Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנסעתי בכביש המהיר, המגב הימני פתאום השתחרר ועף לו מהזרוע (איש לא נפגע,נסעתי כמעט לבד בכביש, סיפור מלא בפורום הכללי).

הזרוע המשיכה לנגב לעוד כמה שניות, תוך צווחה קורעת אוזניים מהשמשה.

הפסקתי את הניגוב ועצרתי בצד כשיכלתי וחבר יצא לשלוף את הזרוע כלפי חוץ.

כשהגעתי הביתה העברתי אצבע על השריטה והיא לא ממש עמוקה אבל מעט מורגשת.

כיצד ניתן לטשטש או להסתיר את השריטה מבלי להחליף את כל השמשה הקידמית??

תודה, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש קיט לתיקון שריטות בזכוכיות שנמכר בארץ

אני לא יודע אם זה נמכר ללקוח פרטי אבל ידוע לי על קיומו של משווק בישראל

.I'm a blocked user

פורסם

איזה חוסר מזל גבר, בכל אופן אם יש לך מקיף אז פשוט תאמר להם להגעת לרכב וראית שריטה עמוקה ואתה רוצה להחליף שמשה קדמית-לא צריכה להיות בעייה,הם ישר שולחים אותך לזגג ,אם אין לך מקיף , אז אין לך הרבה ברירות-רק להחליף שמשה ,אם כבר מוציאים , אז תנקה טוב אם יש חלודה,צבע בצבע נגד חלודה ואז תחזיר.

פורסם
איזה חוסר מזל גבר, בכל אופן אם יש לך מקיף אז פשוט תאמר להם להגעת לרכב וראית שריטה עמוקה ואתה רוצה להחליף שמשה קדמית-לא צריכה להיות בעייה,הם ישר שולחים אותך לזגג ,אם אין לך מקיף , אז אין לך הרבה ברירות-רק להחליף שמשה ,אם כבר מוציאים , אז תנקה טוב אם יש חלודה,צבע בצבע נגד חלודה ואז תחזיר.

בדיוק הזכרת לי!!! יש לי ביטוח שמשות וגרירה!!

יש עילה לתיקון חינם??????

פורסם

לי היה ביטוח מקיף ופעם כשחזרתי לרכב שמתי לב שיש שריטה שמאוחר יותר התגלתה כסדק קטן שבקושי רואים,התקשרתי לחברת הביטוח ואמרתי להם שהגעתי לרכב וראיתי שריטה שכניראה מדובר בסדק, היא אמרה לי בטלפון ללכת ולהחליף ושאלה איפה הכי נוח לי,הלכתי והחלפתי לשמשה חדשה ללא כל תשלום, עכשיו אם אין לך מקיף ורק שמשות אז אני לא יודע אם זה תופס למרות שניראה לי שכן.

תתקשר ביום ראשון ותאמר להם שיש לך סדק בשימשה ותיראה מה יאמרו לך, אם כן אז תגרום לשריטה להיות סדק קל ופתרת את הבעייה, אם לא אז תכין אלפייה.

ולהבא תאבטח את המגב למוט ע"י אזיקון שחור הכי קטן שיש,זה גם ימנע את שיחרורו במיקרה וחס וחלילה קורה מה שקרה לך וגם ימנע את גניבתו ע"י ערסים קטנים מצויים שגונבים כל דבר .

פורסם
לי היה ביטוח מקיף ופעם כשחזרתי לרכב שמתי לב שיש שריטה שמאוחר יותר התגלתה כסדק קטן שבקושי רואים,התקשרתי לחברת הביטוח ואמרתי להם שהגעתי לרכב וראיתי שריטה שכניראה מדובר בסדק, היא אמרה לי בטלפון ללכת ולהחליף ושאלה איפה הכי נוח לי,הלכתי והחלפתי לשמשה חדשה ללא כל תשלום, עכשיו אם אין לך מקיף ורק שמשות אז אני לא יודע אם זה תופס למרות שניראה לי שכן.

תתקשר ביום ראשון ותאמר להם שיש לך סדק בשימשה ותיראה מה יאמרו לך, אם כן אז תגרום לשריטה להיות סדק קל ופתרת את הבעייה, אם לא אז תכין אלפייה.

ולהבא תאבטח את המגב למוט ע"י אזיקון שחור הכי קטן שיש,זה גם ימנע את שיחרורו במיקרה וחס וחלילה קורה מה שקרה לך וגם ימנע את גניבתו ע"י ערסים קטנים מצויים שגונבים כל דבר .

מזל שעשיתי ביטוח שמשות. וזו שמשה ולא חלון צד אז כמעט בטוח שזה תופס (עשיתי ביטוח שמשות וגרר, מה הם כבר יכולים לומר??).

אני אגיד להם שיש לי חריטה על השמשה, אם לא יסכימו אני אומר להם סבבה ביי. ולאחר יומיים אעשה סדק בשמשה ואז אני רוצה לראות שלא יחליפו! (כמובן לאחר שביררתי שהם מבטחים סדקים).

חלום של כל ילד לנפץ שמשה עם אחד הפטיש שהוא רואה תלוי באוטובוס:lol: .

ולמען הסר ספק, לא הפטיש לא גנוב, הוא ישן מאוד וכמוהו כבר לא נמצאים בשימוש (2 ברזלים לבנים מותכים בצורת פטיש).

למען בטיחות הכלל ולמניעת גניבות, יש לי סט אזיקונים שחורים, אתרום 2 למען הציבור :smile:.

יוסי.

פורסם

פנה לסוכן ביטוח שלך ביום ראשון תספר לו את הסיפור על המגב והשמשה ושזה מפריע לך בנהיגה ותאמת מסוכן, הוא שולח אותך לזגג וזהו, אתה מקבל זכוכית חדשה מהניילון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
פנה לסוכן ביטוח שלך ביום ראשון תספר לו את הסיפור על המגב והשמשה ושזה מפריע לך בנהיגה ותאמת מסוכן, הוא שולח אותך לזגג וזהו, אתה מקבל זכוכית חדשה מהניילון.

היא לבטח תהא לא מקורית, אני מקווה שיש הגנה מהשמש וכל מה שצריך וכפוף לשמשה סטנדרטית שעברה בדיקה ונמצאה תקינה :idea:

פורסם

לא בהכרח לא מקורית.

פרצו לי בעבר לקוואליר, ואצל הזגג הייתה זגוגית חלון מקורית שהוא הרכיב לי.

לא מייצרים חלופיות לכל הרכבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
היא לבטח תהא לא מקורית, אני מקווה שיש הגנה מהשמש וכל מה שצריך וכפוף לשמשה סטנדרטית שעברה בדיקה ונמצאה תקינה :idea:

ובדי אל היה את כל הנ"ל:-) ?

פורסם
אני מקווה :|

יכול להיות שהביטוח לא יסכים להחליף שמשה שרוטה.... לדעתי יותר כדאי לך לשבור את החלון....

WORKS LIKE A CHARM... TWICE

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...