Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 (נערכה כותרת בניגוד לכללי הפורום)

udi_teva
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי שלום לפני כמה זמן רשמתי פה על מאזדה 3 2014..

אני קונה את הרכב ב100 תשלומים (1400) שקל בחודש 100אחוז מימון

אבא עוזר לי ב1000 בחודש (אני בן 17 ) ואת ה400 הנותרים והדלק אני שם (משהו כמו 1000 שקל הדלק וה400 הנותרים )ביטוח משלם במזומן ביום הראשון עם הכסף שחסכתי . משהו כמו 20000 ישלי (אני יודע שרשמתי שיש לי 57000 אבל הכסף בוזבז לעניני משפחה ..)נשאר לי 20000. עכשיו ראיתי גם רכב סיאט איביזה FR רציתי לקבל עליה חוות דעת בינה לבין המאזדה .. תודה !! המחיר של הסיאט יותר זול ב 20 אלף שקלים בערך .. ואשמח לקבל עוד המלצות על רכבים בסגנון של המאזדה עד מחיר של 140000 תודה :)

מאזדה 3 2.0 - 140.000/100= 1400 בחודש

1000אבא שם

400 אני

600 דלק

-----------

2000 בחודש ..

סיאט איביזה FR1.4-120000/100=1200בחודש

1000אבא שם

200 אני

דלק 600

---------

1800 בחודש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

סליחה שאני מתערב בשיקולים, אבל למה מגיל 17 להיכנס להלוואות? למה לא לקנות רכב ב 15-20 אלף שישמש אותך ואת הכסף לחסוך? האם עשית חשבון כמה תשלם בסוף כולל הריבית על הרכב?.

תשקול זאת היטב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלויות רכב כוללות גם ביטוח חובה, ביטוח מקיף לטובת המלווה, אגרת רישוי שנתית, הוצאות תחזוקה מתוכננות ובלתי מתוכננות וכד'. לא נראה לי שלקחת את כל אלה בחשבון.

מצטרף לדעת קודמי ומוסיף: לא צריך בגיל 17 לקבל החלטה שתלווה אותך עד לגיל 25! לא בטוח שהרכב שעכשיו כה מוצא חן בעיניך ישאר כזה בכל השנים בהם תבצע תשלומים. בשלב מסויים תגלה שנשאר לך תשלום שערכו עולה על ערך הרכב!

אין כל סיבה כי תכניס את הראש בגיל כזה לבור כזה רציני. יש בשוק רכבים במצב טוב במחיר 20-30 א' ש"ח, תתחיל איתם ללא הלוואות ומהם תתקדם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל על הכסף שלך. אני מכרתי רכב במחיר הפסד רק כדי לא לשלם ביטוח, טסט, טיפולים תיקונים וירידת ערך וזה לא שאין לי כסף ב"ה, אני עובד ויכול להחזיק רכב, אבל 2 רכבים במשפחה זה מיותר כל עוד אני יכול להסתדר בתחבורה ציבורית.

הינה, עשיתי חיפוש קטן ביד 2 עבורך ומצאתי רכב שיכול להיות טוב בשבילך (דיי זריז ונחשב אמין):

הונדה.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם כולם.

בגיל 17 אתה בטח אחרי תיכון לפני צבא.

זה אומר שיהייה לך נגיד 2 סופי שבוע בחודש שתוכל לנהוג וכל השאר אתה בצבא.

לא חבל??

ביטוח חובה +מקיף לנהג חדש יעבור לך את 4500 בקלות אם לא יותר

לאיביזה FR אני חושב שתשלם אפילו מעל 6000

הוצאה שלא לקחת בחשבון

רישוי רכב זה בערך 1800 לשנה + טסט + טיפולים.

אל תיכנס לסיפור הזה...

אתה מדבר על 1500 לפחות כל חודש + ההלוואה .

3000 כל חודש??? רד מהעץ

קנה לעצמך איזה רכב יש שנייה ...אולי הלוואה קטנה להגדיל תקציב ב 25000 וזהו.

אתה עלול למצוא עצמך בלי כסף ובלי רכב אבל עם חובות עד גיל 25....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם כולם.

בגיל 17 אתה בטח אחרי תיכון לפני צבא.

זה אומר שיהייה לך נגיד 2 סופי שבוע בחודש שתוכל לנהוג וכל השאר אתה בצבא.

לא חבל??

ביטוח חובה +מקיף לנהג חדש יעבור לך את 4500 בקלות אם לא יותר

לאיביזה FR אני חושב שתשלם אפילו מעל 6000

הוצאה שלא לקחת בחשבון

רישוי רכב זה בערך 1800 לשנה + טסט + טיפולים.

אל תיכנס לסיפור הזה...

אתה מדבר על 1500 לפחות כל חודש + ההלוואה .

3000 כל חודש??? רד מהעץ

קנה לעצמך איזה רכב יש שנייה ...אולי הלוואה קטנה להגדיל תקציב ב 25000 וזהו.

אתה עלול למצוא עצמך בלי כסף ובלי רכב אבל עם חובות עד גיל 25....

אני בצבא מ8עד 1 בצהריים בבית גולמיץ .. ש לי מספיק זמן לעבוד .. הביטח אבא משלם מתנה ממנו .. אני צריך לשלם דלק +400 הפרש של הרכב והוצאות אחרות שיהיו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתיימר להיות יועץ פנסיוני או משהו כזה ואני יודע שהמחשבה שלך לא שם, אבל נק' למחשבה:

בתקופה שלך, היינו חבורה שיוצאים המון ומבזבזים. היה אחד שגם היה יוצא איתנו אבל לא באותה תדירות והיה חוסך כסף תוך כדי הצבא.

המכונית שלו היתה אופל קורסה שנת 97' שמורה ומטופלת.

כולנו צחקנו עליו, והיום הוא צוחק עלינו.

היום, בערך 10 שנים אחרי כשרוב החבר'ה מנסים לגרד עוד כמה שקלים בשביל הון עצמי דרך הלוואות מקרובי משפחה/מקום עבודה וחלום הדירה רק הולך ומתרחק, הוא כבר רכש דירה עם הון עצמי משלו בלי טובות של אף אחד.

החיים לא קלים, עכשיו אתה לא מרגיש את זה כי אבא עוזר לך, אבל אני אומר לך מנסיון מר ויגידו פה גם אחרים-

כדאי לשמור על הכסף. חבל לבזבז אותו על רכב כל עוד אין לך כסף חבל לקחת הלוואות ולהתחייב.

אתה נכנס לסופר קונה 3 במבה וביסלי ויצאת בנזק של 100 שקל. אתה חושב שאני צוחק אבל שאתה תתחיל להיות עצמאי אתה תבין איזו סטירת לחי זו ואתה תתחרט על כל שקל שלא חסכת.

את הכסף אני ממליץ לך להשקיע בלימודים ואם לא, אז לחסוך אותו בבנק.

שוק הרכב היום מוצף והמחירים של המכוניות יורדים באופן חד תמיד ועוד ימשיכו לרדת כי השוק מוצף.

תתקשר להונדה שהבאתי לך בהודעה הקודמת, תחפש עוד רכבים ביד 2 שמורים עם יד נמוכה שמטופלים במוסך מורשה, ואתה תמצא אחלה רכב עם קצת סבלנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה הולך לקבור את עצמך בהלוואה שאתה עוד בצבא?

וכל זה בישביל מה,כדי לנהוג ברכב חדש?

תעצור, תספור עד עשר, תבין שאתה עושה פה משהו לא חכם בלשון המעטה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

140 אלף שקל, שמתוכם אתה תשלם בערך 40 אלף על האוטו ועוד 100 אלף על זה שהוא חדש, כי את מה שהמאזדה תתן לך כל משומשת שמורה ב-40 אלף שקל תתן לך גם כן, שלא לדבר על כך שכל טיפול צריך לעשות במורשה, שזה יותר יקר, בשביל האחריות.

מה גם ש-100 תשלומים זה אומר 8 שנים ו-4 חודשים של תשלומים. כמעט חצי מהחיים שהיו לך עד היום, אתה מתחיל לשלם על האוטו. ועוד 1000 שקל דלק בערך לחודש, וטיפולים שכבר הזכרתי לא יהיו זולים.

ומה גם שאת הנסיעות חינם (בית גולדמינץ, כן? תחבורה ציבורית כל יום כל היום) אתה זורק לפח, במקום לשים בבנק.

בהצלחה בחישובים. לי זה נראה בזבוז כסף טוטאלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צר לי, אבל לייעץ לך איזה רכב לקנות בכסף שאין לך זה מבחינתי כמו להמליץ על אוקיינוס למי שלא יודע לשחות.

אתה מודע לזה שאתה לוקח הלוואה ליותר מ-8 שנים...? ו100% מימון סביר להניח אומר שהרכב יהיה משועבד לחברת המימון, מה שאומר שלא תוכל למכור אותו לפני שתסלק את יתרת החוב.

600 שקל על דלק בחודש זה אופטימי מאוד אם אתה מתכנן לו שימוש יומיומי. זה פחות מ-2 תדלוקים, לרכב שלא ידוע כחסכוני.

אבא לא יעזור לך לנצח, וכשתרצה ללמוד, לטייל, לעבור דירה- התשלומים האלה ייתקעו לך בגרון. זה 2000 שקל בחודש לפני ביטוח, אגרה וטיפולים, ואתה לא נשמע כמו מישהו שמגיע ממשפחה עשירה או שבעוד שנה-שנתיים מתכוון להתחיל להרוויח מליונים.

לא משנה איך תשחק עם המספרים ותספר לעצמך ולנו שאתה יכול. תראה באיזו מהירות הצלחת להעלים 37 אלף שקל על "ענייני משפחה"... שמור את הכסף למה שבאמת חשוב!

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב לחזק את החברה מעלי, אם אבא רוצה כל כך לעזור לך, קח את הכסף שהוא נותן ושים בצד בחסכון.

קנה לך איזה רכב שמור מיד2 בשליש מהמחיר הזה, ותצא מורווח מכל הכיוונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי קשר למודעות הנ"ל אבל לדעתי שווה בדיקה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?535553-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-HGT-1800

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?539377-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-206-XS-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA-%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA

אתה מקבל רכבים מהנים לנהיגה שנראים טוב ולא יקרים בכלל.

אגב, תשקיע עוד קצת כסף על קורס לנהיגה מתקדמת. מבטיח לך שזה הרבה יותר חשוב מסוג הרכב שתקנה וגם יקנה לך הנאה וביטחון עצמי כי תדע איך להתנהג עם הרכב גם במצבי לחץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתיימר להיות יועץ פנסיוני או משהו כזה ואני יודע שהמחשבה שלך לא שם, אבל נק' למחשבה:

בתקופה שלך, היינו חבורה שיוצאים המון ומבזבזים. היה אחד שגם היה יוצא איתנו אבל לא באותה תדירות והיה חוסך כסף תוך כדי הצבא.

המכונית שלו היתה אופל קורסה שנת 97' שמורה ומטופלת.

כולנו צחקנו עליו, והיום הוא צוחק עלינו.

היום, בערך 10 שנים אחרי כשרוב החבר'ה מנסים לגרד עוד כמה שקלים בשביל הון עצמי דרך הלוואות מקרובי משפחה/מקום עבודה וחלום הדירה רק הולך ומתרחק, הוא כבר רכש דירה עם הון עצמי משלו בלי טובות של אף אחד.

החיים לא קלים, עכשיו אתה לא מרגיש את זה כי אבא עוזר לך, אבל אני אומר לך מנסיון מר ויגידו פה גם אחרים-

כדאי לשמור על הכסף. חבל לבזבז אותו על רכב כל עוד אין לך כסף חבל לקחת הלוואות ולהתחייב.

אתה נכנס לסופר קונה 3 במבה וביסלי ויצאת בנזק של 100 שקל. אתה חושב שאני צוחק אבל שאתה תתחיל להיות עצמאי אתה תבין איזו סטירת לחי זו ואתה תתחרט על כל שקל שלא חסכת.

את הכסף אני ממליץ לך להשקיע בלימודים ואם לא, אז לחסוך אותו בבנק.

שוק הרכב היום מוצף והמחירים של המכוניות יורדים באופן חד תמיד ועוד ימשיכו לרדת כי השוק מוצף.

תתקשר להונדה שהבאתי לך בהודעה הקודמת, תחפש עוד רכבים ביד 2 שמורים עם יד נמוכה שמטופלים במוסך מורשה, ואתה תמצא אחלה רכב עם קצת סבלנות.

אווקי תודה על הפתיחת עיינים .. מה בנוגע למאזדה 2011 - 60 אלף שקלים 60 תשלומים 1000 שקלים בחודש ככה לפחות זמן וגם רכב מעולה וככה אפשר גם לחסוך וגם לבזבז בכייף ..(?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הלוואה בגיל שלך היא לא טובה (ובכלל, לקנות רכב בהלוואה זה לא חכם).

תקנה רק בכסף שיש לך, זו הכוונה שלי ושל כל החברים כאן כי תחשוב- אתה קונה רכב ב 60 אלף, כל שנה הערך שלו יורד ב 20% ובנוסף לזה אתה משלם ריבית על ההלוואה ז"א שאתה מפסיד פעמיים על הרכב- גם בירידת הערך שלו וגם בריבית שאתה משלם על ההלוואה.

תיכנס למודעות ששמתי לך קישור שלהן וגם תתקשר להונדה מיד 2 על פניו היא נראית מאוד שמורה והוא כותב שהוא מטפל במוסך מורשה.

זה רכב מעולה, היתה לי הונדה כזו שנת 2004 והיא די זריזה ויחסית חסכונית בדלק (1:9.5 בעיר, 1:14 מחוץ לעיר כמובן בנסיעה רגועה).

הפיג'ו מאוד מהנה לנהיגה ובעלת מראה צעיר, כנ"ל הפונטו HGT (אני אישית הייתי קונה את הפיג'ו היא יותר מהנה ולדעתי גם יפה ממאזדה 3 שיש בשפע בכביש, אבל זה שיקול שלך :) ).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שקיבלת פה על הראש, אבל אני גם חושב שזה לא יעזור הרבה, ילד בן 17 שרץ לקנות רכב חדש ב140,000 ש״ח , ולצערי עוד מקבל עידוד מהמשפחה לצעד הזה, ולא מדובר פה על איזה מישהו אמיד/עשיר שיש לו כסף אז מילא, זה ילד שככל הנראה לא יקשיב לעצות כי כרגע מסנוור אותו הגג הנפתח והג׳אנטים של מאזדה 3 חדשה נוצצת מהסוכנות ולא משנה מה.

אם בכל זאת תקבל טיפת שכל, תרד מהעץ שטיפסת עליו ותקנה משהו בתקציב שיש לך. אני אפילו בעד שכן תיקח הלוואה קטנה ותקנה משהו נחמד וסביר , אגב, הרכב מיועד רק לך או שיש לו תפקיד משפחתי? בשביל מה בכלל בחור צעיר צריך רכב משפחתי?

כל כך רוצה חדש? אפילו תלך על איזה מיני חסכונית וידנית כמו i10 / פיקנטו/סיאט מיי או כל העירוניות האלה שמוכרים היום. גם חדש וגם הגיוני.

בהצלחה בכל מקרה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...