Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ב I10 עסקינן ראיתי לא מזמן את אחת חברות הליסינג הגדולות (לא זוכר איזה) מפסרמת I10 עם אחריות ב- 27000 ש"ח, לדעתי זו קניה טובה לטווח ארוך (כמובן לאחר בדיקה) אם לא מחפשים ביצועים ורק אמינות וחסכון בעלויות אחזקה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני יודע שקיבלת פה על הראש, אבל אני גם חושב שזה לא יעזור הרבה, ילד בן 17 שרץ לקנות רכב חדש ב140,000 ש״ח , ולצערי עוד מקבל עידוד מהמשפחה לצעד הזה, ולא מדובר פה על איזה מישהו אמיד/עשיר שיש לו כסף אז מילא, זה ילד שככל הנראה לא יקשיב לעצות כי כרגע מסנוור אותו הגג הנפתח והג׳אנטים של מאזדה 3 חדשה נוצצת מהסוכנות ולא משנה מה.

אם בכל זאת תקבל טיפת שכל, תרד מהעץ שטיפסת עליו ותקנה משהו בתקציב שיש לך. אני אפילו בעד שכן תיקח הלוואה קטנה ותקנה משהו נחמד וסביר , אגב, הרכב מיועד רק לך או שיש לו תפקיד משפחתי? בשביל מה בכלל בחור צעיר צריך רכב משפחתי?

כל כך רוצה חדש? אפילו תלך על איזה מיני חסכונית וידנית כמו i10 / פיקנטו/סיאט מיי או כל העירוניות האלה שמוכרים היום. גם חדש וגם הגיוני.

בהצלחה בכל מקרה.

קיבלתי הצעה מאופיר סוכנויות מאזדה 3 2012 100 אלף קילומטר ב70000 ו60 תשלומים מה אתם אומרים ??

פורסם

2012 עם 100000 ק"מ ואתה שוקל ברצינות?

מה אגיד לך, אתה כנראה לחוץ מאוד וזה מתכון בדוק לבכי אחר כך.

רכב לא קונים בלחץ! נקודה,סוף פסוק!

היום זה שוק של קונים,לא של מוכרים.

בדוק בנחת וטוב וטוב, כי אחרי שתקנה בחיפזון, אתה עלול לבכות והמוכר רק יצחק.

סלע

פורסם
קיבלתי הצעה מאופיר סוכנויות מאזדה 3 2012 100 אלף קילומטר ב70000 ו60 תשלומים מה אתם אומרים ??

בוא נלך צעד אחורה

מה הדרישות מהרכב??

מי ינהג בו בקביעות?

לאן?? כמה פעמים בשבוע?

באמת נראה לך 600 ש"ח לחודש יספיקו לדלק וכל מה שמסביב!?!?!?!?!?

תעשה לעצמך טובה , מקלחת קרח להתאפסות ותחזור ארצה מאיפה שאתה נמצא.

אבא יעזור לך ב 1000 ש"ח כל חודש??? מעולה...

תקנה רכב עם הלוואה קטנה של עוד נגיד...10000. ככה העזרה של אבא תעזור לך תוך שנה לסגור הלוואה.

ביטוח יותר זול , טיפולים ככל הנראה יותר זולים , אם יהייה אוטו קטן אז גם חסכוני יותר בדלק.

אתה עדיין נעול על מזדה 3??? בהצלחה. רק תגיד לנו איפה יהייה מעוקל אחרי שלא תוכל להמשיך לממן את המזללת כספים הזאת.

פורסם
2012 עם 100000 ק"מ ואתה שוקל ברצינות?

מה אגיד לך, אתה כנראה לחוץ מאוד וזה מתכון בדוק לבכי אחר כך.

רכב לא קונים בלחץ! נקודה,סוף פסוק!

היום זה שוק של קונים,לא של מוכרים.

בדוק בנחת וטוב וטוב, כי אחרי שתקנה בחיפזון, אתה עלול לבכות והמוכר רק יצחק.

כמה ק"מ צריך לרכב בשנה כזאת שיהיה נורמלי

2012?

2011?

2010

2009 ?

פורסם
כמה ק"מ צריך לרכב בשנה כזאת שיהיה נורמלי

2012?

2011?

2010

2009 ?

הממוצע בארץ הוא 15000-25000 לשנה

תעשה את החשבון לבד

100 בשנתיים זה יותר מפי 2 מהממוצע.

פורסם
:brickwall::brickwall:

לגמרי.

אני יודע שבגיל הזה מאוד עקשנים. אבל טוב מאוד שהרבה חברים כאן עושים כל מאמץ להסביר לו את חוסר ההיגיון. מקווה שזה יעזור.

ידידי פותח השרשור, סיכום ביניים - עדיף לא חדש, עדיף לא מאזדה 3 (חייל לא צריך רכב משפחתי) וכל מקרה עדיף בלי הלוואות!

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)

קיבלת פה שלל המלצות ואתה עדיין ממשיך ללכת מעסקה גרועה(רכב חדש ב140 אלף שקלים ו100% מימון!) לעסקה מחורבנת(רכב בן שנתיים עם 100 אלף ק"מ מסוחר).

המלצה שלי אל תקנה רכב. אם ככה נראה הליך קנית הרכב שלך לא רוצה לראות איך נראית הנהיגה שלך.

אין שכל אין דאגות, וסליחה שאני יורד עליך, אבל הבחירות שלך ממש מוכיחות את המשפט שלכל רצפה יש מרתף.

תירגע חפש רכב טוב ב15-20 אלף אם אתה כל כך נעול על רכב.

במקרה הגרוע סע איתו 3 שנים, תתקן אותו ב10 אלף במהלך התקופה, תמכור אותו ב5-10 אלף בסוף התקופה.

הפסדת 25 אלף שקל טיפשי, אבל סביל בהנחה שעבדת והרווחת הרבה יותר.

כל רכב אחר שתקנה בסכומים שנקבת יעלה לך מינימום פי 2 בעלות אחזקה וירידת ערך, ולא יתן לך שום דבר פרט ללקח כואב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לדעתי - קנה רכב משומש בן שנתיים - 3 שנים, תקבל אפילו רכב עם אחריות, בלי הרבה ק"מ, היסטוריית טיפולים מסודרת, לא תקנה גרוטאה, אבל מצד שני לא תקרע את הכיס ולא תכניס את עצמך להלוואות מיותרות.

להחזיק רכב בזמן הצבא זה קשה, אם אין לך כסף זמין או שאתה לא עובד. אני מחזיק רכב אבל חסכתי כסף לפני הצבא ואת הביטוח ההורים משלמים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לגמרי.

אני יודע שבגיל הזה מאוד עקשנים. אבל טוב מאוד שהרבה חברים כאן עושים כל מאמץ להסביר לו את חוסר ההיגיון. מקווה שזה יעזור.

ידידי פותח השרשור, סיכום ביניים - עדיף לא חדש, עדיף לא מאזדה 3 (חייל לא צריך רכב משפחתי) וכל מקרה עדיף בלי הלוואות!

לא יודע אם זה עניין של גיל. שבוע שעבר הייתי במצב הזה, רק שבוע אחד בלי רכב, בין המכירה לקנייה, והרגשתי לחוץ כמו ילד קטן. כמעט עשיתי שטויות בסוכנויות הרכב, הייתי מוכן להתפשר על רכבים אחרי תאונות, השכרה ומה לא... ואני ממש לא בגיל שלו.

בסוף התאפקתי ורכשתי בדרך הנכונה אבל זה לא היה פשוט...

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אז שוכרים רכב לשבוע שבועיים, משלמים 700-1500 שקל, ומחפשים בנחת.

זה הרבה יותר זול מאשר לקנות באטרף, להפסיד הרבה יותר ולאכול את הלב.

סלע

פורסם
אז שוכרים רכב לשבוע שבועיים, משלמים 700-1500 שקל, ומחפשים בנחת.

זה הרבה יותר זול מאשר לקנות באטרף, להפסיד הרבה יותר ולאכול את הלב.

שכירת רכב ולחפש בנחת

1+

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני בספק אם מישהו ישכיר רכב לבחור בן 17. לא מכיר חברת השכרה כזאת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פות"ש יקר,

קודם כל תאט את הקצב, תרגע, תנשום עמוק וסליחה על הקלישאה אבל אתה סה"כ ילד בן 17 {בלי לזלזל או להעליב}.

עכשיו הוצאת רישיון ואבא שלך רוצה לעזור לך לקנות רכב שזה מבורך ואפילו טוב אבל אל תשכח כמה דברים:

ביטוח לשנה בשבילך יכול להגיע ל-10K ש"ח. זה נחמד שאבא שלך משלם את הרוב אבל תנסה לחוס גם עליו וגם על עצמך, אין שום סיבה שבעולם ובטח לא בשביל רכב, להיכנס למינוסים והלוואות כבר בגיל כזה, בטח לא להלוואה למשך 8 שנים וגם לא ל-5 שנים.

אל תשכח שברכב יש עוד המון הוצאות שהם לא ביטוחים ודלק ונעזוב את ההלוואה בצד.

עכשיו, אם לאבא שלך יש כסף מיותר שבא לו לפנק את הבן שלו ברכב ולעזור לו...מברוק אח שלי וואלה בכיף.

אבל מה שאני הייתי מציע לך לעשות, לחסוך כסף ולא הרבה, באזור 15K ש"ח או שאם כבר אבא שלך רצה לעזור לך עם ההלוואה, אז שיתן לך 15K ש"ח במקום לשלם כל חודש 1000 ש"ח למשך 8 שנים, תקנה לך איזה יונדאי גטס או פונטו ספייס נחמדה, הרכבים יהיו לך זולים לאחזקה, חסכוניים בדלק, טסט וביטוחים זולים {יחסית - מכיוון שאתה נהג צעיר אז הביטוח אוטומט יהיה יקר} ובכסף שתעבוד תמיד תוכל לקנות להם מערכת שמע טובה או מגנזיום בשביל הפאן שלך.

רוצה להשקיע קצת יותר? אין בעיה, תחסוך או שאבא שלך יעזור לך בסכום יותר מזה.

רק תעשה טובה לאנושות, בלי הלוואות ובטח לא ל-5 שנים ומעלה.

רוצה הלוואה? קח אחת של כמה אלפי שקלים למשך שנה מקסימום.

אני נסעתי עם פונטו שנת 2000 ונהנתי מכל שניה איתה, גם זאת קלישאה אבל בגיל שלך צריך רכב פשוט, בלי יותר מדי שטיקים ושטויות.

אולי זה מבאס כי בהתחלה בא לך רכב עם פוזה, חדש ויהיה לך מגניב...אבל תקשיב לחבר'ה פה ובסופו של דבר אתה תבין שאנחנו צודקים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...