתת משהו כמו 70-80 קילומטר ביום שילוב של בין עירוני ועירוני.

בתכלס אוטו לצעירים פשוט אני לא רוצה סוזוקי אלטו וכאלה ידני ומיני. אלא סופר מיני שנוסע קצת יותר טוב.

אז מזה הרכב הזה? המחיר , הנסיעה, הצריכת דלק, הכל מצוין. אז מה רע בו? כדאי לקנות????

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה ה0.9 אז ממש לא התחברתי לאיך שהרכב נוסע.

הרגיש לי מוזר.

נסעתי בו עכשיו, שמע זה אוטו שנוסע טוב, לא פחות מהדגמים האחרים שיש לי במחיר כזה.. אני סבבה איתו ועם צריכת דלק כזאת אני לא מתלונן.

מה עוד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסעתי בו עכשיו, שמע זה אוטו שנוסע טוב, לא פחות מהדגמים האחרים שיש לי במחיר כזה.. אני סבבה איתו ועם צריכת דלק כזאת אני לא מתלונן.

מה עוד?

הרעש שהוא עושה,

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב לא נפוץ ועקב המוניטין החלש של לנצ'יה, שהולכת ונעלמת מהשוק, צפוי להיות קשה למכירה. לחיוב, הרכב נחשב אמין ואיכותי - בסה"כ רכיבים בדוקים של תאגיד פיאט, עם רמת גימור גבוהה. הרבה עיצוב לשקל. המנוע לא מהוותיקים אבל פיאט בד"כ עושים עבודה טובה עם המנועים הקטנים, אין סיבה שזה יהיה שונה. אישית אני תמיד חושב שהיתרונות של רכב ייחודי עולים על החסרון של "סחירות נמוכה".

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לאפסילון יתרון בדמות היותו נדיר.

שילוב מנוע גיר לא מוצלח - אם אתה מסתדר עם זה - אין סיבה שלא...

מבחן לדוגמא -

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-28029-%D7%9C%D7%A0%D7%A6-%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפעל את התיבה הידנית והיא תתגמל אותך בזריזות, תשאיר אותה על מצב אוט' והיא תתסכל אותך אם העברות הילוכים מהירות מדי שיגרמו לרכב לרעוד תכופות.

אני אישית מאוד מחבב את האפסילון בשל איכות החומרים והייחודיות שבה.

המנוע עושה עבודתו נאמנה כל עוד מקפידים על העברת הילוכים ידנית.

במחיר הנכון היא בהחלט יכולה להיות הבחירה הנכונה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שרשמו לפני, השילוב של המנוע+גיר פחות מוצלח והמותג די מת. יחד עם זאת, הצורה ייחודית (ויפה לטעמי), הרכב מאובזר וזריז ומניסיוני אפשר לחיות בשקט עם שילוב המנוע והגיר (כי זה לא קשור לאמינות כמו שזה סתם קצת מעצבן). אינני יודע מה המחירון, אבל הנתונים שהוצגו והמחיר לרכב כזה בן 3, ניראים לי, לכל הפחות, סבירים כך שהעסקה, על פניו, מרגישה משתלמת.

פותה"ש, לא רשמת מה המחירון של לוי יצחק (כך שנוכל ללמוד האם המחיר בו הוצא לך משתלם).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אהבתי את המנוע 0.9 במיטו ידנית....לא יודע כיצד מתפקד באפסילון

במיטו זה מנוע אחר. זאת אומרת, זה אותו מנוע, אבל בכיול שונה (105 לעומת 80 ומשהו כוחות סוס).

הספיק לי סיבוב קצר על פיאט 500 עם אותו המנוע כדי להבין שזה לא זה. גם במיטו הוא לא מציאה גדולה לדעתי, אבל שם הוא כבר יותר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אוטו מצויין שפשוט עלה הרבה כחדש ואף אחד לא ידע שהוא קיים בכלל.

הטיפולים במוסך אמורים לעלות כמו בפיאט 500 עם אותו המנוע, לא משהו יקר.

גם זה שהאוטו ממש נדיר - זה יקל למכור לפי דעתי ולא להפך. את הירידת ערך הענקית הוא כבר עבר וב40 אלף המחיר לא כולל שום פרמיה על העיצוב.

זה אוטו מיוחד ואם עושה לך טוב לנסוע על משהו מיוחד ושונה ולא בעדר של היונדאי I20 אז תקנה, אם אתה מאלה שמעדיפים ללכת על בטוח כמו כולם אז תשאיר את זה למישהו אחר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם שוקל לקנות אותו לאחר שבדקתי כבר 3 בראבו במצב על הפנים....

אבל ביינתים די קשה להחליט בינו לבין פורד פיאסטה שעולות כמעט אותו דבר (הפרש של 4,000)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...