Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון צלילה

yossy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לכל באי הפורום היקרים,:morning:

למישהו יש רשיון צלילה?

אני מחפש המלצות למקומות צלילה בארץ או בחו''ל קרוב.

ושאלותי הן,אני מחזיק רשיון צלילה בין לאומי של PADI.

(עשיתי קורס בבית ספר צלילה אמריקאי בפיליפינים)

כבר מעל ל 10 שנים ללא שימוש ברישיון,האם יש לו עדיין ערך או פג תוקף?

אני גר בצפון הארץ,משהו יודע לומר איפה אפשר להינות מהחוויה,

ואיך עושים מבחינת ריענון,ביטוח,וכו'

פשוטט חבל לי לא לנצל את זה.

תודה.

פורסם

הרישיון עדיין בתוקף, אבל ללא צלילת רענון (והמחמירים יחייבו אותך גם ב-2), אף אחד לא ייתן לך לצלול.

רענון וביטוח צלילה זה במועדוני הצלילה למיניהם.

מועדוני פאדי (וצלילה בכלל) יש בעיקר באילת, אם כי ניתן למצוא מועטים גם באזור המרכז.

אם אני לא טועה יש מועדון יחיד בנהריה שמבצע את הצלילות בראש הנקרה.

לגבי צלילה עם רשיון פאדי במועדון שעובד עם SSI, אין לי מושג אם זה אפשרי ולכן בזה לא אוכל לעזור לך.

אם תרצה יותר מידע על מועדונים אשמח לתת לך כאן קישורים, אבל אני מאמין שאנשים מבינים ממני יוכלו לעזור לך יותר.

פורסם

חייב רענון, גם לפי החוק וגם כי כדאי מאד אחרי 10 שנים.. יאשרו לך לצלול רק אחרי שמדריך יהיה מרוצה מהתפקוד שלך במים, תרגול מצבי חירום, איזון וכו'.

אין שום בעיה לצלול בכל מועדון בלי קשר לעובדה שהוא עובד עם ארגון שונה מזה שהוצאת בו רישיון (PADI/SSI וכו').

בצפון יש את פוצקר בנהריה (הכי גדול), אינדיגו בשבי ציון, בלו בקרית ים, יש גם בחוף דור, קיסריה, ומכמורת.

ביטוח תוכל לעשות און ליין, סדר גודל של 190 ש"ח לשנה. למשל כאן :

https://www.idive.co.il/insurance/?CategoryID=490

תוכל גם לעשות בכל מועדון שתלך לצלול בו, ביום הצלילה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...